Přejít na obsah

Fotka

Jesterka jako nalepka

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
598 odpovědí na toto téma

#301 Tacmud

Tacmud

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 06 October 2008 - 11:52

Rád bych, ale nemám sílu pročítat celé toto vlákno (300 příspěvkků). Prosím o rekapitulaci. Jaká je nabídka barevných variant? Jak je veliká? Co všechno musím uvést do emailu abych nálepku získal? Díky.
  • 0
Lidé o mě říkají, že jsem flegmatik, mě je to ale jedno!

#302 v&f family

v&f family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 497 příspěvků(y)

Publikováno 06 October 2008 - 12:06

Pred casem jsme poridili tuhle.

Přiložené miniatury

• jesterka_3.jpg

• 0

#303 choze

choze

Advanced Member

• Administrators
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 06 October 2008 - 12:26

Vojtik napsal/a:
Ahoj vsichni,
protoze se "obsluha" tohoto serveru stale k me zadosti o umisteni teto jedinecne akce zde vlevo do projektu tvari nevsimave a hyckaji si tam jen "svoje" detatka, pripominam alespon takto:
JESTERKA PRO KAZDEHO ZDARMA pouze na post@vvtisk.cz.
Diky za vas zajem.
;) Vojtik

Hele podívej se, už mě to začíná štvát. Jestli sis nevšiml, tak v poslední době bylo na řešení to, aby sis vůbec mohl kde o té své ještěrce psát. Takže jestli už nemáš zájem, abychom ti tu udělali reklamu zdarma až se k tomu dostaneme, fajn - vyškrtnu si tě z pořadníku věcí, které se mají udělat.
  • 0

#304 Vojtik

Vojtik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 07 October 2008 - 10:54

Ahoj Choze, nechtel jsem te nastvat, jen tak zdrave popichnout, aby se to hnulo, trochu me zamrzela ta anketa o existenci tohoto serveru, vypada to ze to nekoho uz moc nebavi, ja si myslim ze existence tohoto serveru je bez diskuse. Samozrejme ze mam zajem, ale NEBUDES DELAT REKLAMU MNE, ALE JESTERCE ZDARMA! A samozrejme, ze zadarmo, urcite je ti jasne, kolik z tech tisicovek clenu je ochotno pro vec udelat neco vic, nez zalozit kesku. Preju ti, aby te to i nadale bavilo a uz nebruc. A anketu si dej jinou, tahle pripadne sponzory jen odradi. ;););) Vojtik
  • 0

#305 Vojtik

Vojtik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 07 October 2008 - 10:58

Ahoj Tacmud, do e-mailu napis jen predmet: jesterka zdarma, a cekej na automatickou odpoved. A pro ostatni: kdyz na e-mail ze sve adresy nedostanete odpoved, zkuste to z prace ci od kamarada. Muj e-mail je na spouste amaterskych blacklistu, kam se dostal na popud lidi, co chteli s jesterkou kseftovat. Diky za pochopeni. Vojtik
  • 0

#306 SAVOND

SAVOND

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 08 October 2008 - 13:32

Ahoj všichni. Taky jsem se prokousával celým tímto vláknem od začátku, abych se dobral k tomu závěru, že je možné si ještěrku objednat a jak. Taky mě to stálo jeden večer čtení těch všech dohadů a názorů. Ono takové to "důrazné vysvětlování a hašteření" je na každém fóru, tohle není vyjímkou ;). Řekl bych že je to tady ještě i v poklidu, jinde jsou situace ještě horší a některá fóra se i rozdělují. Jsem rád (za sebe) že se ten symbol s tou ještěrkou-samolepkou částečně ujal :), podle mě to není špatný nápad a kdo nechce tak nemusí nic nikam lepit. Raději než Sparco nebo TDi si nalepím malou ještěrku. Ono je možná taky fůra lidí která GC.cz nečte a jen se loguje na com. Email mi přišel, díky.
  • 0

#307 Benc

Benc

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 08 October 2008 - 20:42

Takhle vypada moje samolepka. Stejnou (ale bilou) urcenou na autosklo jsem dala do svoji nejnovejsi kese, ktera ceka na schvaleni, jako darek pro FTF. ;)

Po druhe jsem potkala stejne auto se samolepkou, asi 20 km od mista, kde minule. Tentokrat jsme se potkali na parkovisti, ale zase jsme si majitele nechali ujet...

Vložený obrázek
  • 0

#308 JardaD

JardaD

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 08 October 2008 - 21:21

Ještě dříve než poznávací značkou bylo třeba vybavit vozidlo geo-značkou...

Přiložené miniatury

• cgeo.jpg

• 0

#309 Vojtik

Vojtik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 18 October 2008 - 15:43

Ahoj vsichni, Tak jsme se dockali, diiiiiky administratorum tohoto webu! Vlevo v rubrice PROJEKTY bude ted trvaly odkaz pro zajemce o jesterku a tady muzete v klidu uverejnovat treba fotky a mista k nalepeni nebo historky o jesterkach - zivych i samolepicich. Diky vsem, kteri se o to zaslouzili - hlavne Choze a Pepa.z.pocernic. Diky, Vojtik :);):);):):D:D:D
  • 0

#310 Dommi

Dommi

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 18 October 2008 - 16:31

hm, tak uz jsem posilala email ze dvou adres a ani na jednu mi nebylo odpovezeno :(
  • 0

#311 Vojtik

Vojtik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 19 October 2008 - 7:43

Ahoj nedockava Dommi, slovo automaticky v zadnem pripade neznamena ihned. Stroj na odpovedi se spousti pouze v pracovni dobe cca 4x denne, mimo ni pouze nahodne rucne, kdyz jde nekdo okolo. Tak bud trpeliva. Na provoz automatu nemam zadny vliv. Ted jsem hlavne rad, ze se to podarilo uverejnit v PROJEKTECH.;) Vojtik
  • 0

#312 baron12

baron12

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 213 příspěvků(y)

Publikováno 19 October 2008 - 8:01

Ahoj Vojtíku, díky moc za došlé samolepky. Už je máme na autech
  • 0
Hledejte a najdete!

#313 Frody

Frody

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 19 October 2008 - 10:49

Super už sem si také o jednu napsal
  • 0

#314 hejv

hejv

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 19 October 2008 - 17:43

Díky Vojtíku za ještěrku, udělala nám radost!

Přiložené miniatury

• jesterka_4.jpg

• 0

#315 Vojtik

Vojtik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 07 November 2008 - 11:15

Diky za zajem o jesterku zdarma, zatim po uverejneni me nabidky zde vlevo v PROJEKTECH vse stacim expedovat vcas. Tesim se na vase fotky a zpravy, kam to vsechno lepite. ;) Vojtik
  • 0

#316 slava04

slava04

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 07 November 2008 - 11:45

Díky Vojtíku za ještěrku.Slava04

Přiložené miniatury

• geoc3.jpg

• 0

#317 Drki

Drki

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 07 November 2008 - 19:57

Díky, už je na svém místě!

Přiložené miniatury

• auto_jesterka.jpg

• 0

#318 hreg

hreg

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 61 příspěvků(y)

Publikováno 07 November 2008 - 21:20

Taky mně přišla ještěrka, vše v pořádku. Může mi někdo poradit jak se to nalepuje ?
  • 0

#319 tomasCR

tomasCR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 156 příspěvků(y)

Publikováno 07 November 2008 - 21:48

hreg napsal/a:
Taky mně přišla ještěrka, vše v pořádku. Může mi někdo poradit jak se to nalepuje ?

Kdysi jsem někde stáhnul tento návod:

NÁVOD K NALEPENÍ JEŠTĚRKY: kastli umejeme houbou s mýdlem. Utřeme do sucha. Vezmeme technický benzín (pracujeme ve stínu!) a papírovým utěrákem místo odmastíme. Do střičky si dáme jarovou vodu (jar:voda = 1:1 až 1:3) a místo postříkáme. Sloupneme ještěrku od čumáku tak, že podkladový papír hned otáčíme, jako bychom odlepovali papír a ne ještěrku. Otáčíme papír v ostrém úhlu hned podém zbylého papíru, aby se ještěrka nepřilepila a aby se sama částečne odlepovala. Pozor na drápky (ještěrky), jsou dost malé. Až sundáme ještěrku, opatrně ji chytneme a položíme na jarem nastříkané místo. Pečlivě ji usadíme (díky jaru s ní můžeme pohodlně hýbat) tak, jak ji finálně chceme mít. Po usazení nejlépe buničinou či jiným savým materiálem (papírový kapesník, wc papír) osušíme ťupáním místa okolo ještěrky. Poté vezmeme kus nějakého měkkého plastu s rovnou hranou (zbytek po vylomení sim karty, kitovací stěrka) a z ještěrky vytaháme vodu pod ní. Nemusíme moc, ona vyschne. Stačí z těla a ze silnější části nožiček. Po pár hodinách zbytek jarové vody vyschne a s ještěrkou už nikdo nehne. Hodně štěstí!
  • 0

#320 pavels

pavels

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 282 příspěvků(y)

Publikováno 07 November 2008 - 22:53

Já jsem příslušné místo na kastli očistil od prachu a špíny, a ještěru tam prostě přilepil. Jako samolepku. Pečlivě ji vytlačil aby pod ní nebyly bubliny vzduchu, a vymalováno. Taky s ní nikdo nehne.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama