Potkat u keše? To je přece pro kačera ještě větši potupa, než když se zeptá ownera na řešení finálky!!! Správný kačer se u keše nenechá nikdy přistihnout jiným člověkem, neboť nemůže vědět, jestli to není mudla. A já jsem správný kačer, takže mě u keše nepotkáš. Já se ke keši plížím vždy opatrně a nenápadně, aby mě nikdo neviděl a neslyšel, když tam vidím pohyb lidí, tak počkám v krytu až odejdou, nebo přijedu jindy, nemusím odlovit za každou cenu, nechci keš prozradit mudlům. Kdybyste se takhle chovali všichni, tak po vás nebude tolik keší vymudlených.
Abys neřekl, nedávám ti mínus ani plus. Ale vůbec s tebou nesouhlasím ohledně potkávání se u keší.
Když vidím jasného kačera, tak přece se nebudu skrývat :-). Raději si pokecám, poklábosím, vyměním pár zážitků a je to! To bych se ochudil o hodně zážitků z geokešingu, dělat to jako ty :-).
A čekat až odejdou lidi? U některých keší bys je musel lovit leda při vyhlášeném zákazu vycházení (a ani pak by nebylo jisté, že tě někdo nesleduje). Samozřejmě nebudu lovit keš, když vedle mě stojí chlapík, co mě zvědavě pozoruje, ale když po nedaleké ulici prochází davy lidí, které tam asi budou procházet stále a které si stejně většinou nevšímají cvoka opodál u cedule co si zavazuje tkaničku... Vše záleží na situaci.