Zdravím, neví prosím někdo o nějakém zdroji, kde by se daly sehnat makety, nebo staré i nefunkční navigace Garmin? Mám etrex Vista, kde je trochu prasklý kryt a potřebuji jej vyměnit, aby to drželo pohromadě. Díky
Publikováno 02 March 2015 - 14:54
Publikováno 02 March 2015 - 15:25
Mám tady mrtvou Vistu hCx.
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 12 March 2015 - 20:54
Mám bezvadného a funkčního Legenda HCx, ale má prasklé čelní plexisklíčko. Nemá někdo náhradní ten čelní kryt?
HW: Samsung Galaxy S3 Neo _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818
SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ GCDroid _ GDAK
Publikováno 27 April 2015 - 14:18
Vážení přátelé,
mám eTrexe Vistu HCx a potřeboval bych prosím zadní půlku krytu (i bez deklíku na baterky), kde mi nějak sešel stářím ten plochý kabel od slotu na kartu, a těsnicí gumu, kterou mi omylem vyhodila manželka v domění, že je to nějaká stará nepoužitelná lepicí páska, když jsem měl Vistu bez dozoru na stole rozkuchanou.
Díky aspoň za radu.
Tento příspěvek byl upraven od Kakamil78: 27 April 2015 - 14:19
Publikováno 27 April 2015 - 15:46
Vydržíš? Mám tu dvě mrtvé Visty a pokusím se o transplantaci displeje. Co mi zbude, mohu nabídnout.
RACCOON TEAM
Publikováno 27 April 2015 - 17:05
Vydržíš? Mám tu dvě mrtvé Visty a pokusím se o transplantaci displeje. Co mi zbude, mohu nabídnout.
Vydržím. Díky.
Tento příspěvek byl upraven od Kakamil78: 28 April 2015 - 12:03
Publikováno 13 June 2015 - 15:06
Vážení přátelé,
mám eTrexe Vistu HCx a potřeboval bych prosím zadní půlku krytu (i bez deklíku na baterky), kde mi nějak sešel stářím ten plochý kabel od slotu na kartu, a těsnicí gumu, kterou mi omylem vyhodila manželka v domění, že je to nějaká stará nepoužitelná lepicí páska, když jsem měl Vistu bez dozoru na stole rozkuchanou.
Díky aspoň za radu.
Ještě to potřebuješ?
RACCOON TEAM
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:garmin
Hardware a software →
GPS →
Baterie best ofZaloženo od sobikovi , 09 Oct 2009 garmin, doporučení |
|
|
||
Geocaching →
Obecné →
ScotlandZaloženo od sadmanwholikesblues , 17 Jan 2016 doporučení, garmin, mapa |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Mapy zahraničí (konkrétně Kuba) - jak získat, nacpat do GPS apod.Založeno od Stavnatka , 13 Jan 2016 garmin |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
Garmin POI pro Geoskořápky 2015Založeno od HaLuMa , 11 Dec 2015 geoget, garmin, event |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Ztracený Garmin Etrex 30 - Kundratice na VysočiněZaloženo od andrej musa , 04 Nov 2015 garmin |
|
|
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů