Ahoj,
včera jsem náhodou při průzkumu jednoho odtokového kanálu našel nápisy a šipky které mě dovedly až k jedné z keší. Uvnitř byla (kromě štosu starých stravenek) dřevěná známka (teď už vím že CWG) která mne dovedla na tuto stránku. O co jde mne napadlo hned při nálezu a potvrdil jsem si to zběžným hledáním na telefonu ještě přímo uvnitř kanálu Bohužel jsem neměl nic pořádného co směnit, tak jsem tam vše nechal jak jsem to našel + přidal navíc vlastní propisku.
Nicméně po pročtení několika článků na různých forech mě geocaching uplne pohltil a plánuji dnes vyrazit na další lov, tentokrát již s plnými kapsami věcí na směnu.
Nicméně k věci. Po prohlídnutí popisu několik desítek keší mi jako pro mne vyhovující přišlo jen velmi malé množství - nerad řeším nějaké složité hlavolamy, hádanky a podobně, raději prozkoumávám terén a schovaná místa.
Můžete mi doporučit nějaké kešky, ideálné Praha východ, které nemají podstatu v řešení hlavolamů a hádanek k nalezení souřadnic, nýbrž spíše v poznání nového neprozkoumaného místa? Něco pod zemí by bylo úplně ideální, ale může být i cokoliv jiného... Hlavně aby tam nebyly nijak složité postupy k vůbec získání souřadnic nějaké lokace...
Předem díky