Přejít na obsah

Fotka

Stator 1.2.1.5

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1059 odpovědí na toto téma

#341 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2014 - 8:58

Friends: jenze jsou uzivatele, kteri pouzivaji jiny statbar. A tam uz to neni jen otazka zadani GUID. Proto ta moje otazka jak si to predstavujes.

Samozřejmě, že to je problém....

Mohlo by to umět ty co jsou použitelný a jednoduchý: Groundspeak/Vypatlator .... další neznám pokud by to mělo být jinak holt existuje HTML a ruční náhon - nejde udělat všechno

• 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#342 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2014 - 9:04

ale tak nějak je základ groundspeak a podle mě to většině lidí bude stačit ... když přidám vypatlator tak už to bude nadstandard :) a co je vejš je mimo možnosti standardu a holt se lidi musí snažit ručně...

Stejný je to i se Suvenýry - uvažuji o modulu kde to vysypu za sebe popř nějak poskládám ale pokud to bude někdo chtít jinak dneska už jsou nástroje kde si to každý může poskládat dle libovůle.... beru to spíše jako možnost pro ty kteří neumí HTML a nechtějí se s tím zabývat...

ono pro SUVENÝR napsat něco takovýhoto:

<div align="center">
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:Česká Republika,Type:big)%
</div>

není pro každýho jednoduchý...

aještě dotat do nějakého tvaru pak....

• 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#343 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2014 - 9:20

Chtěl jsem použít stator a databázi bodů na generování mapky do práce... Mám tam 5 bodů, souřadnice jsou OK a Divider přiřadil všem Kraj, Okres atd. Když si dám vygenerovat mapu, tak okresy a pražské části jsou OK, ale kraje nesedí. Vše je v jednom kraji a ten ještě ke všemu vůbec v databázi není...

Tady je obrázek https://dl.dropboxus...12 09.15.33.png

• 0

#344 Solim

Solim

Šolim

• Members
  • PipPipPip
  • 1 075 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2014 - 9:27

Zablokovat aktualizaci nelze.

Je mozne exportovat kese se spravnymi souradnicemi do GPX souboru a tento soubor po kazde aktualizaci automaticky importovat (treba pomoci davky Combine spustit aktualizaci a v zapeti jeste import tohoto souboru).

Jo, jo takovouto radu jsem potreboval, poresim to. Dik.

• 0

GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp

#345 dandu1

dandu1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2014 - 9:28

Já bych tam dal standardní statbar, když někdo bude chtít něco jiného tak ať se snaží porozumět kódům. (já tedy programovat v HTML neumím). Bude to pro uživatele dostačující. 

• 0
DANDU1

#346 Solim

Solim

Šolim

• Members
  • PipPipPip
  • 1 075 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2014 - 9:56

Nulovymi souradnicemi by se to prepisovat nemelo, to je chybicka v GG.

Nicmene vubec nechapu, proc pouzivas "My Finds Pocket Queries", kdyz na stazeni i aktualizaci vlastnich nalezu mas v GG specialni tlacitko. Je to rychlejsi, pohodlnejsi, a navic pokud mas kesku uz v databazi, tak se doplni jen tvoje vlastni logy, na samotnou kesku se nijak nesaha!

No oni tam nejsou nulove souradnice ale spis zadne sourdnice.

No myslim, ze jsem standartni uzivatel pocitace a tak jsem se naucil cca 10% moznosti daneho programu a "My Finds Pocket Queries" pouzivam z historickeho duvodu pro tvorbu puntikate mapy na geocaching.cz, coz je dnes uz doopravdy historie, neb dnes se aktualizuje z GG, ale nejak jsem zustal u toho generovani "My Finds Pocket Queries" kdy spolu s PQ cele republiky jednou tydne aktualizuji celou databazi GG.

Takze dik, to tlacitko jsem objevil az ted, takze ted umim 11% moznosti programu a funguje to :rolleyes: . Na souradnice to nesaha, takze spokojenost.

• 2

S úsměvem jde vše líp

#347 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2014 - 10:08

To je deprimujici, protoze az vydam dalsi Geoget, tak budes vyuzivat zase jen 9%, protoze nove funkce pribudou. :D

Jinak pro GG jsou zadne souradnice prave ty nulove. Naivne totiz predpokladam, ze na souradnicich 0,0 se keska snad nevyskytne.

• 0

#348 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2014 - 10:10

Sakra, chvilku jsem tu nebyl a diskuze poskočila o dvě stránky...  ;)

Pár poznámek k modulu Friends:

• ten návrh už tu před časem zazněl a máme ho zanesen na seznamu námětů
  • modul má být podle mne určen pro BFU, což znamená co nejjednodušší použití (a tím i omezené možnosti)
  • z výše uvedeného vyplývá, že stačí když bude umět základní statbar Groundspeaku - ostatní speciality si pokročilejší uživatelé udělají ručně
  • ideálně by měl modul dělat převod nick->UID

• 1

#349 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2014 - 10:15

Sakra, chvilku jsem tu nebyl a diskuze poskočila o dvě stránky...  ;)

Pár poznámek k modulu Friends:

• ten návrh už tu před časem zazněl a máme ho zanesen na seznamu námětů
  • modul má být podle mne určen pro BFU, což znamená co nejjednodušší použití (a tím i omezené možnosti)
  • z výše uvedeného vyplývá, že stačí když bude umět základní statbar Groundspeaku - ostatní speciality si pokročilejší uživatelé udělají ručně
  • ideálně by měl modul dělat převod nick->UID

vpodstatě nějaká taková představa je... nick -> UID to dám snad a se zbytkem souhlasím

• 0

#350 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2014 - 10:35

Chtěl jsem použít stator a databázi bodů na generování mapky do práce... Mám tam 5 bodů, souřadnice jsou OK a Divider přiřadil všem Kraj, Okres atd. Když si dám vygenerovat mapu, tak okresy a pražské části jsou OK, ale kraje nesedí. Vše je v jednom kraji a ten ještě ke všemu vůbec v databázi není...

Tady je obrázek https://dl.dropboxus...12 09.15.33.png

Opravdu nam nedavas moc informaci. Jak vypada definice tech bodu? Jeke kraje/okresy ti priradi divider a jak to ma byt? Pro vytvoreni mapy pouzivas MapGeFromTag pro obe mapy?

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#351 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2014 - 10:38

Nebude to tim, ze neco bere kraje z tagu a neco jineho z kraju v listingu kese?

• 0

#352 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2014 - 10:53

Podle mne je určitě první mapa podle State a druhá podle tagu CZokres...

• 0

#353 Solim

Solim

Šolim

• Members
  • PipPipPip
  • 1 075 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2014 - 10:59

To je deprimujici, protoze az vydam dalsi Geoget, tak budes vyuzivat zase jen 9%, protoze nove funkce pribudou. :D

To je realita, ono 100% funkci programu nedokaze nikdo vyuzit. O tech 10% procentech jsem se presvedcil u jinych proramu, kdy jsem se ptal odborniku na konkretni funkci tabulkoveho kalkulatoru a bylo mne odpovezeno neco ve smyslu "to vidim poprve" a tak jsem si tehda musel poradit sam, jelikoz napoveda k te specializovane funkci byla hodne mlhava a odbornik netusil o co jde. Ale neves hlavu on jeden pouzije 10% a druhy zas jinych 10% a ... takze kdyz se nakonec secte, tak z toho vyjde tech 100% a to je udel univerzalnich programu, kdy kazdy si z nich vezme jen to co potrebuje, nebo si mysli ze potrebuje.

Ale z jineho soudku, kdysi jsem byl v trezoru Narodni banky na vystave a mel jsem tam dotaz na eurobankovku. Na te strane co je mapa Evropske unie jsou v rohu mapy 3 male okenka a jedno ctvercate okenko a v nich jsou tecky a Francouzská Guyana a tak jsem se zeptal pruvodce, co to je za ostrovy a on odpovedel, ze to jsou jen tecky, ja se nedal a dal mu do ruky lupu a usoudil, ze mam pravdu a tak zavolal expera na Euro. Ten za chvili prisel a na dotaz co to je za ostrovy suverene prohlasil, ze to jsou jen tecky, tak jsem mu zas dal do ruky lupu a po chvili zkoumani usoudil, ze mam pravdu a ocividne vypadal, ze to vidi poprve. Takze ani odbornik nezna vse. No zkuste si tipnout o jake ostrovy se jedna.

• 2

S úsměvem jde vše líp

#354 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2014 - 11:15

Guadeloupe, Martinik, Svatý Martin?

Těch oblastí je asi devět, ale když jsou ty tečky tři, tak dávají smysl tyhle...

• 1

Klidně se rozčilujte.

#355 Solim

Solim

Šolim

• Members
  • PipPipPip
  • 1 075 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2014 - 11:58

Ten posledni je asi Reunion, jinak OK. Ale radsi se vratime ke Statoru.

• 0

S úsměvem jde vše líp

#356 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 581 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2014 - 18:02

Zdravím,

mám dotaz:
Když ve statoru mám nadefinováno, aby se mi ve statistice objevily odznáčky Badges, tak to znamená, že při generování statistik se budou počítat i odznáčky nebo to znamená pouze to, že budou ve statistice zahrnuty (pak tedy musím ještě před tím pustit plugin Badgegen, aby se mi aktualizovaly)?

Pak mám ještě problém při nahrávání vygenerované statistiky na profil. Provádím to pomocí dávky StatorCombine. First run proběhl a zvolil jsem možnost ano, aby nahrál statistiky na profil. Nic méně po konci dávky se mi načtou 2 stránky: 1. stránka je stránka, na které mohu upravit stránky a 2. stránka je můj věřejný profil, kde žádná statistika není..... (Momentálně se tam nachází, pač jsem ji tam nakopíroval ručně). Můžete mi, prosím, poradit, kde dělám chybu?

Předem děkuji za každou informaci.

• 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#357 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2014 - 18:07

Posledni verze Statoru obsahuje modul, ktery si vsechno pocita sam (tedy presneji ma u sebe vypocetni modul, ktery mu to pocita). Beta verze Statoru pouzivala modul, ktery pouzival vysledek spusteneho samostaneho pluginu BadgesII (nebo jak se to jmenovalo).

Tento příspěvek byl upraven od gord: 12 listopad 2014 - 18:08

• 1

GeoGet:

#358 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2014 - 18:10

Pak mám ještě problém při nahrávání vygenerované statistiky na profil. Provádím to pomocí dávky StatorCombine. First run proběhl a zvolil jsem možnost ano, aby nahrál statistiky na profil. Nic méně po konci dávky se mi načtou 2 stránky: 1. stránka je stránka, na které mohu upravit stránky a 2. stránka je můj věřejný profil, kde žádná statistika není..... (Momentálně se tam nachází, pač jsem ji tam nakopíroval ručně). Můžete mi, prosím, poradit, kde dělám chybu?

Předem děkuji za každou informaci.

Toto uz tu bylo asi 50 x. Na nahravani se pouziva GJ, ktery ale od zmeny stranek serveru nefunguje. Proto: http://geoget.ararat...ozit_statistiku

• 1

GeoGet:

#359 zdeziz

zdeziz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2014 - 18:38

Vrátím se o kousek zpět, k těm přátelům a suvenýrům. Nebylo by možné využít postup třeba ze suvenýrů taky k vytahání ikon kategorií u WM? Třeba ze stránky profilu http://www.waymarkin...&dt2=11/13/2014 Výsledek by byla řada obrázků, něco jako atributy, klidně bez počtů.

Ještě bych jako námět přidal zakomponování Animapy(animovaná mapa nálezů). A modul první keš jednotlivých kombinací D/T,  v šabloně Autostatu vypadal nejspíš takhle: INCLUDE_TEMPLATE .\script\GgStat\Template_DTC_Combinations.cfg, jak se přesně jmenoval, už netuším. Díky.

• 0

#360 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2014 - 18:45

Ještě bych jako námět přidal zakomponování Animapy(animovaná mapa nálezů).

Jako modul Statoru se nechystá, ale výstup pluginu AniMapa snadno vložíš pomocí CmdHtmlText.

A modul první keš jednotlivých kombinací D/T, v šabloně Autostatu vypadal nejspíš takhle: INCLUDE_TEMPLATE .\script\GgStat\Template_DTC_Combinations.cfg, jak se přesně jmenoval, už netuším.

Přesně to by měl dělat nový modul WayTo81 z poslední verze Statoru. Ale neviděl jsem ho, stále mám notebook mimo provoz...

Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 12 listopad 2014 - 19:00

• 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama