Je mi líto s jakou jsem se zde potázala... Nemůžete mě přeci hned odsoudit! Téma mi bylo nabídnuto a mou svobodnou volbou zvoleno min. šk. rok 2013 (mmj. vedoucí mé b. práce je cacherka). (Titul Mgr. mám, ale tím se zde nechci ohánět...) Dlouho jsem hledala práci v mém vystudovaném oboru, ale práce nebyla... Začala jsem tedy učit v MŠ, kde jsem si měla doplnit kvalifikaci. I začala jsem studovat mateřinky. Ve školce jsem zjistila kolik času ty mrňata stráví - alarmujících 10 a více hodin denně!!! Kolik času pak s nimi mohli strávit rodiče??? Zjistit jakým způsobem tráví volný čas rodiče s dětmi - byl pro mě jeden z impulsů proč tuto práci dělat. Láska k přírodě a hraní hry pro malé i velké, jsou impulzy dalšími.
Bohužel jsem byla záskok za MD a musela jsem řešit co budu dělat dál. Ano byla jsem zoufalá, ale ne volbou tématu. Bojovala jsem ze všech sil a vytvořila jsem si vlastní pracovní místo a stala se učitelkou zájmových, volnočasových výtv. kroužků pro děti. Chtěla jsem tvořit svoji dílnu snů a tím pádem jsem musela státnice a BP oddálit.
Takže po roční pauze se vracím zpět k výzkumu... Ráda bych nasbírala data, která budu ve své BP dále zpracovávat.
Nikdo z Vás přeci není nucen tento dotazník vyplňovat, je to prosba - dotaz - dotazník... Pochopení - pomoci?
Tento příspěvek byl upraven od s.jezinka: 07 February 2014 - 22:06