CITO 2014
http://www.geocachin...20-297887f0967a
Publikováno 23 květen 2014 - 10:07
Hele, Rumunsko nemá suvenýr? Diskriminace?
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 23 květen 2014 - 10:57
kdyby jen Rumunsko
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 23 květen 2014 - 12:57
To víš, jsou zavaleni obrázky pro megáče, gigáče a různé nezajímavé významné dny.
Publikováno 24 květen 2014 - 15:37
kdyby jen Rumunsko
![]()
Když ho nemá ani Itálie...
Publikováno 01 červen 2014 - 13:04
zdravím,
bude zase v srpnu nějaky suvenýr?
kde se človek dozví včas o tomto?
mohlo by zde byt něco na hl.stránce
dík
// tomy.22: sloučeno s již k tomuto účelu založeným threadem
Publikováno 12 červen 2014 - 6:12
Tak jsem si dnes náhodou všiml, že mám suvenýr "France" , i když jsem ve Francii ještě žádnou keš neodlovil (i v oficiálních statistikách na GC žádnou Francouzskou odlovenou keš nemám).
Nevíte, jak je to možné?
Předpokládám, že v tom má GS zase nějakou chybu :-(
Publikováno 12 červen 2014 - 7:46
Nemůže to být nějaký pozůstatek virtuálky typu "Four Windows"? Sice zrovna tebe z ničeho takového nepodezírám, ale co když náhodou?
Jinak první pomoc je zaškrtnout, že nechceš aby se ti Francie zobrazovala - po loňském mediálním "provaru" s 31 suvenýry za srpen to je možné.
Publikováno 12 červen 2014 - 7:54
Jinak první pomoc je zaškrtnout, že nechceš aby se ti Francie zobrazovala - po loňském mediálním "provaru" s 31 suvenýry za srpen to je možné.
Prosím, kde se to dá zaškrtnout? Taky mi tu ty hlouposti z těch 31 zbytečně straší.
Publikováno 12 červen 2014 - 8:08
Po otevření stránky klikneš na svůj nick a v té modré nabídce prokliků, která začíná Rychlý přehled, klikneš na Suvenýry. A pod každým suvenýrem je políčko Hide this.
Publikováno 12 červen 2014 - 8:27
Tys je vyfackovala a já tehdy celý srpen lítal po keškách jako blbec, po dvacátém dnu už jsem toho měl plný brejle. Domů jsem přišel v deset večer a ještě rychle někam letět, protože kolem baráku už toho moc nebylo :-) Byla to šílenost, ale dneska na to docela vzpomínám. Myslím, že rekord 31 dnů v kuse už jen tak nepřekonám. A když slyším ty údernické závazky, jak někdo chce dát 365 dnů v kuse, jdou na mě mrákoty.
Publikováno 12 červen 2014 - 8:31
Já jich tam mám 16, z toho 13 těch srpnových a doteď nechápu wozu ist es gut .
Publikováno 12 červen 2014 - 8:36
Nemůže to být nějaký pozůstatek virtuálky typu "Four Windows"? Sice zrovna tebe z ničeho takového nepodezírám, ale co když náhodou?
Virtuálek mám sice 5 ovšem ale všechny osobně navštívené a ani jedna ve Francii :-) (všechny 3 české a 2 norské).
Jinak by to skrývání ještě muselo fungovat...
Sice suvenýr vybledne, zatržítko se změní na "Show this" ale ukáže to hlášku: "There was a problém while attempting to hide the souvenir. Please refresh the page and try again." a po znovuobnovení stránky je to vše při starém...
Jinak k těm suvenýrům za nějaký den atp. je to podle mě blbost. Osobně jsem v tom srpnu byl náhodou celkem aktivní (byli jsme 14 dní na dovolené, tak mám zrovna i rekord 14 dní v kuse :-) ). Ale bohužel mně ty suvenýry vyházet nejdou :-(
Ovšem nejvíce by mě zajímalo PROČ tam mám tu Francii, když jsem tam ještě nic neodlovil :-).
Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 12 červen 2014 - 8:36
Publikováno 12 červen 2014 - 9:11
Pak zbývá jediné - jet tam letos na dovolenou a něco si tam odlovit. Tím naprosto řádně narovnáš stav tvých suvenýrů
Publikováno 12 červen 2014 - 10:18
Mně by zase zajímalo, proč tam tu Francii nemám, když jsem tam taky nebyla
Publikováno 12 červen 2014 - 10:37
Smrk: Já měla tehdá dva tejdny dovolený a před tím ještě tejden čehosi služebního a tejden zpívacího semináře, tak jsem vlastně měsíc byla mimo HC a ty suvenýry mi naskákaly všechny. Navíc po návratu (asi 3. září) jsem kolem HC měla nějakejch 5-10 novejch keší v dosahu kolový projížďky a na konci července taky někde něco sebrala, takže mi to tehdy udělalo překvapivejch 45 dní v kuse. Přivítala bych 1 suvenýr za těch 31 dní, ale těch 31 mi přijde na hlavu, úplně to znehodnotí všechny ostatní.
Roman: mi to zafungovalo, ale nikoliv na tý stránce, kde ty suvenýry zapínáš a vypínáš. Když je vypneš, ony zesvětlají, a pak přejdeš na stránku svýho veřejnýho profilu, tak tam už je pak vidět nemáš.
Publikováno 12 červen 2014 - 10:50
Ovšem nejvíce by mě zajímalo PROČ tam mám tu Francii, když jsem tam ještě nic neodlovil :-).
Podle datu přidělení -9.11.2013- Jsi ten den něco logoval, asi i GPS MAZE a systém to blbě vyhodnotil, nebo ses "uklepl" s keší a log smazal.
Publikováno 12 červen 2014 - 10:54
No, hlavně ono to ukázalo, že ty suvenýry jsou vyplé i na té stránce, kde se vypínaly (byly světlejší) ale po znovunačtení stránky byly opět zapnuté...
Když jsem se odhlásil z GS najel na to teď najel znovu, tak najednou už to funguje... Asi nějaký šotek :-)
Díky za radu, povypínal jsem i ty srpnové suvenýry... Je to devalvace na n-tou.
Měly by být od sebe oddělené suvenýry za navštívená místa a za navštívené události...
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů