Na trhu jsou jistě lepší kusy než D20. Záleží na tom, kolik chceš do navigace investovat a co ti ke spokojenosti stačí. Jinak, také jsem měl D20. Byl jsem s ní naprosto spokojený, jen jsem chtěl vyzkoušet také něco jiného a tak jsem si koupil O600 a nelituji.
Publikováno 04 leden 2016 - 15:57
Publikováno 13 leden 2016 - 17:58
Ve zdejší inzerci je nabízen, pokud už tedy není prodán Garmin Oregon 450. Zkus se na něj kouknout.
http://www.geocachin...min-oregon-450/
Publikováno 25 březen 2016 - 14:15
Hezlý den všem,
potřebovala bych radu zkušenějších. Potřebujem naše malé děcka dostat ven na delší výlet a geocaching mi přijde jako dobrá motivace :-) Takže pochopitelně řešíme GPS a nechceme do ní ze začátku moc investovat. Máme možnost koupit starý eTrex Legend. Pokud se nemýlím, je černobílý, sma jsem s ním v době studií chodila do terénu. Ale nevím, jestli se na hledání kešek hodí. Prosím vás tedy o vaše názory. Díky moc.
Publikováno 25 březen 2016 - 17:14
upřímně si myslím, že nalezení sem tam kešky s dětmi bohatě stačí chytrý mobil s nainstalovanou offline mapovou aplikací, např. Locusem.
V mém případě to funguje naprosto bezproblémově.
Hezlý den všem,
potřebovala bych radu zkušenějších. Potřebujem naše malé děcka dostat ven na delší výlet a geocaching mi přijde jako dobrá motivace :-) Takže pochopitelně řešíme GPS a nechceme do ní ze začátku moc investovat. Máme možnost koupit starý eTrex Legend. Pokud se nemýlím, je černobílý, sma jsem s ním v době studií chodila do terénu. Ale nevím, jestli se na hledání kešek hodí. Prosím vás tedy o vaše názory. Díky moc.
Publikováno 25 březen 2016 - 21:43
Souhlasím s předchozím názorem - dneska má slušnou GPS kdejaký telefon. Sama mám mobil s Locusem jako rezervu k Oregonu450 a kupodivu kromě lesa nebo města s vyššími domy je přesnost srovnatelná. Telefon není zrovna žádný výkřik techniky, cca 2,5 roku starý model tehdy v ceně něco pod tři tisíce.
Do GPS bych investovala, až když zjistíte, že mobil z nějakého důvodu už nestačí.
Publikováno 26 březen 2016 - 14:12
No jo, ale vy byste dali do ruky telefon malému mamlasovi, který zakopne, i dyž se dívá pod nohy? Když si spočítám každou chvíli utopený nebo rozbitý telefon, tak je to ve výsledku dražší :-) A i tak bychom jej nejdříve museli koupit. Právě proto chceme GPS, mohla by snad přece jen být odolnější. Ale teď jsem tady v inzerci viděla ještě Dakotu 10 za relativně slušné peníze. Takže nakonec to asi vyzkoušíme takto. Každopádně díky za odpovědi.
Publikováno 26 březen 2016 - 14:37
Dakotu 10 mám a co už udělala kotrmelců v rukou mých dětí a pořád s oděrkami funguje. S Dakotou chybu určitě neuděláš, není to špatná navigace.
Publikováno 26 březen 2016 - 19:45
Prošly mi rukama tyhle přístroje:
Dakota 10, Oregon 450, eTrex 30, GPSmap 60/64, Oregon 600, Monterra a aktuálně eTrex Touch
Pokud bych dnes vybíral přístroj s dotykovým displejem tak Oregona 600 (případně 650) a nebo eTrex Touch, protože ten rozdíl čitelnosti displeje na přímým slunci je oproti Dakotě a starým Oregonům opravdu markantní.
Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
Tip na výlet: Kondracké farní muzeum
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Blackberry nejen na práci
Publikováno 29 březen 2016 - 11:53
Tento příspěvek byl upraven od tomy.22: 29 březen 2016 - 16:19
přesunuto do threadu již k tomuto účelu založenýmu
Publikováno 29 březen 2016 - 15:11
To snad jenom nějakej motorkovej tom tom. Garmin je bludička.
Udělátka na kešky, GEO díly: www.geotools.cz
Publikováno 29 březen 2016 - 19:29
Díky všem, vezmem zatím tu nejlevnější a v průběhu let se uvidí.
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:garmin
Hardware a software →
GPS →
Baterie best ofZaloženo od sobikovi , 09 říj 2009 garmin, doporučení |
|
|
||
Geocaching →
Obecné →
ScotlandZaloženo od sadmanwholikesblues , 17 led 2016 doporučení, garmin, mapa |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Mapy zahraničí (konkrétně Kuba) - jak získat, nacpat do GPS apod.Založeno od Stavnatka , 13 led 2016 garmin |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
Garmin POI pro Geoskořápky 2015Založeno od HaLuMa , 11 pro 2015 geoget, garmin, event |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Ztracený Garmin Etrex 30 - Kundratice na VysočiněZaloženo od andrej musa , 04 lis 2015 garmin |
|
|
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů