to asi bude za LAB keše
je tak trochu experimentální asi jako LAB keše
Publikováno 30 září 2014 - 17:04
to asi bude za LAB keše
je tak trochu experimentální asi jako LAB keše
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 30 září 2014 - 17:39
Pro mě je tam zajímavější odznak...
The Highlander Cacher
tenhle dá fakt makačku a mě se fakt líbí
The 360 Degree Cacher
pak tenhle 360° kolem HC (bez ohledu na stát)
The LAB Cacher
No a tento za LABky (opravdu spíše experimentální) ono se to zatím blbě do geogetu dostává... sice ještě možná existuje jedna cesta jak to zjistit ale tu zatím ověřuji...
No a ne sice pro všechny ale pro většinu přibyl level "Black Pearl" to je takovej level s neviditelnou hranicí no snad se to bude líbit... u některých odznaků to napravuje jejich obecné podhodnocení dané stářím odznaku a vývojem. A u některých je prostě proto aby bylo o co hrát . U některých není vůbec protože to z principu nemá smysl nebo už by to přerůstalo únosnou mez(APE, Virtual Cache, Lost & Found, Webcam, všechny vlajky, okresy AT,CZ,SK..., Fotky, Autor, ...).
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 01 říjen 2014 - 8:51
3. Dotaz: je možné umístit obrázek získaného pásku na libovolné místo, stejně jako je to u odznaků.
Nejde a zatím nepůjde... hlavní důvod je tento:
- Pásek nevzniká v modulu CalcBG protože ten není logicky uzpůsoben kategoriim v pásku.
Pokud bych to měl počítat v CalcBg a ne že by to nešlo... znamená to celé překopat a to z gruntu ... osobně jsem neviděl potřebu umísťovat pásek jinam než k odznáčkům protože s nimi souvisí a tak byly i moduly navrženy. Samostatné umísťování odznáčku mi přijde logické u pásku moc ne a asi vidím jen jedno místo kde by se pásek dal dát a to hlavičku/patičku celé statistiky. Narozdíl od odznáčků které se dají rozmísťovat k různým grafům a statistikám...
Publikováno 01 říjen 2014 - 9:47
BUUU BEEE a na BlackPearl za CR sem se tak tesil
Publikováno 01 říjen 2014 - 9:49
BUUU BEEE a na BlackPearl za CR sem se tak tesil
Publikováno 02 říjen 2014 - 21:49
Mám trochu problém s modulem MapGenSwitchCountries - mapka Švýcarska mi hlásí chybu ERR chld,unknown region "NW". Pokud u keše "GC16TE4-Rastplatz Birrhard 26" vymažu položku území státu (Nordwestschweiz), tak se mapka vytvoří korektně. Může mi něko poradit, co s tím? Jinak nové statistiky vypadají výborně.
Publikováno 03 říjen 2014 - 7:11
Hmm, preklep v mapgenu. Pokud si to chces opravit hned (a docasne), pak v souboru Stator\Modules\MapGenFromStates.Abbrev.pas na radku 137 zmen zkratku NW na ND. Spravna oprava spociva v oprave preklepu v generatoru na serveru, ale to mi bude mozna chvili trvat, protoze v generatoru jsou nejake zmeny, ktere je teba poradne odladit nez to dam na server.
EDIT: nebo jinak, ja zkusim proprosit Pepu, jestli by neopravil jen tuto jedinou zkratku. To bude nejlepsi.
Tento příspěvek byl upraven od gord: 03 říjen 2014 - 7:12
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 03 říjen 2014 - 7:30
snad opraveno, prosím o test
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 03 říjen 2014 - 7:37
Pepo, dekuji za bleskovou reakci.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 09 říjen 2014 - 20:15
Mohl by mi, prosím, někdo znalý vysvětlit, co musí být v GG splněno, aby Stator správně zobrazoval statistiku xTF keší?
Jak má být pojmenován tag v GG a jaké mohou být jeho hodnoty?
Aktuálně mám tag pojmenovaný "xTF" a nabývá hodnot FTF, STF, TTF, coFTF, coSTF, coTTF.
Statistika vytvořená Autostatem 3.0.3.1 vypadá správně, ale Stator ji vytvoří jinak - např. pořadí nálezu není správně vzestupně, stejně tak i datum nálezu je místy zpřeházené.
Nastavení Statoru mám defaultní. GG i pluginy jsou aktuální.
Díky.
Tento příspěvek byl upraven od maluston: 09 říjen 2014 - 20:15
Publikováno 09 říjen 2014 - 20:18
Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 09 říjen 2014 - 20:20
Publikováno 09 říjen 2014 - 20:20
Já mám s tabulkou FTF taky problém pořadí nálezů mám taky přeházené. A je jedno podle čeho mám nastavené řazení, vždy je to špatně.
Publikováno 09 říjen 2014 - 20:28
A jak prosím vznikl ten seznam xTF? Je to podle vzorového obsahu statistiky ostré verze Statoru? Nebo jsi měl betu a obsah z bety a pak jsi ho upravoval? Jak je v modulu CustomizedTable nastaveno třídění? Podle jakého sloupce? Vypadá to, že podle žádného...
Publikováno 09 říjen 2014 - 20:31
Upřímně teď trošku nevím co máš na mysli. Myslím že ta tabulka tam zůstala už z bety.
Publikováno 09 říjen 2014 - 20:36
Tak se přepni (vlevo dole) na Experta a podívej se, jak je nastavena. Jednoduše si vyber sloupec, podle kterého chceš mít setříděno (zde evidentně ten první) a kliknutím na ikonku Řazení (tu levou pro vzestupné řazení) dáš všechno dokupy...
Publikováno 09 říjen 2014 - 20:36
Tag musí být pochopitelně pojmenován FTF, jak je už spoustu let zvykem. Hodnoty, kterých nabývá máš správně. Jméno tagu změníš velmi jednoduše v GG (Nástroje, Nástroje tagů).
Řazení nálezů je v závislosti na nastavení Statoru - viz Hlavní nastavení http://geoget.ararat...lavni_nastaveni volba č. 7...
Tag se jmenuje FTF, xTF mám jen pojmenování sloupce. Toto mi je tedy jasné.
Zbývá zjistit, proč se nálezy neřadí správně. V hlavním nastavení mám řazení podle data a času nálezu.
Publikováno 09 říjen 2014 - 20:41
To nastavení ovlivňuje řazení nálezů globálně pro celý Stator. Vlastní seznam FTF by měl mít nastaveno, podle kterého sloupce je řazen. Pokud máš modul v obsahu ještě z bety, nastav si to znova, jak jsem psal před chvilkou...
Publikováno 09 říjen 2014 - 20:46
Tak se přepni (vlevo dole) na Experta a podívej se, jak je nastavena. Jednoduše si vyber sloupec, podle kterého chceš mít setříděno (zde evidentně ten první) a kliknutím na ikonku Řazení (tu levou pro vzestupné řazení) dáš všechno dokupy...
Tímto vyřešeno. Děkuji.
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů