Přejít na obsah


Fotka

Greasemonkey skripty pro Firefox


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
636 odpovědí na toto téma

#621 skurakai

skurakai

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 513 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2013 - 16:27

XiXi_team: ty by mohlo být ono :-) zkoušet to ale již raději nebudu. když to funguje ;-)


  • 0
Garmin Oregon 550
Sony Xperia Tipo ST21i - aDrake Plus

#622 stenli007

stenli007

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2013 - 19:04

Používám GCComment a najednou Firefox začal hlásit že script nereaguje - viz příloha. Mám Win 8, Firefox a Avast. Stalo se to někomu také?

Přiložené miniatury

  • error.JPG

  • 0
Nedělám to pro body, ale pro zábavu.

#623 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 840 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2013 - 20:27

Jo, nemlich to samý. Ale GC coment nemám, zdálo se mi, že mi to dělá GC little helper. KDyž ho vypnu, běží to v pohodě. Nad mé chápání je, co tam dělá to chrome, když používám FF :huh: . Win 7, Firefox a Avast.....


  • 0
Oregon 650, iPhone5 + Geoget

#624 stenli007

stenli007

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2013 - 21:06

Tak jsem odinstaloval Avasta nainstaloval Eseta a už to jde, takže to asi skutečně nějakým způsobem blokuje Avast


  • 0
Nedělám to pro body, ale pro zábavu.

#625 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 840 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2013 - 22:27

Hm, tak samotný Avast ne, ale jeho doplněk Avast Online Security se očividně s oběma "GC" nemá rád - stačí ho vypnout a GC LH funguje bez problému.....


  • 0
Oregon 650, iPhone5 + Geoget

#626 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 21 prosinec 2013 - 21:32

Nedávno se tu v nějakém jiném vlákně objevil jako OT vedlejší produkt diskuse odkaz , jak doinstalovat pomocí skriptu Geocaching Map Enhancements turistickou mapu mezi mapy (údajně starší typ z mapy.cz na GC.com. Zkusila jsem to a šlo to, poté, co přestaly fungovat Amapy se to hodí. Kvůli instalaci jsem mimo jiné aktualizovala dotyčný skript (0.6.7.1), předtím jsem už měla nějakou starší verzi kvůli Google a Amapám. Nicméně ono to funguje jen do vypnutí Firefoxu. Jakmile Firefox shodím, příslušná turistická mapa zmizí a navíc se mi resetuje nastavení skriptu, takže se místo defaultní googlovské mapy objeví MapQuest a zobrazí se hromada nepotřebných map, které jsem v předchozím nastavení vypla. Fakt se mi nechce předělávat nastavení a doinstalovávat mapu při každým zapnutí počítače, nevíte někdo, prosím, co s tím? A nebo aspoň kde stáhnout starší verzi skriptu a vrátit se k nastavení, který se furt neresetuje? Díky moc!


  • 0

#627 skurakai

skurakai

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 513 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2013 - 9:42

Jacka dominikánka: 

starší verze skriptu (0.6.5) viz např. http://www.geocachin.../file/12-pajav/


  • 1
Garmin Oregon 550
Sony Xperia Tipo ST21i - aDrake Plus

#628 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2013 - 10:16

...

Díky moc, tohle je mnohem lepší! Akorát pořád trvá ten problém, že při restartu Firefoxu se resetuje uložený nastavení. Nicméně zachová se turistická mapa a jako defaultní se nastaví GoogleMaps, což chci, takže vada už je pouze kosmetická (např ukazují se i nefunkční Amapy, což bych já si v nastavení vypnula a naopak zapnula možnost přepnutí do MapQuest). Jde o blbost, ad hoc se to dá v případě potřeby zapnout, ale zajímalo by mě spíš z principu, proč to tak je a jak se to správně řeší. V každým případě děkuju za skvělou radu.


  • 0

#629 skurakai

skurakai

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 513 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2013 - 12:03

Firefox nepoužívám, takže v tomto neporadím.

 

Nebije se ti to s jiným použitým skriptem nebo rozšířením? Typicky GC Little helper apod. Popř. mne napadá, že se ti mažou příslušná data což může být nastavením Firefoxu (smazat cache po vypnutí) nebo nějakým externím programem např. čistící CCleaner.

 

Ale to jsou jen spekulace. Snad poradí někdo s Firefoxem.

 

Trochu jsem ten skript upravil http://www.geocachin...nkách s mapami.

 

Pozor, alespoň u Chrome je nutno po nainstalování přejít do nastavení tohoto skriptu (ozubené kolo na stránkách geocaching/map) a kliknout na nastavení default.


Tento příspěvek byl upraven od skurakai: 22 prosinec 2013 - 12:33

  • 0
Garmin Oregon 550
Sony Xperia Tipo ST21i - aDrake Plus

#630 Aranyafëa

Aranyafëa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 453 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2013 - 0:47

Měl jsem stejný problém, jako Jacka.

 

Skurakaiův upravený skript se mi nepodařilo nainstalovat - prostě skript pak vůbec nefunguje, i když v opici je, jakoby nebyl. Ten od Paja.v funguje tak jako dřív, ale ten problém s tím, že není schopen udržet nastavení, pořád trvá. Tedy - vypnu na něm amapy, uložím, poté vypnu prohlížeč, zapnu prohlížeč a amapy tam zase jsou v seznamu. Takto se to chová i když jsem komplet přeinstaloval opici. Neví někdo prosím, v čem je problém? S gclh se mi to neplete, ten jsem měl pořád vypnutý.

 

Nicméně - gclh - všiml jsem si, že tak yumí přidávat mapy, jen neumí shocart, zato ale umí jiné vyhcytávky, např. umí na mapu nakreslit trasy MHD. Neví někdo, jesti by šlo přidat shocart mapy do gclh? To by byla asi nejlepší varianta, byl by jeden skript, který by měl pohodové nastavení a uměl by vše. Dík.


  • 0

#631 skurakai

skurakai

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 513 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2013 - 8:08

V Chrome skript funguje, ve FF si stěžuje na non Unicode. Zkusím opravit.


  • 0
Garmin Oregon 550
Sony Xperia Tipo ST21i - aDrake Plus

#632 skurakai

skurakai

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 513 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2013 - 13:57

Opraveno

 

http://www.geocachin...p-enhancements/

 

mělo by být funční jak ve FF tak Chrome.


  • 0
Garmin Oregon 550
Sony Xperia Tipo ST21i - aDrake Plus

#633 femar22

femar22

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)
  • LocationOstrava

Publikováno 21 březen 2014 - 14:10

Zdravím vás.

Přestaly mi fungovat ShoCart mapy. Je nějaký nový skript nebo tak něco?

Prosím o radu.

Děkuji.


  • 0

#634 Vláček

Vláček

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 966 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2014 - 14:16

Ty už nefungují, místo nich se dá použít  např. toto:

{"alt":"MTBmap.cz","tileUrl":"http://tile.mtbmap.cz/mtbmap_tiles/{z}/{x}/{y}.png","minZoom":1,"maxZoom":18,"attribution":"","ignore":false}

Další možnosti jsou popsány ve vedlejším vlákně (http://www.geocachin...ocart-na-gccom/)


Tento příspěvek byl upraven od Vláček: 21 březen 2014 - 14:22

  • 1

#635 puczmeloun

puczmeloun

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 350 příspěvků(y)

Publikováno 26 květen 2014 - 13:54

Vzhledem k tomu, že už dlouhodobě nefunguje server usersripts, nenajde se někdo, kdo má uložený skript GC little helper pro Firefox greasemonkey?


  • 0
Užívej života...

#636 puczmeloun

puczmeloun

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 350 příspěvků(y)

Publikováno 26 květen 2014 - 14:35

Tak změna, autor scriptu mi odpověděl a kdyby někdo řešil podobný problém, tak přímý odkaz je zde: http://www.amshove.n...key/updates.php


  • 0
Užívej života...

#637 moravan

moravan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 269 příspěvků(y)

Publikováno 26 květen 2014 - 20:45

Skript GME se přestěhoval na:

https://openuserjs.o...ap_Enhancements


  • 1




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka