Přejít na obsah

Fotka

Stator (betatest)

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1071 odpovědí na toto téma

#201 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 13:10

Super práce. Ale narazil jsem na jednu malou chybu (asi to ale bude mým nastavením). Stator mi automaticky vytvořil profil Stepan_m a dávka Stepan_M. Pokoušel jsem se to opravit v Combine a následně i ve Statoru tak, aby to bylo stejné, ale stále mi to hlásí při nahrávání u GeoJarry chybu ERROR! Profile file not exist! a nedaří se mi ji odstranit.

EDIT: Už jsem to našel. V Combine Stator_FirstRun je hodnota ADD:\nCMD=VarSet|STATISTICS|%GG_SCRIPTDIR%\Stator\%GG_OWNER%\Statistics.html ale mělo by tam předpokládám být ADD:\nCMD=VarSet|STATISTICS|%GG_SCRIPTDIR%\Stator\Profiles\%GG_OWNER%\Statistics.html

No jo sakra. Jsem ja to ale koza. A to jsem tam puvodne ani nemela to spusteni statoru :D Asi budu potrebovat dovolenou...

• 0

#202 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 13:16

Domnivam se, ze chyba je zpusobena kombinaci tvoje databaze vs. neosetreny stav. Ovsem nevidim nic, co by tam mohlo byt neosetreno s korektnimi daty. Takze bez spoluprace s tebou to sam nezjistim.

Nejak jsem nepochopil formulaci " Stator jsem pouštěl na filtru, kde jsem si zatrhl, aby..." Takze se bliz vyjadrit neumim.

Myslel jsem, že jsem plugin pouštěl na vyfiltrovaných keškách...

Ale je pravda, že to je vlastně obsah databáze. No, uvidíme... Možná budu mít čas asi 3/4 hodiny chvíli po třetí hodině až se vrátím z práce domů... Ale klidně to počká do pondělí, statistiky mít nemusím :)

Jen mě zajímá, co dělám blbě.

• 0

#203 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 13:21

Statoru je uplne jedno, jestli ho poustis nad prazdnym seznamem nebo nejak zaplnenym. On si stejne vybira z DB sam.

Zkontrolujte si aktualizace pluginu - nova verze davky je na araratu :)

• 0

#204 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 13:23

Myslel jsem, že jsem plugin pouštěl na vyfiltrovaných keškách...

Ale je pravda, že to je vlastně obsah databáze. No, uvidíme... Možná budu mít čas asi 3/4 hodiny chvíli po třetí hodině až se vrátím z práce domů... Ale klidně to počká do pondělí, statistiky mít nemusím :)

Jen mě zajímá, co dělám blbě.

Mne zase zajima, co tam mam blbe ja :)

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#205 Stepan_M

Stepan_M

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 13:26

No jo sakra. Jsem ja to ale koza. A to jsem tam puvodne ani nemela to spusteni statoru :D Asi budu potrebovat dovolenou...

V pohodě, je to jen malá chybička a hravně už je opravená. :) Plně to chápu. Člověk si hlídá hromadu dalších věcí aby byly správně a pak přehlédne takový detail.

• 0

#206 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 13:33

Ja bych ten detail neprehlidla, kdybych tu davku nechala fakt celou dobehnout. Jenze to jsem ani jednou neudelala :D

A jeste jsem kvuli tomu nejdriv hubovala gordovi :D

• 0

#207 mates4

mates4

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 13:35

Zkontrolujte si aktualizace pluginu - nova verze davky je na araratu :)

Zrovna když jsem si to opravil řůčo :D , alespoň jsem se naučil spouštět dávku ručně :)

Díky za dobrou práci, funguje perfektně.

• 0

#208 Stepan_M

Stepan_M

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 13:40

Měl bych ještě dva dotazy. Snažím se dostat do statistiky ještě atributy a trackable, ale nedaří se mi to.

U atributů je předpokládám problém v tom, že u nálezů nejsou. Je možné je nějak stáhnout aniž bych musel dát kompletní aktualizaci všech keší?

Jak je potřeba přesně nastavit Stator pro trackables aby se zobrazovaly?

• 0

#209 mates4

mates4

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 13:43

Jak je potřeba přesně nastavit Stator pro trackables aby se zobrazovaly?

ostatní / trackable a

přinstalovat plugin gettracklist

Tento příspěvek byl upraven od mates4: 03 duben 2014 - 13:44

• 1

#210 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 13:44

Jestlize nemas atrubuty, tak se ti vazne nemuzou vypsat :) Pokud si na gc.com nastavis verzi GPX na 1.0.1 a das si poslat my finds PQ, tak to nemusis tahat pres API, ale stejne tam nejaka interakce z gc.com potreba bude.

Na trekejbly si musis na araratu najit prislusnej plugin - vzhledem k tomu, ze vyzaduje GJ neni v instalaci Statoru :)

• 0

#211 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 13:52

Zrovna když jsem si to opravil řůčo :D , alespoň jsem se naučil spouštět dávku ručně :)

Díky za dobrou práci, funguje perfektně.

Aspon uz vis, jak na to :D

Se mnou je problem, ze bojuju s gip balickama. Nevim, jak to delam, ale vzdycky neco podelam :D Takze mam jeden vytvorenej pro tuhle davku a jen tam prehazuju soubory. No a kdyz zapomenu prepsat cislo verze na urcitejch mistech, tak to holt pak dyl trva, nez to nahodim na ararat :D

• 0

#212 Stepan_M

Stepan_M

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 14:02

Jestlize nemas atrubuty, tak se ti vazne nemuzou vypsat :) Pokud si na gc.com nastavis verzi GPX na 1.0.1 a das si poslat my finds PQ, tak to nemusis tahat pres API, ale stejne tam nejaka interakce z gc.com potreba bude.

Na trekejbly si musis na araratu najit prislusnej plugin - vzhledem k tomu, ze vyzaduje GJ neni v instalaci Statoru :)

U tackablů musí být přímo plugin GetTrackList? Aktuálně mám Trackable List a ten nejde použít?

U atributů je mi to jasný, že je tam mít musím a jinak se nezobrazí. Jde je stahovat nějak automaticky? Nové nálezy stahuju klasicky příslušnou funkcí v GG, ale stáhnou se jen základní info.

• 0

#213 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 14:06

Muzes mit i ten plugin, ale pak si pres Combine musis zaridit jeho spusteni a ve Statoru vlozit jeho html. Za barevny sledeni ti ale nikdo rucit nebude.

U atributu to pujde - v Combine je treba jenom pridat za ziskani logu (v samotny provadeci davce) stazeni plnejch listingu, Jen musis pocitat holt s tim, ze ti to bude zrat limit z API. 

• 0

#214 Stepan_M

Stepan_M

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 14:16

Muzes mit i ten plugin, ale pak si pres Combine musis zaridit jeho spusteni a ve Statoru vlozit jeho html. Za barevny sledeni ti ale nikdo rucit nebude.

U atributu to pujde - v Combine je treba jenom pridat za ziskani logu (v samotny provadeci davce) stazeni plnejch listingu, Jen musis pocitat holt s tim, ze ti to bude zrat limit z API. 

OK. A opačně nahradí GetTrackList plugin Trackable List (ten aktuálně používám pro načtení počtu trackable a cwg pro odznáčky). Příjde mi zbytečný pouštět oba dva.

U toho aktualizování kompletního listingu se bojím jen jedné věci, že mi to bude aktualizovat všechny nálezy a to nechci (chci aby zůstal stav z doby nálezu - velikost, obtížnost...).

• 0

#215 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 14:19

Bud budes mit jeden plugin, nebo druhej. Ale Gettracklist spolupracuje se Statorem, kdezto trackable list ne. 

Jo, toho se bojis opravnene. Dalsi moznosti je si aktualizaci nalezu z combine zrusit a delat to proste rucne, pricemz novy nalezy si stahnes s komplet listingem. 

• 0

#216 Stepan_M

Stepan_M

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 14:23

Bud budes mit jeden plugin, nebo druhej. Ale Gettracklist spolupracuje se Statorem, kdezto trackable list ne. 

Jo, toho se bojis opravnene. Dalsi moznosti je si aktualizaci nalezu z combine zrusit a delat to proste rucne, pricemz novy nalezy si stahnes s komplet listingem. 

Díky za rady a nějak se s tím poperu. :) U nových nálezů to je bez problémů (stejně to dělám ručně), ale přemýšlím jak dostat atributy ke stávajícím nálezům. :)

• 0

#217 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 14:23

Nejaka zmena nebo stav stale trva? Tohle na dalku bez tve databaze a tveho nastaveni tezko zjistim. Muzem se spojit pres TeamViewer?

Tak jsem na chvíli (tak 25 minutek) u PC, bdue to stačit?

• 0

#218 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 14:24

Tak jsem na chvíli (tak 25 minutek) u PC, bdue to stačit?

Romane, gord uz je fuc. Ale muzu se podivat ja, treba neco najdu :D

• 0

#219 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 14:26

Jak chceš :-)

• 0

#220 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 14:26

Díky za rady a nějak se s tím poperu. :) U nových nálezů to je bez problémů (stejně to dělám ručně), ale přemýšlím jak dostat atributy ke stávajícím nálezům. :)

Nooo.... Stahnout vsechno do jiny DB, exportovat do csv ID kese + tagy atributu a pak importovat do stavajici? By mohlo jit, ne? (Ber to jako aktualni napad s neoverenou funkcnosti)

Nebo pokud najdes export, co neexpoertuje listing apod. (pripadne si nejakej takle upravis)

• 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama