Ahoj,
dnes se mi stala taková nečekaná situace. Zakládal jsem druhou kešku do série, okolnosti nebudu rozebírat, důležité je to, že jsem vymyslel opravdu dobré krytí, kdy jsem si sám nebyl jistý, zda bych ji objevil. Na místě jednoduše nebylo nic vidět ani poznat, kromě toho, že tam byla pod kůrou schovaná nápověda, ale nic konkrétního co by někomu nezasvěcenému cokoliv sdelilo...
Umisťoval jsem ji včera večer, kdy se v místě nepohybuje absolutně nikdo, maximálně jednou za 20 minut třeba 100m od lokace projde nějaký pejskař, místo je to poměrně odlehlé a zarostlé, nikdy jsem tam neviděl nikoho procházet přesto že je tam úzká cestička.
Dnes když jsem se byl na místo projistotu podívat, nápověda ležela kus vedle na zemi a keška byla pryč... Zajímavé natom je to, že pro nějakého náhodného nenechavce by byl jako cenejší poklad ta nápověda, která byla ve formě upraveného šroubku ve filmovce než keška samotná ve které byl jen logbook a přesto nápověda na místě zůstala... Listing ještě nebyl publikován, takže nikdo nemohl vedět kde se keš nachází, jak vypadá, ani cokoliv jiného... Normálně bych to vůbec neřešil, ale vyrobit kešku a umístit jí na to správné místo aby byla dobře skrytá mi dalo několik hodin práce, tak jsem trošku naštvaný, že se nedočkala ani prvního nálezce... Nebo tedy dočkala ale ne toho správného.
Jen bych chtěl slyšet názory, a třeba vaše vlastni zkušenosti pokud se vám někdy stalo něco podobného. Z mého pohledu to snad ani nemohl být člověk ale odnesla to snad nějaká vrána, jelikož keška byla oblepená hodně leskle stříbrnou páskou, která sice nebyla na místě vidět ale po vyjmutí z úkrytu keška docela svítila... a neumím si představit, že by to někdo během 12ti hodin od umístění ještě navíc přes noc náhodně vypátral, když to byla schovka u které jsem váhal mezi obtížností 4 a 5.
Máte nějké podobné zkušenosti se záhadným zmizením keše?
Tento příspěvek byl upraven od WiliamBill: 17 březen 2016 - 14:08