Zapomněl jsem:
1. Pri logovani protahuji kesi coin. Nahodne se pri kazdem novem logu meni hodnoty (visited-no action) nastavene v predchozim logu. AD pritom mezitim neni ukoncen. Toto bylo i v predchozich verzich, novinka je, ze se GC neprotahnou, projdou jen logy. Zadna chybova hlaska.
Zdravim,
nemate taky nekdo problem s protahovani trackables kesema? Mne se to neprotahuje.
TB se neprotahuji, hlaseno v srpnu. Mam cistou instalaci a je to stejne. Neprotahuje se.
Vzpomnel jsem si vsak na dalsi problem, mozna stejna chyba. Vybral jsem z kese coin (provedlo se na serveru i v AD) a pri jeho vkladani se v AD smazal z inventáře (v pořádku), ale na serveru se neprovedlo nic. Samozrejme to nekontroluji, casto to nedelam a drive to fungovalo bez problemu. Az dalsi kacer mne napomenul, at to zaloguji.
Nevim, jestli to ma souvislost s neprotahovanim TB nebo mozna s obcasnym prerusenim odesilani logu na web (hlaska Invalid cosi (99)). Mel jsem za to, ze je to prekroceni nejakych limitu GC, logy po pokracovani v logovani se provedou, nic se neztrati. S jednou zavadou. V seznamu kesi k logovani zustane navic posledni jiz zalogovana kes na serveru. Pokud pokracuji hned v logovani, zaloguji tuto samozrejme dvakrat. Pokud vyskocim a znovu nactu seznam kesi k logovani, jiz se nacte spravne a vse je v poradku.