-
Vylepšené ošetření chybových situací GC.Live
-
Vypínatelné zachytávání clipboardu
-
Vylepšen konfigurační wizard
-
Vylepšené vyhledávání v databázi
-
Automaticky vytvářené waypointy z poznámky na webu
Hezké svátky!
Publikováno 22 prosinec 2015 - 16:32
Hezké svátky!
Publikováno 22 prosinec 2015 - 16:43
Publikováno 22 prosinec 2015 - 16:59
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
Publikováno 22 prosinec 2015 - 17:44
Dekujeme za predcasny vanocni darek.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 22 prosinec 2015 - 20:49
Ahojky,
díky za dárek a pekné vánoce preju vsem.
Publikováno 23 prosinec 2015 - 9:01
Moc děkuji, už se těším na to vypnutí zachytávání clipboardu.
Publikováno 23 prosinec 2015 - 9:24
Vypnout zachytávání clipboardu jsem nikdy nepotřeboval. Moc jsem to nevyužíval, když tak jsem spíš tahal odkazy do okna. Někomu mohlo vadit, že když si kopíroval odkazy, tak mu automaticky naskakovaly i v Geogetu, ale zatím nevím proč. Možná na to jednou přijdu.
Publikováno 23 prosinec 2015 - 10:48
Zachytávání clipboardu mě vadí ze dvou důvodů:
1. při spuštěných OpenOfficech docházá v 10 vteřinovým prodlevám při kopírování přes schránku
2. v GeoGetu mám otevřený nějaký seznam, který si aktualizuji což se děje samo delší dobu, takže to mám na pozadí a já si mezi tím třeba řeším nějaké mysterky, které si kopíruji přes schránku a tím se mi dostávají do toho seznamu navíc (letos např. jsem si aktualizoval kešky pro dovolenou ve francii a do toho seznamu s francouzskými keškami mi přibývali české kešky, na kterých jsem mezitím pracoval)
Publikováno 23 prosinec 2015 - 13:29
Nevím jestli je to stejný případ, ale keše které dlouhodobě schraňuju do nějakého seznamu řeším skriptem Combine:2. v GeoGetu mám otevřený nějaký seznam, který si aktualizuji což se děje samo delší dobu, takže to mám na pozadí a já si mezi tím třeba řeším nějaké mysterky, které si kopíruji přes schránku a tím se mi dostávají do toho seznamu navíc (letos např. jsem si aktualizoval kešky pro dovolenou ve francii a do toho seznamu s francouzskými keškami mi přibývali české kešky, na kterých jsem mezitím pracoval)
[Group] Name=ProExport Comment= Icon=.... CMD=ListSelectedSaveGgt|SeznamPomocny.ggt CMD=FileExists|ProExport.ggt CMD=-FileRen|SeznamPomocny.ggt|ProExport.ggt CMD=+GgtAddGgt|ProExport.ggt|%GG_DATADIR%\SeznamPomocny.ggt
Publikováno 23 prosinec 2015 - 20:18
Moc díky. Zrovna jsem využil při vyhledávání možnost nevyhledávat ve waypointech (tedy, snad to patří k oznámenému vylepšení vyhledávání, neuvědomuju si, jestli to tam dřív bylo či nebylo).
SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 23 prosinec 2015 - 20:42
To bude tim, ze to tam driv fakt nebylo.
Publikováno 23 prosinec 2015 - 21:03
Fajn. S přetahováním odkazů na keše do okna Geogetu se nic nedělalo, že? Teď po aktualizaci mi to nefunguje, ale ještě pobádám, co můžu mít špatně na své straně...
EDIT: sledování schránky mám povolené a to mi funguje dobře.
EDIT2: po deseti minutách už přetahování funguje. I jsem restartoval Geoget, ale nefungovalo hned po něm. Asi mi chce Geoget nebo počítač říct, že mám jít už do hajan, v čemž má pravdu. :-) A když už to tady píšu, tak upřesním, že při těch prvních neúspěšných pokusech se mi při tažení linku nad Geogetem objevila ikonka "zákazu stání" , kdežto teď už je tam malé plusko, jak má být. Ale co jsem mohl mít špatně, to netuším.
Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 23 prosinec 2015 - 21:22
SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 23 prosinec 2015 - 21:57
A byl jsi kurzorem opravdu nad seznamem, a ne nad jinou casti okna? Treba nad tim velkym barevnym hintem uprostred?
Publikováno 24 prosinec 2015 - 8:58
Diky za darek! Zda se, ze vse funguje!
Hezky svatky!
Garmin Oregon 600 - Sony Xperia Z3 - GeoGet - a:Drake
Publikováno 24 prosinec 2015 - 10:55
Publikováno 26 prosinec 2015 - 20:44
1) díky
2) to špatné počítání při aktualizaci více než 50 keší nebylo opraveno? "4500/50...# 9000%" Je to sice jen kosmetika, ale...
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 26 prosinec 2015 - 20:48
ne, to jeste opraveno nebylo. Ted to neopravuji, jsem prezrany.
Publikováno 26 prosinec 2015 - 20:49
Ahoj, ty havárie při importu se ti nepodařilo najít ?
Priznam se, ze uz sam nevim. :/
Projekty →
GeoGet →
"velikonocni vajicko" v GeogetuZaloženo od HaLuMa , 01 dub 2016 geoget |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
Velikonoční Geoget 2.9.6Založeno od HaLuMa , 21 bře 2016 geoget |
|
|