Gelda napsal/a 22 Kvě 2014 - 07:58:
K MapGenFromState: Zkus to pro jednu z techto kesi - GC1THGH, GC1H73B nebo GCK3BG. Tyto kese nedostanou pri importu tag Uzemi. Pro dalsi rakouske kese to jede v poradku, ale netvrdim, ze pro vsechny. Vsimnul jsem si jen techto.
MapGenFromTag: Nazev spolkove zeme Karnten by jsi mel mit upraveny, takze generovani by melo byt OK (aspon u mne to sedi).
V pohode, vubec se nemas za co omlouvat. Odvadite pro ceske kacery skvelou praci, kterou delate ve volnem case a navic prakticky zadarmo.
Co se tyce polygonu, tak v jakem formatu? Zkusim udelat podobny txt, jako jsou v GeoGetu, akorat si nejsem uplne jisty pouzitym standardem (jestli tedy nejaky je).
Pokud kese nemaji State, my s nic neudelame a je treba pouzit MapGenFromTag, a to jsem si vyzkousel u mnou zminene kese a je to OK.
Polygony jsou presne v tom formatu jako v GG, Ty pouzivane jsou v nejaem zkomprimovanem tvaru v adresari DATADIR\polygons. Ale problem asi nebude v chybejicih polygonech, ty tam asi jsou, ale opravdu jen v tom, ze je zatim u te Ostravy neumim spravne najit. Nedelej zbytecnou praci, az se s tim zacnu zabyvat a bude mi to chybet, ozvu se.