Takže konečně soudruzi dokázali pro systém Windows phone 7.5 a výše,takže i 7.8 a 8 vytvořit wherigo aplikaci. Jmenuje se geowigo,jedná se zatím o BETA a je docela kumšt to nakopat do telefonu,ale vše oficiální cestou- nic se necrackuje. Dokonce má i přímý import ze SkyDrive,takže paráda. O víkendu asi půjdu testovat :-)
Publikováno 23 únor 2014 - 18:38
to asi nebude přímo z dílny GS co? Vzhledem k tomu jak na wherigo dlouhodobě kašlou.
Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
Tip na výlet: Kondracké farní muzeum
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Blackberry nejen na práci
Publikováno 23 únor 2014 - 18:43
To asi ne. Je to neziskovka. Zase na druhou stranu wherigo tu moc není ( teda u nás - karvinsko), tak se neoplatilo kupovat jiný přístroj. Ale i tak udělalo pořádnou radost...
Publikováno 27 březen 2014 - 14:27
Jen je škoda že mi to nejde z marketplace stahnout, hned bych to vyzkoušel ...... je tam sice možnost stáhnout XAP soubor, ale ten do lumie 710 asi nedostanu a žádný jiný SW jsem nenašel.
Publikováno 19 duben 2014 - 7:48
Tak jsem zajásala při objevení tohoto téma a bohužel na Nokia Lumia 520 Windows phone 8 mi to hlásí že aplikaci nelze nainstalovat, že buď ji nepodporuje můj telefon a nebo není dostupná pro moji zemi
Publikováno 19 duben 2014 - 9:35
Mam na Lumia800 a WP7.8
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur)
Publikováno 19 duben 2014 - 13:52
Napiste si vyvojari, zaradi vas do beta programu a posle odkaz na marketplace odkud to pujde stahnout.
Mam na Lumia800 a WP7.8
Asi hloupá otázka, ale nejsem tak zběhlá, vývojář je kdo?
Publikováno 19 duben 2014 - 18:39
Brice "Mangatome" .. contact removed (author request)
... People can contact me from the Geocaching website if they need to contact me....
Brice "Mangatome"
Tento příspěvek byl upraven od dejwy: 22 červenec 2014 - 19:26
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur)
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:wherigo
Geocaching →
Wherigo →
Mapa do aplikace WhereYouGo, kde ji umístitZaloženo od weiski , 03 bře 2016 doporučení, wherigo |
|
|
||
Odpovězeno
Geocaching →
Wherigo →
URWIGO - jak na to přímo v LUAZaloženo od braun21 , 07 led 2016 wherigo |
|
|
||
Geocaching →
Wherigo →
Čím nahradit funkci Při kliknutí kvůli GarminůmZaloženo od mr3ska , 03 říj 2015 wherigo |
|
|
||
Geocaching →
Wherigo →
Korektně udělaná virtuální lokaceZaloženo od alladjex , 24 srp 2015 wherigo |
|
|
||
Geocaching →
Wherigo →
Kompilace UTF8 cartridgeZaloženo od alladjex , 04 srp 2015 wherigo |