Mě to dělá taky. Po aktualizaci plného listingu necelých 2 tisíc keší přes GClive. Přesně ten stejný výsledek jako popisuje dejwy kousek výš.
GeoGet 2.8.2.736 - okno výsledek importu nelze zavřít
Publikováno 06 březen 2014 - 0:16
Garmin Oregon 300 | Samsung Galaxy SII + a : drake | GeoGet + Stator
Publikováno 06 březen 2014 - 7:46
Přiznám se, že mi také občas kompletně vytuhl GG právě při importu, někdy zůstalo schované okno o výsledku importu a nešlo se na něj přepnout a potvrdit ho. Ale nepátral jsem po příčině, prostě jsem shodil celý proces GG, pustil znovu včetně importu.
doplněno: W7 Enterprise - 64bit SP1
Tento příspěvek byl upraven od pozorjed: 06 březen 2014 - 10:31
Publikováno 06 březen 2014 - 8:21
Taky WinXP?
Publikováno 06 březen 2014 - 10:48
Obcas se mi stava, ze nektere okno zustane skryte pod hlavnim oknem GG, a pak byva problem se na nej dostat. Casto se mi to stava u formularu pluginu bezicich delsi dobu. Ale to je podle me jiny problem nez zustavani statistiky po importu. V tomto smeru jsem nejakou zavislost nasel a referoval Halumovi. Ale to by znamenalo, ze delate jeste neco jineho nez nam tu pisete :-) Uvidime, co se zmeni s upravenou verzi GG.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 06 březen 2014 - 20:30
Taky WinXP?
V mém případě ano.
Doufám, že nechceš tvrdit, že GG už WinXP nepodporuje :-)
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 06 březen 2014 - 20:44
Spis bude nejakej problem S WinXP. Pac nam na sedmickach to nedela...
Publikováno 06 březen 2014 - 21:09
Tak nejak... jako vybehnout z modalniho dialogu, aby zustal takto trcet otevreny, to fakt neumim. Musi to byt nejaka chyba v knihovnach, patrne se projevujici jen na WinXP, a to uz dneska fakt nikdo opravovat nebude.
Doposud to fungovalo tak, ze po zmacknuti tech tlacitek se provedla akce a na konci se dialog zavrel. ted je to prepsane tak, aby se nejdriv dialog hned zavrel, a pak se teprve provadely vsechny ty akce. Verim proto, ze uz to bude v poradku.
Publikováno 19 březen 2014 - 16:15
Ahoj,
tak u Geoget 2.8.3 dnešní import v pořádku. Zítra potvrdím druhou dávku, ale myslím, žes to HaLuMo opravil, čímž ti moc děkuji.
David
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur)
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů