Jak už bylo řečeno, přímý automatizovaný upload statistiky do profilu GC.COM je v současné době možný pouze pomocí GJ. Tedy současná i minulá, dokonce i předminulá verze dávky Stator Combine to tak dělají...
Stator 1.1.3
Publikováno 23 září 2014 - 8:28
Kontrolní otázka č. 2: v srpnu je posloupnost jen "jeden Disable - jeden Enable" nebo bylo před tím ještě nějaké enejblodisejblování...?
Eriku, staci preci vedet, co je to za kesku, stahnes si vsechny jeji logy a muzes s tim laborovat do aleluja.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 23 září 2014 - 8:45
Zda se mi to, nebo z Badges zmizela Slovenska vlajecka -- vsechny ostzatni tam mam, ale Slovensko chybi (myslím The Slovakia cacher) - a neni ani v sedejch a koukam, ze mi to i nejak divne Pocita Slovak District - v puvodní verzi sem mel 7 okresu a s Novym Badges mi to hlasi 0
Tento příspěvek byl upraven od Dobesch: 23 září 2014 - 8:49
Publikováno 23 září 2014 - 8:46
Jak už bylo řečeno, přímý automatizovaný upload statistiky do profilu GC.COM je v současné době možný pouze pomocí GJ. Tedy současná i minulá, dokonce i předminulá verze dávky Stator Combine to tak dělají...
Děkuju moc - nějak mi to v minulých příspěvcích ušlo.
Publikováno 23 září 2014 - 9:04
Zda se mi to, nebo z Badges zmizela Slovenska vlajecka -- vsechny ostzatni tam mam, ale Slovensko chybi (myslím The Slovakia cacher) - a neni ani v sedejch a koukam, ze mi to i nejak divne Pocita Slovak District - v puvodní verzi sem mel 7 okresu a s Novym Badges mi to hlasi 0
Neměl by být problém ale doporučuji smazat TAGY SK kraj a SK okres a dividerem si je znovu udělat dost se to měnilo a může být problém v tom
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 23 září 2014 - 9:24
Aha, koukam, ze problem je v tom, ze tam ty tagy nejsou vubec -- ale proc to nevim, kdyz to pred aktualizaci fungovalo v pohode
DIKY UZ TO FACHA
Tento příspěvek byl upraven od Dobesch: 23 září 2014 - 9:31
Publikováno 23 září 2014 - 10:35
Aha, koukam, ze problem je v tom, ze tam ty tagy nejsou vubec -- ale proc to nevim, kdyz to pred aktualizaci fungovalo v pohode
DIKY UZ TO FACHA
Protoze aktualizace polygonu vymaze tagy, prave proto, aby nedochazelo ke zmateni hodnot. Po aktualizaci polygonu pak musis divider spustit rucne, jinak tagy nejsou.
GeoGet:
Publikováno 23 září 2014 - 13:18
ahoj
mám problem s výpočtom dní:
Najdlhší rad po sebe idúcich dní (streak) s nálezmi sa mi podarilo dosiahnuť
pred tým som túto chybu nemal
ďalší problém je s mapou Maďarska, pod mapou sa mi objavil text:
Number of caches with no associated region and not shown on the map: 1
tag HU megye som zmazal a znovu spustil divider
chyba je stále tam
Publikováno 23 září 2014 - 13:22
ahoj
mám problem s výpočtom dní:
Najdlhší rad po sebe idúcich dní (streak) s nálezmi sa mi podarilo dosiahnuť
pred tým som túto chybu nemal
předpokládám, že jde o odznáčky - nejdelší streak ... dělala se tam úprava ve výpočtu ale asi to ještě není v této verzi
ale úplně to z tvého popisu nechápu kde je problém... jestli je chyba, že jsi dosáhl kam jsi dosáhl nebo nerozumím
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 23 září 2014 - 13:31
nie, nejde o odznaky.
zle som sa vyjadril
jedná sa o záložku O mne
http://lust.sk/balin52/Preview.html
Publikováno 23 září 2014 - 13:36
Ani ja ti nerozumim. Co je na tom spatne? Uplne stejne hodnoty mas ve statistice, kterou spocta grouspeak.
Ohledne te mapy - co mas k teto chybe napsano v souboru Stator.log?
GeoGet:
Publikováno 23 září 2014 - 13:41
nie, nejde o odznaky.
zle som sa vyjadril
jedná sa o záložku O mne
No taky v tom nevidím problém
Publikováno 23 září 2014 - 13:57
Ani ja ti nerozumim. Co je na tom spatne? Uplne stejne hodnoty mas ve statistice, kterou spocta grouspeak.
Ohledne te mapy - co mas k teto chybe napsano v souboru Stator.log?
zaujíma ma prečo je tam (streak), pred tým to tam nebolo
stator.log
Publikováno 23 září 2014 - 14:09
(Streak)
jako proč to tam je napsané ??
no pokud to tam nechceš tak to můžeš kdykoliv vyhodit - je to editovatelná položka - přiznám se nedělal jsem definitivní podobu hlavičky...
někde na začátku statistiky v pravém okně budeš mít CmdHtmlText a tam to bude...
defakto si to můžeš zmodifikovat dle potřeby... a dát si tam libovolně cokoliv...
Publikováno 23 září 2014 - 14:29
(Streak)
jako proč to tam je napsané ??
no pokud to tam nechceš tak to můžeš kdykoliv vyhodit - je to editovatelná položka - přiznám se nedělal jsem definitivní podobu hlavičky...
někde na začátku statistiky v pravém okně budeš mít CmdHtmlText a tam to bude...
defakto si to můžeš zmodifikovat dle potřeby... a dát si tam libovolně cokoliv...
njn, to ma nenapadlo, nie som programator a pri preklade som myslel, že to je na výpočet
Publikováno 23 září 2014 - 15:09
Tak jsem zkusil stator a náhled to v pohodě vygeneruje. Ale po spuštění generátoru se na GC.com nic neuloží. Není zase problém s tím znaménkem + v našem nicku ?
Publikováno 23 září 2014 - 17:24
Tak jsem zkusil stator a náhled to v pohodě vygeneruje. Ale po spuštění generátoru se na GC.com nic neuloží. Není zase problém s tím znaménkem + v našem nicku ?
Stator sám o sobě nic na GC neukládá - způsob uložení si musíš zajistit sám. Puťulka udělala dávku do statoru - někde ji tady najdeš.
Publikováno 23 září 2014 - 19:47
njn, to ma nenapadlo, nie som programator a pri preklade som myslel, že to je na výpočet
Ale notak, tos necet to, co to pise za tim? Vzdyt to pise, kolik to bylo dni a i datumovej rozsah to slovo je tam proto, ze nektery ho dost radi sklonujou
Publikováno 23 září 2014 - 21:05
14:20:41.371 sMap=HUkraj, s=(??), Dostupne=54, Nalezene=3, Procent=5
Tenhle radek rika presne ze tam mas tam 3 kese, ktere nemaji nastavenu polozku State tak, aby z ni slo poznat kraj. To je chyba Grounspeaku a owneru tech kesi. Protoze dost dobre nedokazeme vynutit, aby to nekdo nastavil, Stator tuto informaci vypisuje. Tim soucet poctu kesi souhlasi s celkouvym poctem kesi nalezenych v tom state, i kdyz soucet kesi za jednotlive kraje ten soucet nedava.
GeoGet:
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů