Zdravim zkusene wigare, rad bych znal, jakozto zacatecnik, vas nazor, jak postupovat v situaci nize popsane.
Vec se ma takto. Dnes jsem se pokousel odlovit me treti wigo. Nutno rici, ze dve predchazejici byly bez problemu. Dnes jsem lovil "Dva proti Risi - Jozef Gabcik #3" (http://coord.info/GC2847G).
Hra samotna mi sla lehce, s tim problem nemam. Nasel jsem finalove misto, ale.. bylo zamudleno a jelikoz nepatrim k drzokacerum a jsem stydlivy, tak jsem si rekl, ze bohuzel a pojal jsem myslenku, zda u wiga nestaci mit odemcenou hru. Kod se mi zobrazil a jako u predeslych her jsem myslel, ze ho pozdeji dohledam v ulozene hre. Inu, to byla chyba, ulozen v ni neni (pouzivam android verzi 0.8.5, co jsem tu nedavno aktualizoval). Trosku jsem to tu prolezl a zjistil, ze by kod mel byt obsazen v .glw (tam neni, nebot je to orezane) nebo v .gwc. Ten jsem prohledal a nasel jsem. Nicmene pri pokusu pouzit ten kod na webu mi to ten kod nebere (zkousel jsem 15 a 16 mist) a vubec netusim, kde delam chybu.
A me otazky zni:
1) je mozne zalogovat wigo na GC bez fyzickeho napsani do logbooku? asi ne, ze?
2) v cem muze byt problem s kodem?
3) co ted idealne delat? jit tam znova a cele to zase odehrat?
za kazdou radu budu vdecny.
Doufam, ze to nebudete brat, ze vyse navadim ke spatnostem, predpokladam, ze kazdy si hru chce uzit a nedela to jen kvuli bodum.
Tento příspěvek byl upraven od erebi: 06 July 2014 - 0:17