Publikováno 03 březen 2016 - 8:41
Publikováno 03 březen 2016 - 9:12
Tak jsme si to dal do kalendare. Je to moc pekny napad, tak snad mi do toho nic neprijde. Uz chybi jen 9 lidi
Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.
Publikováno 03 březen 2016 - 9:16
To by me docela zajimalo, jak by se Rico tvaril na event Slaneni z Nuselaku, 1/5, s atributem Wheelchair accessible
Jinak ale samozrejme na Megaevent je potreba milion lidi a na Gigaevent miliarda. To je jasny. Pokud je mi znamo tak zatim nikdo nedokazal usporadat vic nez Kiloevent.
Publikováno 03 březen 2016 - 9:29
Tak už jenom sedm WA do pokoření hranice pěti set. Odpoledne můžete posílat žádost do Seattlu!
Publikováno 03 březen 2016 - 10:33
Je to tam, přátelé, moc děkujeme za všechnu pomoc! Teď už jen to schvalování na vyšších místech, ale první nezbytný krok je splněn. Klaníme se.
Modráku, Tvůj příspěvek hodně pobavil, díky. Ale znáš to, spousta lidí předstírá, že má na účtě nejmíň mega, a při tom jsou rádi, když dají dohromady kilo.
Publikováno 03 březen 2016 - 13:43
To by me docela zajimalo, jak by se Rico tvaril na event Slaneni z Nuselaku, 1/5, s atributem Wheelchair accessible
Což o to, systém umožňuje atribut Vozíčkář i u vyšších terénů něž T1*, ale on by to stejně nebyl event s T5*, protože to setkání by bylo buď nahoře, kde je to max T1,5* a nebo dole, kde je to totéž. Leda by to setkání bylo dole na střeše některého z domů, kam se jinak než tím slaněním nedostaneme, pak by T5* prošlo.
Publikováno 04 březen 2016 - 9:23
Což o to, systém umožňuje atribut Vozíčkář i u vyšších terénů něž T1*, ale on by to stejně nebyl event s T5*, protože to setkání by bylo buď nahoře, kde je to max T1,5* a nebo dole, kde je to totéž. Leda by to setkání bylo dole na střeše některého z domů, kam se jinak než tím slaněním nedostaneme, pak by T5* prošlo.
Blbost, logbook by visel na spagate presne v pulce vysky mostu :-P
Publikováno 04 březen 2016 - 9:31
Blbost, logbook by visel na spagate presne v pulce vysky mostu :-P
A bude tam místo pro setkání alespoň 15 lidí na dobu nejméně 30 minut? Pokud ano, tak OK.
Publikováno 04 březen 2016 - 9:58
A bude tam místo pro setkání alespoň 15 lidí na dobu nejméně 30 minut? Pokud ano, tak OK.
Záleží na síle jejich vůle, Martine.
A možná síle lana...
Publikováno 04 březen 2016 - 10:15
Modráku, Tvůj příspěvek hodně pobavil, díky. Ale znáš to, spousta lidí předstírá, že má na účtě nejmíň mega, a při tom jsou rádi, když dají dohromady kilo.
No. A pak se navic ukaze ze to kilo ve skutecnosti neni litr, ale jen stovka
Publikováno 04 březen 2016 - 16:30
Už v barvách vidím, jak Jacka nebo Modrák visí na Nuseláku a nějaká babka volá na PČR, že ty lidi jsou dneska fakt divný, že za jejích mladých let se tam nezkoušeli oběsit , ale poctivě skákali.
Jinak event vypadá lákavě, už jsem se na něj dívala opakovaně, ale WA zatím nepíšu, je to za dlouho a potřebného počtu jste dosáhli hodně rychle, skoro by se dalo říct "než jsem se podívala do diáře".
Budu alespoň držet palce, aby schválení prošlo.
Publikováno 04 březen 2016 - 17:35
Už v barvách vidím, jak Jacka nebo Modrák visí na Nuseláku a nějaká babka volá na PČR, že ty lidi jsou dneska fakt divný, že za jejích mladých let se tam nezkoušeli oběsit , ale poctivě skákali.
V tomhle vlákně si člověk užije srandy, ještě, že jsem ho založil.
Za držení palců moc děkujeme. Je to takové divné, nemoci to už ovlivnit...
Publikováno 04 březen 2016 - 17:40
Žádný problém, skákat se bude, existuje přeci bungee jumping.
Jinak event vypadá lákavě, už jsem se na něj dívala opakovaně, ale WA zatím nepíšu, je to za dlouho a potřebného počtu jste dosáhli hodně rychle, skoro by se dalo říct "než jsem se podívala do diáře".
Budu alespoň držet palce, aby schválení prošlo.
Jen si ho do kalendáře zapiš.
Publikováno 04 březen 2016 - 19:02
Jen si ho do kalendáře zapiš.
Radši ti odpovím v růžovém vlákně, ať tady nerušíme.
Publikováno 10 březen 2016 - 22:19
Napětí je u konce, otazníček z názvu tématu už by mohl zmizet. Jsme oficiálně mega-event, díky všem, kdo se zapojili, přidali WA nebo posouvali vlákno ve výpisu. Snad toho v červnu nebudete litovat.
Publikováno 11 březen 2016 - 16:14
Připojuji se s gratulací - moc jsem nevěřila, že u nás povolí po Brně relativně brzo další ME, ale asi jste měli dobré argumenty. Nebo se v roce 2013 rodině jednoho z majitelů v Praze líbilo a vzpomněli si? Kdo ví, jestli se u eventu neobjeví i onen nový atribut a opět se někdo nebude chtít do Prahy podívat. Že jsem tak zvědavá, poslali jste pozvánku? Já tedy když posílám event revírníkovi ke kontrole a publikaci, tak na pozvání nezapomínám, považuji to za slušnost.
Publikováno 11 březen 2016 - 16:54
Děkujeme! Taky jsme si říkali, jestli to projde... Na druhou stranu, když může v Německu Megáče kousek od sebe dělit jediný týden...
Pozvánku přímo majitelům? To nás, přiznám se, nenapadlo...
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:event
Geocaching →
Oznámení →
Pozvánka na OpenStreetMap workshop v BrněZaloženo od zbycz , 12 dub 2016 event |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Lodní modelářský event - byl by zájem?Založeno od SvenWiersen , 03 dub 2016 event |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
CITO SKOKY 2016 - Jaro (pozvánka na event)Založeno od dílna u mnicha , 31 bře 2016 cwg, event, logbook, doporučení |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Lesní CITO v Olešné - neděle 3. 4.Založeno od AHA & team , 29 bře 2016 event |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Vracející se listing od revieweraZaloženo od Etigo , 02 bře 2016 event |