Ahoj uplne zacinam tak sorry za lamovsky otazky.... Poridil jsem navigaci Garmin GPSMAP 64s (primarne na letani, ale na kesky to pujde asi taky) a zkusebne do ni stahnul standardnim zpusobem primo ze stranek pak kesi z okoli ze jako vyrazim, ale neni mi uplne jasna jedna vec.
Na LCD navigace mam u nekterych kesi (napr teto nize) v dane lokalite dve az tri znacky, coz jsou pravdepodobne ty BM / CK / PA mista uplne dole na dane strance.
https://www.geocachi...ovska-bozi-muka
Ale ciste z LCD navigace pak na poli clovek obcas nepozna co vlastne ktera znacka znamena, a hlavne na ktere z nich ma vlastne byt keska jako takova kdyz jsou znacky od sebe i stovky metru.
Jse nejak zaridit aby se mi vzdy stahnula souradnice jen polohy samotne kesky, a ne ta "omacka" s dalsimi ruznymi znackami okolo? Navic lokalita na mape webovych stranek obcas byva trochu jina nez na navigaci samotne, ale na webu to ma byt asi jen priblizne.....?!?
Na navigaci byl zaroven predinstalovan i velky GGZ archiv s keskami primo od Garminu, ale netusim jak je to stary, tak jsem to pro jistotu presunul na PC aby to tam pak nebylo dublovane.
Dikyyyyyy