Greasemonkey skripty pro Firefox
Publikováno 08 červen 2010 - 6:50
Publikováno 08 červen 2010 - 7:03
majkeld napsal/a:
Ahoj, chtel jsem se zeptat, dokazal by mi nekdo rict, jak docilit puvodniho stavu pred upravou gc.com, kdy jsem mel dole mapku od Xpj (amapy), na ktere se zobrazovaly vsechny zname wpt a nebyla tam ta google mapka?
Ted se mi tam zobrazuji obe dve, jak ta defaultni googlacka, tak ta z GM skriptu (viz screen)
Jsem to tam výše psal, že se mi nepodařilo odstranit googláckou mapu, protože ji kdesi ve stránce obalujou pomocí jquery odkazem bez id a class. Takže jsem ji vsunul pod odkazy na mapy.
Pokud má někdo tip, jak v dom modelu, který vypadá cca. takto:
div.cosi +-p +-div +-p +-p +-[b]a[/b] | +- div#googlemapa +-p +-divOdstranit tag a a na jeho místo vložit něco jiného, nechť laskavě poradí. Díky. Zas takovej javaskript/dom guru nejsem :-)
Zkoušel jsem na div#googlemapa.parentNode, ale vrátilo to zřejmě ten úplně horní div.
Sony Ericsson K750i + Opera Mini 4.1beta + Handy Geocaching 3.2.5
Apple iPod Nano + Pocket Queries as VCards (via GPSBabel :-)
Publikováno 08 červen 2010 - 7:16
Publikováno 08 červen 2010 - 7:27
majkeld napsal/a:
Tak to jsem natvrdlej. Jsem to z toho Tveho prispevku nepochopil (ze se zobrazuji obe mapy) a vylozil si to uplne jinak. Omluva.
Ještě na to kouknu, ale až příští týden.
Publikováno 08 červen 2010 - 8:57

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 08 červen 2010 - 10:00
S474N napsal/a:
xpj: osobne bych byl pro zachovani obou map. Zatimco GM poskytuje zakladni prehled o okoli, tak na druhe je zase videt konkretne to misto.
ideálně je dát pod sebe :-)
Publikováno 08 červen 2010 - 10:14
No, je to sice drbání levou rukou za pravým uchem, ale co to udělat tak, že projdeš všechny tagy A a zjistíš, který z nich má nextSibling s příslušným nodeName?xpj napsal/a:
Zkoušel jsem na div#googlemapa.parentNode, ale vrátilo to zřejmě ten úplně horní div.
Publikováno 08 červen 2010 - 10:17
chupito napsal/a:
No, je to sice drbání levou rukou za pravým uchem, ale co to udělat tak, že projdeš všechny tagy A a zjistíš, který z nich má nextSibling s příslušným nodeName?xpj napsal/a:
Jo, to by asi šlo. a ještě se koukat, jestli jeho child je ta div#googlemapa :-)
Publikováno 08 červen 2010 - 10:22
No tak jsem to myslel. Ale mám tam chybu, nemá to být nextSibling ale childNodes[0].xpj napsal/a:
chupito napsal/a:
Jo, to by asi šlo. a ještě se koukat, jestli jeho child je ta div#googlemapa :-)
Ale divný je, že nefunguje ten parentNode, už víš, který element ti to vybere? Kdyžtak zkus vypsat nodeValue
Publikováno 08 červen 2010 - 10:26
chupito napsal/a:
No tak jsem to myslel. Ale mám tam chybu, nemá to být nextSibling ale childNodes[0].xpj napsal/a:
chupito napsal/a:
Ale divný je, že nefunguje ten parentNode, už víš, který element ti to vybere? Kdyžtak zkus vypsat nodeValue
zas tolik jsem to nezkoumal. nevrátilo to A, tak jsem zuřivě bušil do klávesnice místo abych se zamyslel :-)
Publikováno 20 srpen 2010 - 13:13
xpj napsal/a:
S474N napsal/a:
xpj: osobne bych byl pro zachovani obou map. Zatimco GM poskytuje zakladni prehled o okoli, tak na druhe je zase videt konkretne to misto.
ideálně je dát pod sebe :-)
Nová verze gc_czech_maps opravuje zobrazování additional waypoints a zobrazuje mapičky pod sebe.
Publikováno 17 listopad 2010 - 10:56
Publikováno 17 listopad 2010 - 11:28
Publikováno 17 listopad 2010 - 11:33

Publikováno 17 listopad 2010 - 11:36
Na to používám Geothumbs:sobikovi napsal/a:
Možná někdo poradí, ale měl jsem kdysi skriptík, co zobrazoval obrázky přímo v logu místo ikonek... nevíte o něčem takovém? Díky za radu.
http://userscripts.o...ipts/show/58101
Publikováno 17 listopad 2010 - 18:17
Publikováno 17 listopad 2010 - 18:22
??? Nestačí ti dole kliknout na "zobrazit všecnny logy"????sekator napsal/a:
Nema prosim nekdo skript na zobrazeni vsech logu?Diky moc
Publikováno 17 listopad 2010 - 22:13
Grr, Grr... Co zase je???
Nová keš...
Cože? Kdy, kde?
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů