Tak já také pomohu u těch, které mám odloveny a řadím, stejně jako kolega dle abecedy
-- Azimuťák - moc pěkná procházka místy, kde není ani noha, ale je tam moc krásně, finálka v dosahu výchozích souřadnic
-- ČaroZem - moc pěkný výlet místy bez lidí, ale krásnou a zajímavou krajinou, finálka kousek od výchozích souřadnic (myšleno těch vyluštěných)
-- Daleká cesta za domovem - okruh - krásný výlet na půlden, procházka krásnou krajinou s pěkným finálním místem
-- Dalších devět - není okruh, ale není to tak daleko
-- Kdopak bydlí v noře .... - okruh - moc pěkná procházka okolo hradu s krásnými postupovkami a moc pěknou finálkou
-- Krasotoulka - okruh - to jméno nemá jen tak, je to opravdu toulání krásnou krajinou, jen ty obrázky v listingu jsou odjinud, ale stojí za to. Výlet na celý den
-- Maxovou oborou - okruh moc pěknou krajinou - nemám odloveno, ale vím, že je to okruh (mám jí za barákem)
-- Od studánky ke studánce - okruh
-- Okolo Obory - okruh
-- Poklad kapitána Kida - okruh - procházka zajímavými místy, zavařila mi tak trochu mozkové závity
-- Přechod Brd - není okruh, nejbližší nádraží Lochovice - od finálky je cca 4 - 5 km (info je mj. čerpáno z listingu). Dá se zvládnout za jeden den, já jsem si jí rozdělila na dvě půlky a bylo to tak akorát
-- Pustokeš - okruh
-- Pytláci z Hluboké - okruh - moc pěkná procházková kešule, která mě zavedla do míst, kde nebyl nikde nikdo, jen klid a krásná příroda
-- RS 5 - Mlýny a hamr - není okruh (je jasné ze zastávek), ale dá se použít místní doprava. Ze Žihle vlakem a poté zpět z Rabštejna busem, který jezdí ale pouze o prázdninách o víkendech. Krásná multinka na celý den, nádherná místa, prostě řeka Střela
-- Sloupská divočina - okruh - tato multi ukáže přesně to, co zde je zajímavého, pohodový výlet na celý den, moc krásná místa
-- Trampská stezka - není okruh, ale dá se použít místní doprava - loď (doporučení v listingu) nebo bus, ale jde to i pěšky - nádherná procházka místy, kde se zastavil čas, prostě nádhera
--Uprchlík - okruh - tak tenhle příděh má prostě šťávu, není na celý den, ale je to zajímavé
-- Valachovský poklad - okruh
--Velká husí cesta - není okruh, od finálky k výchozím souřadnicím je to cca 8 km - moc pěkná celodenní multinka, která provede místy, která stojí opravdu za to
-- Zemé nikoho - okruh
Tento příspěvek byl upraven od zirafka183: 18 listopad 2014 - 10:35