Přejít na obsah

Fotka

Stator (betatest)

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1071 odpovědí na toto téma

#221 Stepan_M

Stepan_M

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 14:30

Nooo.... Stahnout vsechno do jiny DB, exportovat do csv ID kese + tagy atributu a pak importovat do stavajici? By mohlo jit, ne? (Ber to jako aktualni napad s neoverenou funkcnosti)

Nebo pokud najdes export, co neexpoertuje listing apod. (pripadne si nejakej takle upravis)

Díky za nápad.

• 0

#222 Netorack

Netorack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 335 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 14:44

Tak, vážení, dávka pro Stator je na araratu. Snad jsem na nic nezapomněla. Přes Správce pluginů si můžete dávku snadno přidat na toolbar a mít všechno opravdu na jedno kliknutí. 

Nastavení se provádí při prvním spuštění dávky, takže nemusíte zkoumat nic v Combine. 

Obsahuje pouze základ, takže žádný spouštění všemožných pluginů se nekoná. Kdo chce něco víc, ať si počká na moduly k pluginum, nebo si pomůže v Combine.

Ať slouží!

Umí (mohla by umět) ta dávka nahrát statistiky na zadané FTP (někam jinam než na profil)?

• 0

Kam jsi zase strkal ruce?

#223 Netorack

Netorack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 335 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 14:45

Ještě poznámka - Stator má škálu svislé osy společnou, protože je to tak správně. Kdyby ale zástupy konzervativců nějak neúměrně rostly, jsem psychicky připraven přidat na to parametr. Ve výsledku by to byly přesně dva doplněné řádky kódu... ;)

Jestliže se někde formují zástupy konzervativců, do jednoho bych se s dovolením postavil ;)

• 0

#224 Stepan_M

Stepan_M

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 14:48

Umí (mohla by umět) ta dávka nahrát statistiky na zadané FTP (někam jinam než na profil)?

Měla by umět. Je to ale potřeba nastavit v Combine.

• 0

#225 mates4

mates4

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 14:50

Jestliže se někde formují zástupy konzervativců, do jednoho bych se s dovolením postavil ;)

Nevím, jestli už za mnou někdo stojí :D

• 0

#226 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 14:54

Hele, a cet jsi vubec, co ti psaly ty okynka pri prvnim spusteni? :D Tam jasne pisu, ze si to musis nastavit sam :)

• 0

#227 Netorack

Netorack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 335 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 14:58

Hele, a cet jsi vubec, co ti psaly ty okynka pri prvnim spusteni? :D Tam jasne pisu, ze si to musis nastavit sam :)

Nečetl, ještě nemám ani stator ani dávku staženou :D Zatím jsem stihl jenom v pracovní době přečíst tohle vlákno. Díky.

• 0

#228 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1 838 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 15:15

Takze pro Parkise a vsechny, kterejm se nezobrazujou vlastni kese ve statistikach:

Ve stromecku (terminus technicus - pamatovat!) s jednotlivejma polozkama statstik si rozkliknete MyOwnCaches a vyberete vsechny kesky, co chcete mit. Je to hned druha polozka toho okna s parametrama :)

Asi jsem jelito, ale kde si tam ty keše mám vybrat? Všiml jsem si už na víc místech že nejdou měnit parametry, ale myslel jsem že to zkrátka ještě není doděláno.

MyOwnCaches.png

• 0

#229 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 15:23

Tak moment! Tohle funguje i v zacatecnickym modu, takze mas nekde neco spatne.

A at delam co delam, tak s tvejma datama mi to tvoje kese identifikuje v poradku. A to ani nemam zadany ve Statoru ty varianty owneru u tvejch kesi. Fakt ti GG podbarvuje tvoje kese fialove? Co to udela, kdyz si vytvoris novej profil (z Default!)?

• 0

#230 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 15:32

PS: Musim se ted jit ucit. A jelikoz gord je (takticky) nekde v trapu :D a Erik v praci, tak tu budete chvili sami. Nam tu z toho neudelejte kulnicku na drivi ;)

• 0

#231 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1 838 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 15:36

Tohle ale není problém jen vlastních keší, stejně se mi to chová i u např MapCzDot nebo Milestones - místo změny parametru je tam jenom "No description". Jak v beginer tak v expert módu, stejně i s novým profilem vytvořeným z default. 

Třeba u CustomizedTable ale parametry měnit můžu.

• 0

#232 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 15:59

Me vlastni kese fungujou.

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#233 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 17:09

Tohle ale není problém jen vlastních keší, stejně se mi to chová i u např MapCzDot nebo Milestones - místo změny parametru je tam jenom "No description". Jak v beginer tak v expert módu, stejně i s novým profilem vytvořeným z default. 

Třeba u CustomizedTable ale parametry měnit můžu.

tam bude neco naborenyho. Takze odinstalovat Stator a zase nainstalovat. Pokud to nepomuze, tak TeamViewer.

• 0

#234 zdeziz

zdeziz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 17:59

Potřeboval bych poradit, jaký je správný zápis u odkazu na web. Jde mi konkrétně o zobrazení statbaru z Waymarkingu. Díky zdeziz

• 0

#235 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 18:00

Das vlozit html text, jedinou podminkou je, aby to, co vklades, bylo spravne.

• 0

#236 thomass.mb

thomass.mb

thomass.mb

• Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 18:06

Ponejprve bych chtěl poděkovat celému týmu - vypadá to fakt super.

A teď můj dotaz: Mám problém s mapou Rakouska - viz přiložený obrázek. ČR, Německo a Polsko je OK. Je chyba před klávesnicí, nebo na druhé straně? :D :D :D

Díky moc.

Přiložené miniatury

• Bez názvu.JPG

• 0

#237 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 18:07

Na araratu je nova verze davky pro Combine - snad uz posledni (pak aktualizace na oko vypnu, aby vam to neprepisovalo vase nastaveni).

Prosim vsechny, kdo uz si davku stahli, aby to udelali znovu primo z araratu - udelala jsem par zmen (hlavne kvuli tomu, aby vam ta aktualizace fungovala jak ma) - mezi hlavni patri pridani moznosti nahrani statistik na FTP. Takze se psychicky pripravte hlavne na to, ze pokud jste delali nejaky zmeny v davce, muzete o ne prijit! :)

• 1

#238 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 18:08

Ponejprve bych chtěl poděkovat celému týmu - vypadá to fakt super.

A teď můj dotaz: Mám problém s mapou Rakouska - viz přiložený obrázek. ČR, Německo a Polsko je OK. Je chyba před klávesnicí, nebo na druhé straně? :D :D :D

Díky moc.

Jakej typ mapy tam ma bejt?

• 0

#239 thomass.mb

thomass.mb

thomass.mb

• Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 18:12

Jakej typ mapy tam ma bejt?

MapGenFromState

• 0

#240 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 18:16

"Dobra" zprava - dela mi to taky. Takze vyckej vyreseni problemu :)

• 1

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama