Proč se divíš?
Povinné betatesty nejsou, RW může zkontrolovat jen typ, kolize, zda není keš evidentně na problematickém místě, a to těžko bude patrné jen z listingu. Nezapomínej, že RW kešky před publikací nevidí...
Takže za tohle bych určitě neobviňoval RW.
Přece jen je to, Romane, trochu jiak. Betatesty sice povinné nejsou, ale zato revírník může vyžadovat, a obvykle to podle mě i dělá, fotky keše a jejího umístění. Takže, pokud toto je keš novějšího data, asi umístění na fotce viděl. Ovšem u starších keší se to, jak známo, ještě tak neřešilo, navíc nevíme, jestli owner časem třeba keš o pár metrů nepřesunul a podobně.
A jinak taky revírníci občas na keš pošlou betatestera sami, pokud si nejsou jisti. Tady v mém okolí před časem (ještě za Skupce) nějakej junior založil keš za kamennou zídkou, fotky poslal, a revírník mi přesto napsal, jestli bych to nešla zkouknout, aby zídka nebyla v ohrožení. Nebyla, jednalo se o takovou tu zídku z kamení, nasypanýho v drátěným pletivu, co rozebírat nelze, ale zato jsme zjistili, že keš je míněna jako reklama na přilehlou firmu juniorova tatínka . Takže stejně neprošla Ale tehdy mě potěšilo, že revírník to bere opravdu zgruntu.