No, až se někdo budete věšet a zoufat si nad vyčerpaným limitem a urgentní potřebou něco okamžitě zkontrolovat, klidně mi napište. Je velice pravděpodobné, že já budu mít limit ještě volný .
Nové challenge
Publikováno 09 květen 2015 - 21:25
ehm a proc je natolik dulezite kontrolovat splneni pro celou vypravu pred odlovem? Nikdo prece nerika ze musi byt splneno v den odlovu a jestli na danou challenge mam, resp. jsem ochoten plnit pozadovane podminky, nebo na ni nemam, to vim i bez checkeru...
Protože to jsou nové challenge, které jsem ještě ani nečetl a nekontroloval?
Protože to bez checkeru nepoznám? (A taky jsem se spletl i u sebe.)
Protože chci vědět, jestli se vyplatí si kvůli nim zajet kilometry navíc, nebo to nechat na jindy?
(ještě někdo se v tom chce nimrat?)
P.S. kdo to nepochopí napoprvé, může si to přečíst klidně dvakrát
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 09 květen 2015 - 21:36
Prijde Ti podminka splnitelna? Ano? Tak si pro ni zajed a kdyz pri nasledne kontrole bude neco chybet tak si holt FI zalogujes o par (ty)dnu pozdeji. Prijde Ti podminka neprijatelna nebo nerealizovatelna? Tak tam nejezdi... V cem je problem?
Taky sem si zalogoval nemalo challengi proto ze jsem byl pobliz a prisly mi zajimave, no a postupne se treba dopracuju k tomu abych tam zmenil WN na FI...
Publikováno 09 květen 2015 - 22:02
No me spis neni jasny, proc nekdo kdo challenge hanlive oznacuje jako rakovinu ma az takovou starost jestli nekterou z nich vubec splnuje. A to az takovou, ze si to potrebuje nutne overit nejen pro sebe, ale jeste pro dalsi 3 lidi. Prece by tu rakovinu nelovil. Nebo snad jo? Nebo proc vlastne ma potrebu pustit si zadarmo nejakej checker?
Publikováno 10 květen 2015 - 7:13
Project-gc jsem používal bezplatně delší dobu. Protože mě však challenge keše chytily a placené členství nabízelo zajímavé služby - zaplatil jsem si ho. Nelituji toho a nechápu, že s tím má někdo problém.
Publikováno 18 květen 2015 - 14:03
Co je zase toto? GC5TYW1 Snad jen vtip.
A ten popisek:
Keš byla založena z iniciativy Občanského sdružení Keš do každé obce. Ta si klade za cíl mít v každé obci naší milované vlasti alespoň jednu keš a následně vytvořit skutečně kolosální a nepřekonatelnou celostátní challenge.
To by ten vtip mohlo potvrzovat, ale i tak se začínám obávat. I kdyby tam na konci nebyla challenge, tak nějaká mega giga bonusovka klidně.
Publikováno 18 květen 2015 - 14:37
Ono je moc čelenek? Nějak ze svého okolí vím o dvou. Jedna chce mít 30 nalezených kostelů/kaplí, a to mám s přehledem, stejně jsem ji ale našel ještě v době, kdy čelenkou nebyla. A druhá chce určitý počet všech typů ve všech JČ okresech a to prostě nedám, do určitých okresů prakticky nejezdím, nebo tam daný typ je moc vzácný. Takže nějaké čekry mě nechávají v klidu. Ještě pořád plánuju výlety podle míst a pak se teprve dívám, kde tam jsou keše.
Publikováno 18 květen 2015 - 14:51
Co je zase toto? GC5TYW1 Snad jen vtip.
A ten popisek:
Keš byla založena z iniciativy Občanského sdružení Keš do každé obce. Ta si klade za cíl mít v každé obci naší milované vlasti alespoň jednu keš a následně vytvořit skutečně kolosální a nepřekonatelnou celostátní challenge.
To by ten vtip mohlo potvrzovat, ale i tak se začínám obávat. I kdyby tam na konci nebyla challenge, tak nějaká mega giga bonusovka klidně.
Pro mne byl listing velmi osvěžujícím čtením. Díky za odkaz...
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů