Ten důvod je MySQL se kterou se GG nekamarádí... Nicméně jsem se dozvěděl na jiném vláknu, že GG pracuje s db SQLite a že existují i nástroje na migraci ... Ale, to už je zcela jiná problematika,než by se v tomto vlákně měla probírat ...
Tohle forum je fakt super, je tady tolik skvělých lidí a tolik cenných informací a tolik ochoty druhým pomoci, že to se fakt vidí jen málo kde, moc českých fór takových neznám, možná jedno ... Takže děkuji lidi za všechny ty rady a ikdyž moje dotazy někdy mohou působit neohrabaně a debilně, je to proto, že když něčemu nerozumím,tak si jako debil připadám, protože se ptám na něco co jinému příjde automatické a logické ... Takže na každý můj dotaz nemusí následovat odpověď s otázkou, "proč? ,je to zbytečné, tak se to nedělá,"
... Prostě protože chci vědět jaké jsou možnosti a pak si vybrat pro sebe tu nejlepší,no a hlavně vědět proč a ne že mi Pepa,řekne,budeš to dělat takhle a já prostě nebudu přemýšlet a dělat to takhle budu ... Je to koníček, nevydělavá to peníze a můžu nad tím ztrácet tolik času,kolik jen budu chtít
...