Přejít na obsah

Fotka

Stator (betatest)

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1071 odpovědí na toto téma

#361 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2014 - 7:24

Ono holt je seskupit a seskupit ;-) ach ty termiti
  • 0

#362 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2014 - 7:33

Super, díky moc. Mezitím jsem připravoval statistiky ještě pro tátu, u kterého jsem tutéž chybu objevil i u Irska a u Slovenska.

Irsko a Slovensko vyreseno. Opet bude po aktualizaci.

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#363 mikeant

mikeant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 341 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2014 - 13:29

Chtěl bych se zeptat, umí Stator počítat body mdCachingPoints, nebo je nutno využívat GgsExpr?

• 0

#364 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2014 - 14:09

Co neni, muze byt.

• 0

#365 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2014 - 14:33

Stator to momenalne neumi, ale pocita se s tim v pripravovanem modulu Numbers (potazmo jeho vypocetnim modulu) . GgsExpr je plugin pro GgStat, ve Statoru je ti uplne k nicemu.

• 0

GeoGet:

#366 mikeant

mikeant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 341 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2014 - 14:40

Stator to momenalne neumi, ale pocita se s tim v pripravovanem modulu Numbers (potazmo jeho vypocetnim modulu) . GgsExpr je plugin pro GgStat, ve Statoru je ti uplne k nicemu.

Že GgsExpr je plugin GgStatu vím, přemýšlel jsem nad nějakým udělátkem, který by ten údaj vytáhnul ze statistiky GgStatu (s tím, že bych si v Combine pustil nejdřív GgStat a pak teprve Stator). Děkuji, nebudu tedy dále bádat a lenošně vyčkám na nový modul. :)

• 0

#367 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2014 - 14:46

Muzes si napsat vlastni modul pro Stator, ten muze vypocitavat cokoli a pak to muze kdokoli pouzit.

• 0

GeoGet:

#368 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2014 - 15:29

Že GgsExpr je plugin GgStatu vím, přemýšlel jsem nad nějakým udělátkem, který by ten údaj vytáhnul ze statistiky GgStatu (s tím, že bych si v Combine pustil nejdřív GgStat a pak teprve Stator). Děkuji, nebudu tedy dále bádat a lenošně vyčkám na nový modul. :)

Michale, na to se vyprdni. Já ti ty mdCachingPoints do Statoru přidám... ;)

• 0

#369 geoblackbirds.cz

geoblackbirds.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 99 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2014 - 20:13

Nejspíše jsem objevil ameriku, ale jen pro info, pokud by se to samé stalo někomu jinému. Když se někomu povede zaškrtnout u dvou záložek Default, tak se obsah druhé záložky vloží pod tu první.

• 0

#370 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2014 - 21:39

Promiň, ale řekl bych, že to není "úplně přesné". Pokud je zaškrtnuto Default u více záložek, bude jako výchozí ta první v pořadí. Nic jiného tím ovlivněno není (tedy nemělo by být). Úplně nerozumím označení "obsah druhé záložky se vloží pod tu první". Pokud myslíš, že je vlastní záložka (tedy ne obsah) ve druhé řadě, tak to nastane tehdy, když se záložka nevejde do prvního řádku...

• 0

#371 geoblackbirds.cz

geoblackbirds.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 99 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2014 - 23:52

Promiň, ale řekl bych, že to není "úplně přesné". Pokud je zaškrtnuto Default u více záložek, bude jako výchozí ta první v pořadí. Nic jiného tím ovlivněno není (tedy nemělo by být). Úplně nerozumím označení "obsah druhé záložky se vloží pod tu první". Pokud myslíš, že je vlastní záložka (tedy ne obsah) ve druhé řadě, tak to nastane tehdy, když se záložka nevejde do prvního řádku...

špatně jsem se vyjádřil, pokud označím dvě záložky jako default, např. statistiku a mapy s tím, že statistika je první, tak se vytvoří správně obě záložky i se svými obsahy. Ale v záložce statistika pod poslední tabulkou se navíc zkopíruje celý obsah záložky mapy, nejspíše proto, aby bylo vyhověno podmínce defailtního zobrazení.

• 0

#372 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2014 - 6:39

Hmmm, pokud se ti to chová takto, tak to není vlastnost ale chyba. Docela se mi to ale nezdá, označení více záložek jako default jsem (a asi nejen já) testoval. Hoď sem prosím soubor Content.ini z profilu (přejmenovaný na .txt). Díky...

• 0

#373 mikeant

mikeant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 341 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2014 - 6:45

Michale, na to se vyprdni. Já ti ty mdCachingPoints do Statoru přidám... ;)

Jéé, děkuji. Na napsání vlastního modulu si zatím netroufám, je mi bližší spíš Fortran než Pascal. Jinak on se mi vůbec moc líbí tvůj profil - je pro mně zdrojem nekonečných inspirací... Ještě se tak dostat ke tvému konfiguráku ;)

• 0

#374 geoblackbirds.cz

geoblackbirds.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 99 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2014 - 7:24

Přiložený soubor  Content.txt   11,5K   104 Počet stažení

Hmmm, pokud se ti to chová takto, tak to není vlastnost ale chyba. Docela se mi to ale nezdá, označení více záložek jako default jsem (a asi nejen já) testoval. Hoď sem prosím soubor Content.ini z profilu (přejmenovaný na .txt). Díky...

Nejspíš jsem ta něco špatně zadal...  Díky za kontrolu.

• 0

#375 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2014 - 8:09

Nemám teď možnost to vyzkoušet. Koukám jen v editoru do INI. To rozhodně není problém záložek a jejich označení jako Default. Problém je v neuzavřeném <div>. Máš tam minimálně jeden - v CmdHtmlText je obsah: 

<div align='center'>

Značka bloku <div> je ale párová, prostě chybí ti tam konec! V CmdHtmlText musíš mít něco:

<div align='center'>Text, který má být centrován...</div>

Doporučuji celý ten CmdHtmlText vyhodit...

Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 09 duben 2014 - 8:10

• 0

#376 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2014 - 8:19

A nemysli nahodou to, ze kdyz Zalozku oznacis jako Deafult, tak se ti krom dane zalozky, zobrazi obsah i na Uvodni strance statistik. Tedy defacto pod prvni zalozkou - nebo na jejim konci. A nebo pod prvni deafultni zalozkou ???

Nevim zda je to chyba, ale z ceskyho popisu sem pochopil, ze to tak ma fungovat. POkud to ma fungovat tak, ze se tim urcuje JEN Vychozi stranka(zalozka)  statistik,  pak to asi nefunguje uplne idealne

Tento příspěvek byl upraven od Dobesch: 09 duben 2014 - 8:20

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#377 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2014 - 9:00

A nemysli nahodou to, ze kdyz Zalozku oznacis jako Deafult, tak se ti krom dane zalozky, zobrazi obsah i na Uvodni strance statistik. Tedy defacto pod prvni zalozkou - nebo na jejim konci. A nebo pod prvni deafultni zalozkou ???

Nevim zda je to chyba, ale z ceskyho popisu sem pochopil, ze to tak ma fungovat. POkud to ma fungovat tak, ze se tim urcuje JEN Vychozi stranka(zalozka)  statistik,  pak to asi nefunguje uplne idealne

Nějak se v tvém textu ztrácím. Zkusím to tedy popsat z čisté vody:

1. Záložky se ve statistice chovají jako přepínací bloky. Vždy je zobrazen jen jeden blok s obsahem záložky.
  2. Defaultní je záložka, která má být zobrazena ve výchozím stavu (při otevření stránky). Nastavuje se parametrem Default=Yes.
  3. Pokud má parametr Default=Yes nastaveno více záložek (v jedné skupině - viz dále), je jako výchozí brána první z nich.
  4. Stator (podle zvoleného tématu) většinou graficky odlišuje přepínací prvky záložek, aby bylo zřejmé, na kterou záložku je přepnuto.
  5. Kromě obsahu na záložkách může mít statistika i tzv. statický blok (resp. libovolný počet statických bloků). Obsah statického bloku je viditelný stále. Může být na začátku (tedy nahoře), na konci (dole) nebo kdekoliv jinde.
  6. Statický blok zároveň ukončuje skupinu záložek. Statistika tedy může obsahovat více záložkových skupin. Každá záložková skupina se přepíná samostatně a platí na ní výše uvedená pravidla pro výchozí záložku.

• 0

#378 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2014 - 9:17

No tak ted je to tak, ze pokud zaskrtnes DEAFULT u vice zalozek, tak Statistika skoci na "prvni deafult" a zbyle prida dolu na stranku  pod "prvni deafult.

Jinak pro nazornost mam to ted v profilu -- Stator mel "deafultne" zatrzeno  O mne.  Ja z neznalosti zatrhl i pridavane Serie a GeoPuzzle ... No a vysledek je, ze pri prvnim nacteni profilu mam v deafultni O mne  nejen O mne, ale i Serie a Geopuzzle. Pri preskoceni nekam a zpet na I mne uz je tam jen O mne.   ak a ted nevim zda je to umysl nebo chyba 

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#379 geoblackbirds.cz

geoblackbirds.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 99 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2014 - 9:17

Nemám teď možnost to vyzkoušet. Koukám jen v editoru do INI. To rozhodně není problém záložek a jejich označení jako Default. Problém je v neuzavřeném <div>. Máš tam minimálně jeden - v CmdHtmlText je obsah: 

<div align='center'>

Značka bloku <div> je ale párová, prostě chybí ti tam konec! V CmdHtmlText musíš mít něco:

<div align='center'>Text, který má být centrován...</div>

Doporučuji celý ten CmdHtmlText vyhodit...

souhlasím, jen jsem zkoušel nějak zformátovat tabulku v jednom sloupci, aby byla zarovnána na střed. Bohužel při zmenšení velikosti se zarovnala na střed. Petulinka1 mě včera večer nasměrovala k System.ini

Pokud má parametr Default=Yes nastaveno více záložek (v jedné skupině - viz dále), je jako výchozí brána první z nich.

a to právě mi nejde. Když jsem dal dvě různé záložky jako default, obsah té druhé se objevil na konci té první záložky. Pokud zakážu druhou záložku, samozřejmě se u první záložky nezobrazí.

Moc díky všem za čas při řešení mého problému!

• 0

#380 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2014 - 10:49

No tak ted je to tak, ze pokud zaskrtnes DEAFULT u vice zalozek, tak Statistika skoci na "prvni deafult" a zbyle prida dolu na stranku  pod "prvni deafult.

Jinak pro nazornost mam to ted v profilu -- Stator mel "deafultne" zatrzeno  O mne.  Ja z neznalosti zatrhl i pridavane Serie a GeoPuzzle ... No a vysledek je, ze pri prvnim nacteni profilu mam v deafultni O mne  nejen O mne, ale i Serie a Geopuzzle. Pri preskoceni nekam a zpet na I mne uz je tam jen O mne.   ak a ted nevim zda je to umysl nebo chyba 

To, jak se záložky chovají u tebe v profilu, rozhodně správně není. Chyba je evidentně zase ve špatném ukončení bloku <div>. Není mi ale jasné, kde vzniká. Můžeš prosím vyzkoušet, zda v situaci, kdy je default jen záložka O mne, prokazatelně přepínání funguje korektně? Předem díky...

• 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama