Potvrzuju 50 KM od středu hledání
Publikováno 10 březen 2016 - 15:18
Publikováno 10 březen 2016 - 16:42
Alespoň víme, že tu Klama pořád špicluje každičké naše slůvko.
Publikováno 10 březen 2016 - 21:45
Ehm, Halumo, otevrela jsem si GG s prazdnym seznamem, zkopirovala URL kesky a najednou ji mam v otm seznamu dvakrat. To je nejaka ficura?
Publikováno 10 březen 2016 - 22:09
Dela ti to opakovane? Me se to totiz chova normalne...
Publikováno 11 březen 2016 - 8:01
To je stara zalezitost, minimalne z predchozi verze GG. Hlasil jsem to uz davno, i posilal screenshot. Stava se mi to docela casto, ale probem je v tom, ze se mi to zatim nedari opakovat nebo najit nejaky postup, kterym se to stane vzdy. Stava se to i v pripade, kdy keska neni v databazi, i v tom pripade tam mam 2x stejny radek. Dokonce, kdyz smazu "ten spravny radek" a URL zkopiruju znovu, opet to mam 2x. Ale nikdy nevim, ktery z tech dvou radku je ten spravny :-) Jednou se mi takto povedlo, ze jsem tam mel totex 4x. Ale zase jsem to nedokazal zopakovat.
Tento příspěvek byl upraven od gord: 11 březen 2016 - 8:02
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 11 březen 2016 - 13:08
A me se to nestalo jeste nikdy, takze se nejak nemam ceho chytit.
Publikováno 11 březen 2016 - 13:15
Ale jo, ja ti rozumim, proto jsem skoncitl tim, ze jsem ti nekolikrat poslal ukazku ... Zatim stale hledam zpusob, jak to zopakovat, a neurgoval jsem to. Ale jak vidis, nejsem sam, komu se to deje.
Mimochodem, instalace stale sama neukonci bezici instanci GG. To je hlaseno opravdu dlouho a da se to spolehlive opakovat (presneji - nikde se mi to nechova tak, ze by instalace spustena z GG ukoncila GG).
GeoGet:
Publikováno 11 březen 2016 - 13:23
Opet, me to ukoncuje jak dive, bez sebemensiho problemu. Delal jsem kolem toho psi kusy, aby to bylo trotlzichr, a opravdu se mi jeste nikdy nestalo, ze by se mi to neukoncilo. A to to testuji na trech zcela odlisnych pocitacich... :-o
Publikováno 11 březen 2016 - 13:38
... co ti mam na to rict?
GeoGet:
Publikováno 11 březen 2016 - 13:49
Publikováno 11 březen 2016 - 13:56
To by nemelo mit vliv na ukonceni sam sebe pres Application.Terminate, ne?
Publikováno 11 březen 2016 - 14:34
Publikováno 11 březen 2016 - 14:46
Ono je to dokonce dvojite posychrovane.
1. Kdyz GG spusti aktualizaci, tak sam sebe ustreluje.
2. Instalator (Innosetup) pouziva CloseApplications, tedy sam detekuje bezici Geoget a mel by se zastavit a vyzvat k jeho ukonceni. tak , jak jsme zvykli z mnoha jinych instalatoru.
Publikováno 11 březen 2016 - 15:02
No, s tim opakovanim jsem na tom jako gord... Udelala jsem to za snad stejnejch podminek, jako vcera a nic.
Btw. mne se pri posledni aktualizaci GG poprve za poslednich x let ukoncil jak mel Je to proste volake cudne...
PS: A nez jsem to dopsala, tak jsem to zkusila jeste jednou. A co se nestalo? Kes je v seznamu dvakrat! Takze mala rekaputilace:
- pouzila jsem Geocaching nastroje
- pak v pluginech SolveHelper, kde jsem pustil z prvni zalozky onen slavny Excel, co prevadi pismena na cisla
- dokud excel bezel, tak se vsechno tvarilo ok, po jeho zavreni hle - zkopiruju link a uz je v seznamu dvakrat...
Lec, pri dalsim pokusu o zdvojeni s excelem se nic nezdvojuje... Tak ja nevim :/
Publikováno 11 březen 2016 - 15:24
Excel nemam, tedy nepoustim. Tim to rozhodne byt nemuze
GeoGet:
Publikováno 11 březen 2016 - 21:45
Hele, a jsou to skutečně fyzicky dva různé záznamy se stejnou keší, nebo je to fyzicky jeden záznam v seznamu dvakrát zobrazený?
„Kdo podvádí, ochuzuje jenom sám sebe.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net
Publikováno 12 březen 2016 - 20:08
jsou to dva stejne zobrazene radky, v GG je to jen jednou. GG, v pripade, ze by mel byt pozadavek na zobrazeni bodu, ktery jiz je jednou zobrazen, presune kurzor na ten zobrazeny bod. Ovsem nekdy dojde k tomu, ze tam ten bod prida znovu. Proc a kdy, to netusim.
EDIT: Tedy to "v GG je to jen jednou" neni uplnepresne. Ono se to deje i v pripade, ze keska v GG neni. V takovem pripade se v seznamu objevi radek se sedozelenym textem, v kterem je jen GC kod kese, aby ji bylo mozne pravym mysitkem nacist ... Stane se, ze kdyz takovou kesku pridam znovu, je ten radek zdvojen. DOkonce se nekdy stane i to, ze tam pri prvnim pridani neexistujici kese rovnou pribudou dva stejne radky!
Tento příspěvek byl upraven od gord: 12 březen 2016 - 20:12
GeoGet:
Publikováno 12 březen 2016 - 21:03
jsou to dva stejne zobrazene radky, v GG je to jen jednou. GG, v pripade, ze by mel byt pozadavek na zobrazeni bodu, ktery jiz je jednou zobrazen, presune kurzor na ten zobrazeny bod. Ovsem nekdy dojde k tomu, ze tam ten bod prida znovu. Proc a kdy, to netusim.
EDIT: Tedy to "v GG je to jen jednou" neni uplnepresne. Ono se to deje i v pripade, ze keska v GG neni. V takovem pripade se v seznamu objevi radek se sedozelenym textem, v kterem je jen GC kod kese, aby ji bylo mozne pravym mysitkem nacist ... Stane se, ze kdyz takovou kesku pridam znovu, je ten radek zdvojen. DOkonce se nekdy stane i to, ze tam pri prvnim pridani neexistujici kese rovnou pribudou dva stejne radky!
Mně se to občas stává taky, systém nevysledován, opakovatelnost...jak píšete....
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget
Projekty →
GeoGet →
"velikonocni vajicko" v GeogetuZaloženo od HaLuMa , 01 dub 2016 geoget |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
Velikonoční Geoget 2.9.6Založeno od HaLuMa , 21 bře 2016 geoget |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
CsvUniImportZaloženo od drowned , 28 led 2016 geoget |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
Chyba ve statoruZaloženo od Etigo , 10 led 2016 geoget |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
GPX s labky pro Geoget z megáče v BratislavěZaloženo od Etigo , 05 led 2016 geoget, statistika |
|
|
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů