Jo, v Chromu to funguje, nefunguje to ve FireFoxu.
Publikováno 17 únor 2016 - 16:03
Aha, používám též Firefox.
SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 17 únor 2016 - 17:03
Tak mě to "přetahování myší" také přestalo fungovat po nainstalování nové verze, kterou mi dnes GG nabídl.
Před aktualizací jsem "přetahování" zkusila a fungovalo, po aktualizaci GG už mi to nefunguje a objevuje se mi místo "ukazovatele myší" přeškrtnuté kolečko (ale až nad seznanamem GG).
Používám Chrome a "přetehovala" jsem přímo z mapy GC.com.
--- Zobrazit jednotlivou keš - "chytit" myší za název a "hodit" do otevřeného GG do "seznamu" keší (otevřená obě okna vedle sebe)
Publikováno 17 únor 2016 - 18:12
Jak jsme uz psal, pretahovani mi uplne stejne prestalo fungovat i na predchozi verzi Geogetu. Geogetem to neni zpusobene!
Jak ted zjistuji, tak bud Firefox, nebo neco v operacnim systemu se rozhodlo, ze pri tom pretahovani uz nebude nabizet pretahovane URL v obycejne textove podobne, ale jen v Unicode. Geoget ale pro kompatibilitu pracoval s tou obycejnou podobou.
Takze za to muze bud aktualizace Firefoxu, nebo nejaka aktualizace operacniho systemu.
Proto najednou Geoget nedokaze identifikovat format dat a odmita prijmout pretahnuty odkaz. To nebude tezke upravit.
Publikováno 20 únor 2016 - 7:45
Nevim cim to je, ale nejak mi to ted nechce nacist mapu v Import kesky, resp. vsude kde se hleda bod. Vidim jen zeleno sedou plochu a marker pro pozici. Predpokladam, ze to je neco s upravou map, ale nevim co. Pritom v nastaveni map jsem jen menil poradi a rozhdodne jsem neupravoval reterzce url. A prvni v poradi jsem zkousel jak gm_base, tak i mcz_tourist a nejakou osm. u vsech stejny vysledek.
Tusim ze chyba mezi klavesnici a zidli, ale nevim jaka:(
Publikováno 20 únor 2016 - 8:32
Nahledy i mapu pri uprave WP mam zobrazenou. U me tedy (Win10 Pro, 64bit, Chrome 48.0.2564.109 m) vse OK.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 21 únor 2016 - 13:46
Tak mě to "přetahování myší" také přestalo fungovat po nainstalování nové verze, kterou mi dnes GG nabídl.
Před aktualizací jsem "přetahování" zkusila a fungovalo, po aktualizaci GG už mi to nefunguje a objevuje se mi místo "ukazovatele myší" přeškrtnuté kolečko (ale až nad seznanamem GG).
Používám Chrome a "přetehovala" jsem přímo z mapy GC.com.
--- Zobrazit jednotlivou keš - "chytit" myší za název a "hodit" do otevřeného GG do "seznamu" keší (otevřená obě okna vedle sebe)
"Přetahování" do mapy již funguje, jupííííí
Publikováno 21 únor 2016 - 15:18
Publikováno 21 únor 2016 - 15:30
Ahojky,
Z Chromu pretahování do Geogetu funguje, z Firefixu ne.
Publikováno 21 únor 2016 - 20:50
Pardon, opravuji a potvrzuji, co píše Archi1 - používám Chrome a zde to funguje tak, jako "před tím", ale nevím "před čím" .
HaLuMo: Jestli je to Tvoje práce, tak moc děkuji, je to skvělá "pomůcka"
Tento příspěvek byl upraven od zirafka183: 21 únor 2016 - 20:52
Publikováno 22 únor 2016 - 20:53
Nahledy i mapu pri uprave WP mam zobrazenou. U me tedy (Win10 Pro, 64bit, Chrome 48.0.2564.109 m) vse OK.
No to je fajn, ale me ne Docela to komplikuje vyhledavani stahovani atd.
W10 Pro, 64bit. Jak s tim souvisi prohlizec (mimochodem Seamonkey 2.42a1 build:20151111021032)? kdyz to zobrazuje v inner okne aplikace. tj ne v prohlizeci? ukazka
Jak rikam zacalo to delat po poslednim updatu. Do te doby vzdy vse fungovalo.
Udelal jsem cvicne downgrade na 2.9.4.763 a vse ok. Takze opravdu asi problem v nove verzi funkcni ukazka
Tento příspěvek byl upraven od lnavrat: 22 únor 2016 - 21:03
Publikováno 22 únor 2016 - 21:02
A nemyslíš, že "inner okno aplikace" může využívat prohlížeč, resp. jeho komponenty...?!?
Publikováno 22 únor 2016 - 21:17
Vyuziva, ale Internet Explorer...
Napada mne jeden zadrhel, ktery mam ale za to, ze je osetreny - zavri Geoget, a najdi v datovem adresari geoget.ini. Otevri jej v notepadu. A najdi tam sekci [mapedit]. V ni by mela byt jedna polozka maptypeid. Na co je nastavena? Zkus tam nastavit treba osm.
Uloz to, pust Geoget a zjisti, jestli to zabralo.
Publikováno 23 únor 2016 - 20:12
Takze problem nalezen. vypada ze je to case sensitive. V maptypeid bylo velkym OSM, a kdyz jsem to zmenil na male tak to uz jede.
Publikováno 23 únor 2016 - 21:28
Aha, tak proto! Uz je mi jasne, v cem je problem! Kontrola, jeslti tam neni nastavena neexistujici mapa, je totiz zjevne case-insensitive. Proto tam nechala odkaz na starou mapu, aniz by to predelala na novou.
Publikováno 10 březen 2016 - 12:15
1) jedna kosmetika: Databáze / Import / Import Bookmakru
2) Jaké jsou limity pro API při Stáhnout kešky / Oblast ? Chtěl jsem dát maximální vzdálenost od středového bodu (N18 W66) 1000km a nic to nedotáhlo. Když jsem se přiblížil Portoriku a dal 500km, tak to něco dotáhlo (cca 300). Při dalším spuštění ještě asi stovku dalších.
Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 10 březen 2016 - 12:19
Publikováno 10 březen 2016 - 12:27
Tyhle limity na API nejsou nikde zverejneny, vsechno se zjistuje metodou pokus-omyl. Nekdy se clovek neco dozvi az z textu chybove hlasky.
Publikováno 10 březen 2016 - 12:47
Já když jsem tohle zkoušel, tam mi přišlo, že maximální poloměr je někde okolo 40km a je to opravdu kružnice (dřív to stahovalo čtverec) takže já stahuji maximálně s poloměrem 38km2) Jaké jsou limity pro API při Stáhnout kešky / Oblast ?
Publikováno 10 březen 2016 - 13:31
Já když jsem tohle zkoušel, tam mi přišlo, že maximální poloměr je někde okolo 40km a je to opravdu kružnice (dřív to stahovalo čtverec) takže já stahuji maximálně s poloměrem 38km
Bohužel, došel jsem k podobnému výsledku, odhadem něco přes 30km. To je ovšem docela na .....
Publikováno 10 březen 2016 - 13:53
EE, urcite je to 50km a plati to aj pre Nearest hladanie v starom style a aj pre Advanced hladania.v novom style.
Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget
Projekty →
GeoGet →
"velikonocni vajicko" v GeogetuZaloženo od HaLuMa , 01 dub 2016 geoget |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
Velikonoční Geoget 2.9.6Založeno od HaLuMa , 21 bře 2016 geoget |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
CsvUniImportZaloženo od drowned , 28 led 2016 geoget |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
Chyba ve statoruZaloženo od Etigo , 10 led 2016 geoget |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
GPX s labky pro Geoget z megáče v BratislavěZaloženo od Etigo , 05 led 2016 geoget, statistika |
|
|
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů