Ahoj,
kešky sbírám teprve 4 dny, ale už jsem si udělal čas na oběhnutí 10ti. Neskutečně mě to chytlo nicméně z čeho jsem trošku zklamán je obsah většiny středních a větších kešek které jsem zatím navštívil... samozřejmě nepočítám mikro kešky, nicméně z těch do kterých se něco vejde, kterých jsem obešel 7 byl nejaký slušný obsah jenom ve 2... a to navíc počítám jako slušný obsah jen hračky s kinder vajec, jednou jeden CWG, kdy jsem neměl nic na směnu tak jsem ho tma zas nechal... V 5 ze 7 jsem buť neudělal žádný trade nebo jsem tam dokonce něco dohodil a nic nebral, protože mi přišlo líto, jak je keška prázdná :/
Jen by mě zajímalo, jak často nacházíte v keškách CWG,. travel bugy nebo geocoiny,popř v jakém druhu kešek se nejvíce těchto tematických předmětů průběžně nachází.
Plánuji koupi vlastního geocoinu, ale zatím jsem neobešel žádnou kešku, do které bych s čistým svědomím mohl geocoin vložit, s tím, že budu mít alespoň trochu jistotu že se dostane do dobrých rukou. Nemáte nějaký tip, kam by to bylo nejideálnější?
Díky.