Prave ze znam, takze mu to musi nekdo zakazat.

Stator (betatest)
Publikováno 13 březen 2014 - 13:58
Publikováno 13 březen 2014 - 14:01

Publikováno 13 březen 2014 - 14:17
sebereme ti tablet, omezuje te!
hele, zase bych nerad, aby se kvuli tomu zbytecnme zdrzelo vydani Statoru. Nemusi byt v prvni verzi perfektni, ale aby byl funkcni. Ze tam budou chybet nejake veci nevadi, kdyz se doplni v nejake z dalsich verzi.
Momentalne to zdruze sttaistika vlastnich kesi. Co se udela do jejiho dokonceni, to bude.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 13 březen 2014 - 14:20
Vis co to da prace? Zas tolik casu nemam
Uz tak se s nim dohaduju kvuli davkam pro Combine a jeste ho mam krotit kvuli perfekcionizmu?
Ja a perfekcionista? To vam kdo nakecal, takovy nesmysl? Jakmile budou ty vlastni kese, tak to pujde mezi lidi. Slibuju (mam nohy krizem, ale vy to nevidite )
GeoGet:
Publikováno 13 březen 2014 - 14:36
Co jsem koukal, tak zatim modul Zajimava cisla neobsahuje moc informaci (on teda neobsahoval ani v GgStatu). ...
(...ten dlouhej výčet...)
jo, vim ze toho neni malo, ale tyhle cisilka me na mych statistikach zajimaji obvykle nejvic
Jak už bylo napsáno, modul Numbers je jen v počátečním stavu, který odpovídá GgStatu. Protože hlavní úchyl přes číslíčka v autorském týmu jsem já, vzal jsem si další rozšiřování na starosti. Znám výstupy z GSAKu, myslím, že v dohlednu všechna jeho čísílka ve Statoru budou. A možná i nějaké to kouzlo navíc...
Dalsi docela zajimava vec je "prvni kes podle zeme" - kolikata to byla, ktera kes a kdy
Pak tusim, ze tam neni tabulka nejvyssich a nejnizsich kesi
Na první keš podle země i první keš podle typu uděláme nový modul. Stejně tak myslím doplníme i "Way to 81". Nejnižší a nejvyšší kešky jdou už teď pomocí univerzálního modulu CustomizedTable.
A taky docela zajimavy je histogram poctu nalezu za den
Už je hotov. Včetně podílů za světla a tmy.
Co se mi naopak na Statoru hodne libi jsou mnohem propracovanejsi mapy, kdy vzdycky u konkretni oblasti vidim konkretni cisla. To je super
Myslím, že v mapách máme v rukávu ještě slušný trumfy. Nechte se překvapit...
Ostatně, jak už bylo řečeno, jde zatím o betaverzi, musíme si taky něco nechat napříště.
Publikováno 13 březen 2014 - 15:27
Nixi, divím se že programátor tvých kvalit tohle všechno už dávno neudělal jako další plugin do GGstatu !
Programator jako ja ma dost jinych projektu, o ktere se snazi starat, tak uz na dalsi veci vazne nema kapacity... Bohuzel...
Už je hotov. Včetně podílů za světla a tmy.
To je podle casu za den, ja myslel takove to ze jsem v 50 dnech odlovil 20 kesi za den, v 15 dnech jsem jich odlovil 30
Jinak samozrejme omluva pokud jsem zminil neco co uz umi, vychazel jsem jen a pouze z gordovych statistik
Publikováno 13 březen 2014 - 15:38
To je podle casu za den, ja myslel takove to ze jsem v 50 dnech odlovil 20 kesi za den, v 15 dnech jsem jich odlovil 30
Ahá, tys myslel histogram denních počtů nálezů. Tak to je jiná. Ten zatím není. Ale není problém ho dodělat. Od toho je Stator modulární...
Publikováno 13 březen 2014 - 16:06
Budou mít autoři modulů nějakou možnost sjednotit vzhled prvků (třeba tlačítek, přepínačů...) se zbytkem? Tak aby se na to aplikovaly CSS z aktuálně použitého stylu. Přeci jen to teď vypadá dost schyzofrenicky, když CWG mají svoje tlačítka, odznáčky BadgeGen II. zase jiné, MyOwnStats další... a navíc se nestylují tlačítka u ročních přehledů, které se nechávají na prohlížeči, přestože to sémanticky jsou přepínače.
Koukal jsem na Gordův profil a vypadá to hezky. Tam by mě ještě zajímal původ těch reklam v textu (odkazy z některých slov, například náš vztah k něpříznivému počasí vede na web o sexu). Mám v prohlížeči nějaký bordel, nebo to tam opravdu je? :-)
Publikováno 13 březen 2014 - 16:09
Odkazy v gordove profilu neres, statistiky ma u sebe na webu a ne gc.com je vklada z nej. U me na profilu to treba nenajdes

