Ahoj,
tak trochu si pohrávám s urwigo a ta funkčnost a možnosti mě uchvátili natolik, že se pokouším vytvořit první cartridge... Chci to udělat tak, že cartridge bude jen medium pro navigaci v terénu - bude obsahovat několik skrytých aktivních zon, kde se po vstupu do zony zobrazi informace, která navede do další zony a tak dále až do finále.
Nicméně narazil jsem na první problém.Zprávy po spuštení fungují bezproblému, odvypráví příběh a vyšlou vas hledat zonu do lesa. Po nalezeni a vstupu do zony se ma automaticky objevit zprava s informací pro nalezeni další zony.
Problém je ze se pri vstupu do zony zadna zprava nezobrazi zkousel sjem chodit sem tam několikrát vstoupit a zas odejit a nic, takze třeba spatny signal GPS to není, podle mapy jsem v miste kde by se zona měla nacházet...
Zony jsou, skryte a aktivni zprava při vstupu je nastavena, když to zkusim v emulatoru, ze posunu puntik na mape do zony tak se zprava normalne zobrazi, ale když cartridge vyexportuji, nahraji do telefonu a du ji vyzkoušet do terenu tak funguji jen ty zprávy při spusteni, když je proklikam a dojdu do mista kde jsem zonu vymezil tak se ale nic nestane... navíc kdyz zony zkusim dat jako viditelne, tak opet v emulatoru se zobrazi, na telefonu to pise ze zadne nejsou...
Delam něco spatne?
Tento příspěvek byl upraven od WiliamBill: 29 únor 2016 - 16:38