Dekuji vsem za dobrou praci na druhe bete. Take pridam par postrehu k nove verzi...
1) Nefunguje zobrazeni poctu nalezu v mapach pro CZ, SK a AT (okresy CR jsou OK, pro DE a PL taky funguje, nastaveni pro vsechny zeme mam stejne, tedy hodnota F).
2) Pri generovani mapy AT se objevi hlaska:
Modul: MapGenFromState
Číslo chyby: 1
Pošet chyb: 1
sMap=ATkraj
ERR: neznámá zkratka pro
Pokračovat ve zpracování?
Po kliknuti na Ano se vse korektne zobrazi a vypocte. Proc ta hlaska?
3) Spatne se generuje mapa DE - zobrazi se pocet nalezenych kesi ve spolkove zemi, ale polygon se nevybarvi (plati pro mestske spolkove republiky).
4) Tabulku generovanou z tagu nelze rozdelit na dva sloupce (napr. po 10ti zaznamech). V pripade okresu CR mam nastaveno pro prvni sloupec FirstRow=0 a CountRow=15, pro druhy sloupec FirstRow=15 a CountRow=15. Ve druhem sloupci se vzdy zobrazi vsechny zbyvajici hodnoty od 15ho radku do konce (jako bych ponechal defaultni -1).
Problem je i u tabulky se staty: pro prvni sloupec FirstRow=0 a CountRow=10, pro druhy sloupec FirstRow=10 a CountRow=10 (celkem mam 21 ruznych zemi, GGstat to spocita korektne). Objevi se hlaska:
[Script Runtime Error]: StatorGen.ggp.pas
Exception: Index seznamu je mimo hranice (84)
Routine: OUTPUTTABLELISTROW
5) Kdyz chci generovat jakoukoli tabulku dle tagu (napr. nalezy podle spolkovych zemi v AT), musim pro korektni zobrazeni zvolit pocitatelnou hodnotu (tag ATland). Proc nejde radit spolkove zeme podle poctu nalezu a jsou razeny podle abecedy? Kdyz zvolim jako ciselnou hodnotu jiny sloupec (zkousel jsem sloupce COUNT a PERCENT), tak se nevygeneruje vubec nebo zobrazi prave podle abecedy (sloupce byly na druhem a tretim miste). Nejde pridat do nabidky i poradi sloupce, podle ktereho se bude tabulka radit?
6) Bud se mi to zda nebo jsou v mape s nalezy na Slovensku bodiky s nalezy kesi. Jsou sice malinke, ale jsou tam. V jinych statech jsem chybku nepozoroval.
Vsechny vyse zminene chyby jsem zaznamenal pri vymazani cache prohlizece a s dnes nainstalovanym updatem. Jeste je mozne, ze jsem lama a nekde jsem neco porobil spatne.
Gelda