Publikováno 13 březen 2014 - 16:24
Za tlačítka na ročním přehledu můžu prosím já. Sémanticky jsou to přepínače, ale jejich efekt je ihned viditelný o pár cm dole. Proto jsem pro jednoduchost použil <button>. Přepínací logika by jinak díky omezením GS v profilu byla zbytečně složitá. Prostě jako doma u vypínače světla. Sémanticky jde taky o přepínač, ale nemusíš na něm mít ten stav napsaný, ne...?!? Když je tma a ty chceš rozsvítit, nebo když je světlo a chceš zhasnout, tak do něj prostě praštíš...
Publikováno 13 březen 2014 - 17:07
Ty zvyraznene odkazy jsou novinka mnou pouzivaneho free-hostingu.
Autori maji k dispozici cely popis stylu pouzity pro zobrazeni. Ovsem CSS jde pouzivat kvuli gc.com jen jako styl vlozeny jprimo ke kezdemu prvku, nejde pouzivat styly podle trid a jinych selektoru.
GeoGet:
Publikováno 01 duben 2014 - 16:37
A je to tady.

Tento příspěvek byl upraven od gord: 01 duben 2014 - 16:40
GeoGet:
Publikováno 01 duben 2014 - 16:53
A pokud by mel nekdo zajem videt ruzne vzhledy (temata) statistik ze Statoru na zivo, tak se muze podivat sem
Publikováno 01 duben 2014 - 17:06
Tak nevím, zkusil jsem cvičně vygenerovat svoje statistiky, ale skončí mi to chybou. Invalid float v numbers_locations
Publikováno 01 duben 2014 - 17:14
No vida, a pak ze to nema chyby. Tak to bych asi potreboval nejakou dalsi informaci. A ted jak ji z tebe dostat?
GeoGet:
Publikováno 01 duben 2014 - 17:16
A co by jsi potřeboval konkrétně vědět - stáhnul a spustil na své DB. Chceš PrintScreeny?
Publikováno 01 duben 2014 - 17:18
Pokud jsi toho schopen, uprav radek 322 v souboru Modules\Numbers.Stator.pas
Ted je tam: s:=tab.FieldByName['dist'];
Udelej z toho: s:=ReplaceString(tab.FieldByName['dist'],',','.');
A mohli bychom se presunoout na ICQ?
Tento příspěvek byl upraven od gord: 01 duben 2014 - 17:19
GeoGet:
Publikováno 01 duben 2014 - 17:29
Teda nevěřil jsem tomu, opravdu jsem čekal apríl Ale vyzkoušel jsem a paráda, na první pokus jsou statistiky na světě.
Zatím mám dva poznatky:
- špatně se mi ukazuje nejzápadnější keš, pravděpodobně se ukazuje druhá nejzápadnější a netuším proč. Ignoruje to virtuálky?
- V "Všechny nálezy hezky za sebou" mi chybí spousta keší, nejspíš ty co ještě nemám zalogované na gc.com a tudíž nemají můj log v databázi, nicméně nálezy označené v geogetu mám.
Tento příspěvek byl upraven od Parkis: 01 duben 2014 - 17:32
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů