Ráda bych poděkovala kačerovi s nickem Pajast, otevřel dost zajímavým způsobem , souřadnice jedné své keše vložil do obdobné u nás, čili jsem se díky bookmarku TTF z jeho logu dozvěděla, nelenila a dnes se na místo s výpravou z Jablonce znovu prošla. Pro vzdálenost netuším, kdy Pajastovu keš odlovím, ale jsou to jediné souřadnice, které jsem si z letošního otvírání pokladů schovala. Jeden rok jsem si pilně zapisovala, ale seznam nikdy nevyužila - stejně skončil někde důkladně založený . Připadám si jak sklerotická veverka!
Otevírání pokladů 2015
Publikováno 18 duben 2015 - 18:32
Dělám to každý rok, otevřu i letos
Děkuji emeritusovi za poskytnutí informací ke svým 3 keším na Velký Pátek. VFS2014
Publikováno 29 květen 2015 - 13:32
Já vím, že se otvírají poklady na Velký pátek. Ale navrhuji něco podobného udělat i
k Mezinárodnímu dni dětí.
V neděli večer přidám návody (ne finální souřadnice! ) ke svým posledním mysterkám
České bílé ušlechtilé prase GC5T00T
Slunce, kolo a pár facek GC5PXR1
Zajícobažant polní (Phasianolepus campester) GC5TETV
Rodičům a prarodičům tím ulehčím luštění a ti se budou moci více věnovat dětem.
Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 29 květen 2015 - 13:33
Publikováno 01 červen 2015 - 4:40
V neděli večer přidám návody (ne finální souřadnice! ) ke svým posledním mysterkám
Tož už je den dětí a kde jsou návody?
Jinak taky bych se přidal, ale moje mysterky jsem už kompletně otevřel na otevírání pokladů a mysterka, ke který by se dal napsat návod, ještě není publikovaná.
Edit: Už to vidím. Díky
Tento příspěvek byl upraven od Lugia010719d1: 02 červen 2015 - 3:59
Publikováno 15 prosinec 2015 - 9:15
Nestraš, koukám, že tam dole je nějaká AC Sparta, ale nahoře dosud klid.
No, opravdu bejvávalo. Škoda. Kromě Sparty a jakýchsi Hořických výhledů tam kdosi vysekl v lese další pitomý power trail. To už je opravdu k zblití! GC67VJY Hlavně takhle zas...te i VVP Brdy, až je otevřou!
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů