Nejlepší odpověď dymak , 23 duben 2014 - 17:47
Můj názor tady asi zůstane navždy ztracen v propadlišti času, ale nedá mi to...Když jsem před pár lety začal s GC, tak jsem si říkal, super, a ten pocit je ve mě pořád. Nemusím mít x tisíc nálezů za rok, dobrovolně se přiznám, že na T5 nemám, když kešku nenajdu DNF napíšu, když ji nemůžu vyluštit, trápím se, ale na finálkách souřadnice nehledám, našel jsem si v této hře svoje. Je mi jako průvodce po cestách, je mi jako prostředek, jak si užít chvilky volna, jak vyrazit do lesa, do neznámého města, jak potrápit buňky šedé mozkové. Jediné, co mě mrzí je to, že nemám dost nápadů a invence na založení nějaké další kešky, abych udělal radost ostatním...Dostat se do popředí nějakých kačerských geostatistik opravdu nepotřebuju. A koukám, že těch lidí jako já je spousta....Ale někdo musí být vždycky první a já vím, že na stupních vítězů jsem nikdy nestál a ve hře pro mě dávající jiný smysl ani stát nechci. Smysl pro fair play platí v každé hře a kdo ho ctí, ten je u mě vítězem. A proto jdu radši na pivo a popřemýšlím nad jedním z několika nápadů, jak potěšit hezkou krabkou ostatní...
Přejít na celý příspěvek