Omyl při logu
Publikováno 20 červen 2015 - 13:49
Publikováno 20 červen 2015 - 14:09
Zalogovala jsi FI namísto DNF a teď nevíš, u které keše se tomu stalo? Najít duplicitní logy není takový proglém (hledají se snadno pomocí Project-GC), ale takhle ti nezbude nic jiného, než projít všechny své logy a zkontrolovat je. Až najdeš danou keš, u které jsi se na internetu zapsala, aniž by si ji nalezla, edituj svůj log na DNF, nebo jej smaž a nález se ti přestane počítat do statistik.
Publikováno 20 červen 2015 - 14:30
EDit: Nebo ji dnes nebo zítra najdi a smaž to DNF (Nenalezeno). Každý log můžeš i upravovat. Můžeš změnit i datum.
Kulíšku, kolegyně to asi myslela tak, že ji nemůže najít fyzicky na místě. Je to holt mikrovka, no.
Tento příspěvek byl upraven od kalubr: 20 červen 2015 - 15:00
Publikováno 20 červen 2015 - 15:11
No, už tam máš DNF. A ten Found it! log smaž. Až ji najdeš, tak si znova zaloguj Found it.
EDit: Nebo ji dnes nebo zítra najdi a smaž to DNF (Nenalezeno). Každý log můžeš i upravovat. Můžeš změnit i datum.
Kulíšku, kolegyně to asi myslela tak, že ji nemůže najít fyzicky na místě. Je to holt mikrovka, no.
Aha, dotaz se dá pochopit i jinak, nad čímž jsem nepřemýšlel. Navíc nemá funkční odkaz na GC profil a mně se nechtělo jej dohledávat, takže jsem se ani nemohl podívat na její nálezy.
Publikováno 21 červen 2015 - 18:52
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů