to sis převedl význam.. já myslel rozumu v tom smyslu, že by mohli rozumněji nakládat s coiny a bugy - reagoval jsem tím na to´co tu psal zagloba, že dát coin do obtížnější kešky neznamená že ho někdo nesebere a nešoupne ho do nějaké kešky na náměstí pod lavičkou což by podlemě z kačerů kteří obcházejí T5tky doufám nikdo neudělal.. maximálně nějaký pablb
a to s tím co se bezpečnosti a pudu sebezáchovy týče... - jsou dva druhy lidí.. lidé kteří jdou na blind bez zkušeností jenom protože si něco chtějí dokázat - to je hloupé... a pak jsou lidé kteří vědí co dělají a když dám jako příklad to že třeba odlovují tu T5, tak ať to třeba vypadá sebevíc rizikově, tak tam je šance nějaké nehody většinou menší než to že si člověk zlomí nohu při obyčejné procházce lesem.. každopádně je pravda že blbců je spousta
jenom taková poznámka, teď jsem přišel z odlovu dvou kešek, a asi jsem to zakřkl nebo já nevím.. geocoiny cwg, bugy sice nic, nicméně obě nalezené kešky byly absolutně plné jiných věcí... originální cd, plný pytel céček, kupa různých hraček a to spíš takových těch starších - lepších a hezčích... dokonce tam byl takový starší dětský dalekohled kdokoliv kdo tam dává takové věci - palec nahoru kdyby takhle vypadala každá keška, to je pak radost na pohled...