Jsem se teda pobavila.. kdy minulý týden můj pětiletý synek naříkal - Maminko já už ty botičky nemůžu unýst! Vypadal strašně! A kdybyste viděli to naše auto! Fuj!!!!! Ale bylo to prima! už aby bylo pěkně.. Svítí sluníčko a já chytla střevní chřipku a nemůžu nikáám! A to jsem měla naplánované čtyři rychlovky v místě, kam jsem měla jet na školení! :-)
Publikováno 17 únor 2014 - 14:15
ideální "ochranný igelit" na boty jsou takový ty dámský koupací čepice za 6 korun kus, mají je v obyčejných drogeriích. ale zálěží, jak máš velký boty – my to používáme na kolečka od kočárku, když ho rvem do auta:))
Osobně špinavý boty moc neřeším, stačí mi čistý svědomí... a cestou do opery prostě nekešuju. Ale někdo to samozřejmě občas řešit musí... napadlo mě, že docela v pohodě by mohlo fungovat tohle:
http://www.heureka.c... (CPE) [100 ks]
Tento příspěvek byl upraven od BBBubak: 17 únor 2014 - 14:25
Publikováno 17 únor 2014 - 14:29
Je to jen tenoulinký igelit. To by se hnedle roztrhalo.
Publikováno 17 únor 2014 - 17:15
Nedavno jsem někde četl pěkný log od motorkáře, který v bahně ztratil boty a jel pak v zimě na motorce domů bos. To je taky řešení. Nohy se umejou lépe než boty.
Publikováno 20 únor 2014 - 12:10
Připomněli jste mi log na naší keši http://coord.info/GLCRKTG9
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:návod, doporučení
Geocaching →
Reviewer →
Jak založit kešku s kodemZaloženo od coolerman , 11 dub 2016 návod |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
CITO SKOKY 2016 - Jaro (pozvánka na event)Založeno od dílna u mnicha , 31 bře 2016 cwg, event, logbook, doporučení |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Jak nastavit oznámení o nových keškách na premium účtu?Založeno od Brigita , 21 bře 2016 návod |
|
|
||
Geocaching →
Wherigo →
Mapa do aplikace WhereYouGo, kde ji umístitZaloženo od weiski , 03 bře 2016 doporučení, wherigo |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Atribut seasonal accessZaloženo od tomy.22 , 22 úno 2016 návod, pravidla |
|
|
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů