Skutečně se do výpočtu milníků započítávají jenom cache, na kterých mám v GeoGetu svůj log. Otázka potom je, co mám jako běžný uživatel dělat s cachemi, které jsem si stáhl do databáze a které owner následně změnil na PMO. Takových případů mám asi tak pět.
Ještě na vysvětlenou. Stator vytváří modulům určité zázemí, aby jim šla práce pěkně od ruky. Kromě jiného zakládá do databáze dočasnou tabulku s pořadím nálezů, vzdáleností a azimutem od HC. Vzhledem k tomu, že pořadí je volitelně podle logid, tak (minimálně v tomto případě) je použita i tabulka s logy. A pokud log není, tak nebude ani záznam v dočasné tabulce o nálezu. Pak ale budou všem modulům, které získávají data pro svůj výstup za pomoci této dočasné tabulky, chybět nálezy, co nemají log. Tedy milníky, nálezy za sebou, moduly se vzdálenostmi a azimuty.
Tady je to trochu horsi. Erik ma sice pravdu, ale ne tak uplne. Navic je v priprave te tabulky chyba. Vysvetlim:
V nastaveni si muzeste zvolit, podle ceho chcete radit sve nalezy. Podle teto volby se pak vytvari ta pracovni tabulka. Ovsem nejak se mi pomotaly indexy, takze zadna z voleb neprovadi spravne ten vyber, ktery jste si zvolili. Na priklad kdyz vyberete jen podle data a casu (implicitni hodnota, kterou petulinka rozumne nastavila do Default profilu), tak ve skutecnosti se to radi podle data, casu a logID. Tedy ackoli log podle vaseho zadani neni potreba, diky moji chybe se jeho pouziti vynuti.
Jina vec je, ze moc nerozumim tomu, proc bych nemel mit svuj vlastni log u kese. Pokud nemam zalogovano, nemam ani v GG nastaveny nalez, keska neni ve statistice. Predstava, ze si rucne nastavim nalez u kese, kterou nemam na gc.com zalogovanou, je pro me dost podivna a tento postup vytvari zmatek. Pominu-li konzistenci dat, tak treba v tom, ze pocet nalezu ve statistice je nesrovanatelny s poctem nalezu, ktery uvadi gc.com.
Ono to zrejme tak trochu vyplyva z toho, co tu jiz petulinka naznacila - mam asi dost jinou predstavu o tom, kdy ktera data ke kesim doplnovat.Z "datarskeho" pohledu je moje predstava vice nez rozumna, tak bych vam ji rad vnutil. Petulinka vsak moje plany hati a podporuje vas v pohybnych (podle me) navycich tim, ze pro vas udela davku ala Autostat - vse v jednom, takovy pekny geocachingovy gulasek.