1) Sloučil bych.
2) K čemu seznamy ? Stačí filtry. Mezi dodanými máš třebas filtr "Found" pro zobrazení nalezených. Obdobně tam máš "Resolved Mystery" a "Unresolved Mystery".
Filtr "Found" používám nejčastěji když si kontroluju zda se u všech nově nalezených nález správě naimportoval (tj. zadal jsem v logu správné datum a čas).
3) Seznamy používám pro nějaké krátkodobé speciality, například porovnání s cizí databází.
4a) Když někam jedu, tak si do pomocné databáze vyexportuju příslušné kraje nebo obdobné územní celky a víc to neřeším; tuhle pomocnou databázi pak přesunu do přístrojů. Celou tam nedávám protože je zbytečně velká.
4b) Druhou možností, kterou občas použiju je nastavení referenčního bodu na souřadnice příslušného města a filtrem vyberu okolí do určité vzdálenosti. To je dobré například na oblasti kde se stýká více územních celků. Okolí 50km mám nadefinované jako filtr co se provede při spuštění, v mém případě je to tedy 50km kolem Brna. Ty referenční souřadnice měst mám samozřejmě trvale uložené a mohu kdykoliv použít.
4c) Dal by se ještě použít pro výběr předem nadefinovaný polygon, to by mohlo mít význam pro navigační zařízení s velmi omezenou kapacitou a když bych potřeboval například okolí dálnice.
Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 03 May 2014 - 23:08