Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, zda lze nějakým způsobem spravovat referenční body, resp. jak to děláte vy? Fungují na to i jiné funkce než ty čtyři "špendlíky"? Nějaký plugin?
Postupem doby mám v Geogetu nastaveno hafo referenčních bodů, podle toho jak jezdíme na různá místa. Často vyrážíme neplánovaně, takže pak mám jen chvilku na mysterky, dodělání waypointů u multin, kde nejsou apod. Až na výjimky se na ta místa hodláme vrátit, takže referenční body neumazávám.
Pokud bych je neukládala, tak musím pokažde najet do nějaké mapy, zadat bod, zkopírovat bod, vložit do souřadnic nového referenčního atd. nebo se odpichovat od nejbližší keše a tu najít na GC.com, abych věděla co vlastně v databázi hledám. A nově přidaný RB pak hledat na konci již velmi dlouhého seznamu.
Jde o to, že referenční body se řadí podle času přidání. Ty aktuální mám až na konci. Tedy alespoň jsem dosud neodhalila, jak to případně jinak nastavit - hodilo by se podle posledního otevření, taky případně abecedně, vzdálenost od HC, atd. Členění podle zemí bych též neodmítla - vytvořit si samostatnou složku s RB té které země.
Možná je ukládám jen nějak zmateně a pak je to celé komplikované, a vy zatím máte mnohem lepší systém. Můžete poradit? Díky moc za případnou reakci.
t.
p.s. lze v Geogetu nastavit, aby se souřadnice keše zobrazovaly na mapy.cz a nikoli v Google maps? Mám na mysli samotné souřadnice v úvodu kešky, nikoli mapu keší či náhledy.