Tak já bych k tomu řekl na upřesnění toto. A.L.I.C byl společný účet pro mě a mou přítelkyni. Rozešli jsme se a jí zůstal původní účet, já si tedy založil svůj nový. Nevidím tedy problém v tom, si zpětně zalogovat společně nalezené keše. Nebo ano?
A ještě nějaký výtah z meilů.
Posílám pro urychlení posílám univerzální log ve znění:
Nalezeno pod nickem A.L.I.C po rozdeleni loguji pod svym novym nickem. Dekuji za pochopeni. TFTC
A Karel na to píše:
Pro takoveto logovani nemam pochopeni...
Nezlob se ale mazu ti je.
Toto je o cem?
Jde ti timto o co?
Já na to:
Ahoj Karle, doslo k tomu ze jsme se s Alcou rozesli a vzhedem k tomu ze jsme meli spolecny ucet na geocaching.com a ji jsem nechal ucet A.L.I.C a zalozil jsem si svuj novy abych mohl dal kesovat. Takze nevidim v me cinnosti problem. Na kesich jsem byl, pod jinym nickem a ted mam novy, nedelam nic kvuli cemu by jsi mel me logy mazat.
Doufam ze to pochopis.
Diky.
S pozdravel Lukas alias geo.luki
On zas:
Ahoj Lukáši, asi máme jiný názor , tehdy to bylo jako A.L.I.C dnes je to jinak jak píšeš . Cháp rozmím ... Ale to ti jde o ty body ,?
O počet , ? Nebo o co.? Keškovat samozřejmě můžeš dál pod novým nickem , ale můj názor je na to ten že logovat kešky tímto způsobem 3 roky zpět je troch nefér.
Jistě bych to přešel mlčky kdybych na tvém profilu nenašel info že děláš betatesty. To mě zvedlo .....
Je to tvá věc dělej jak si myslíš ale možná narazíš na podobný názor i jinde .
Přeji ti krásnou neděli Karel ..
A já:
Karle tak ještě jednou.
Když mají dva lidi společnů účet, rozejdou se a jeden z nich si založí svůj účet, není nic špatného na tom, když si společně nalezené keše přeloguje na svůj nový účet. Pokud ti jde o to že v tvejch logbukách nevidíš můj nick, zajdu tam a napíšu ho tam.
A co to má společného s betatesty? Vem si že kešuju už nějaký ten pátek a betatesty jsem již dělal, tak proč bych tuto informaci nemohl i nadále na svém profilu mít?
Přestaň prosím dělat problémy ještě s tímhle. Myslím si že jde vcelku o malichernost, kterou se zabýváš aniž bys o tom věděl více.