Přejít na obsah

Fotka

Jesterka jako nalepka

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
598 odpovědí na toto téma

#261 Bo.T.L.

Bo.T.L.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2008 - 19:37

Station2381 napsal/a:
také už jsem konečně nalepil :)

No nevím jestli jsi udělal zrovna dobře s tím nalepením na vyhřívané sklo. :)
  • 0

#262 station2381

station2381

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 126 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2008 - 7:22

v zimě nejezdím takže nevyhřívám :D:D
  • 0
www.rcmonstr.ic.cz

#263 kadanak

kadanak

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2008 - 9:55

děkuji za samolepku,čekal sem na new auto,abych to nelepil na staré..... slušivé že?

Přiložené miniatury

• 2.jpg

• 0

#264 Vojtik

Vojtik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2008 - 8:52

Ahoj vsem zajemcum o jesterky i nyni po male dovolene, dekuju za vas zajem a fotky umisteni, Kadanak ma moc peknou kombinaci, i nadale objednavejte jesterky pro kazdeho zcela zdarma, Podrobnosti POUZE na post@vvtisk.cz. ;) Vojtik
  • 0

#265 djklubicko

djklubicko

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2008 - 10:57

Tak to je muj Lachtan s gekonem na prdelce.....i mu to i sekne ne?

Přiložené miniatury

• gc_1.jpg

• 0
Začínám 4,3 2008

#266 Vojtik

Vojtik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2008 - 11:33

VZKAZ pro Honzu z Ostravy: Protoze infomail o jesterkach rozesila automat, ktery po odeslani prichozi adresy maze, nemam na tebe jiny kontakt, nez takto: peclive si precti infomail a az potom objednavej jesterku zdarma. Smutny byt nemusis, nejsi prvni, kdo rychleji posila, nez cte. Kdybych mel jeste nadepisovat obalky a lepit na ne znamky, to bych se pri poctu nyni cca 200 ks tydne asi zblaznil. Tak si to zvopakni. ;) Vojtik
  • 0

#267 Radekb

Radekb

Member

• Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2008 - 12:59

A nemusi se ten automat nejak podplatit? Zadnou zpravu se mi z nej nedari vydolovat. Zkousel jsem to jiz ze tri adres (Seznam, VOL) a zatim ani tuk :)
  • 0

#268 Vojtik

Vojtik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2008 - 13:08

Ahoj Radekb, dekuju za zajem, ale buhvi odkud zpravu dolujes. Objednavej jesterky pro kazdeho zcela zdarma POUZE na post@vvtisk.cz. Automat je to nepodplatitelny a urcite ti obratem odpovi. :) Vojtik
  • 0

#269 LMX

LMX

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2008 - 17:56

Můj dotaz byl asi přehlédnut. Zeptám se tedy ještě jednou:

LMX napsal/a:
Chtěl bych se zeptat, za jak dlouho obvykle ještěrky přijdou? Poslal jsem dopis už před měsícem a ještěrka stále nikde. Je to normální nebo se stala nějaká chyba na poště? Díky za odpověď.

Ještě jednou díky za odpověď
  • 0

#270 JardaD

JardaD

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2008 - 19:45

Tímto děkuji za zaslání ještěrky. Dorazila snad ani ne během deseti dnů od odeslání dopisu. Na vozidlo ji umístím až koncem září, kdy dostanu k dispozici nové služební vozidlo, které bude dříve než dálniční známkou označené geo-ještěrkou :)
  • 0

#271 onovy

onovy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 107 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2008 - 22:07

pokusil sem se poslat email z dvou ruznych zdrojovych adres (ruzne postovni servery) a ani v jednom pripade mi nedosla zadna odpoved. Kde muze byt problem? :( diky
  • 0

#272 Vojtik

Vojtik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2008 - 7:45

Ahoj vsichni, posledni dva tydny se mnozi pripady, ze nedostavate odpovedi z automatu. Ten je v naprostem poradku a problem mozna neni ani u Vas. E-maily se ztraceji nekde na trase, zvlaste pri pouziti free serveru pri odesilani zadosti o infomail. V tomto pripade nezbyva, nez se obrnit trpelivosti a zkouset to znovu, pripadne pres komercni servery. - to je vyjadreni naseho poskytovatele. ;) Vojtik
  • 0

#273 Vojtik

Vojtik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2008 - 7:51

A jeste pro LMX: Sorry ale ted jsem si toho vsimnul, tak odpovidam hned. Pokud tvuj dopis dorazil se vsemi nalezitostmi, byl urcite kladne vyrizen. O tom jak funguje posta, uz jsme tu probirali mockrat, to nema smysl resit. Napis na vyse uvedeny mail a pokusime se to vyresit individualne. V predmetu mailu uved cislo 7783. Vojtik
  • 0

#274 Housle

Housle

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 131 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2008 - 9:37

Tak sem se konecne dokopal abych vyfotil auto z jesterkama:D EDIT:tak fotky nebudou pametovka nejde spustit :|
  • 0
DNF je důvod k další návštěvě.

#275 Mion

Mion

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2008 - 16:43

co to znamena, ze "pametovka nejde spustit"? :o

Housle napsal/a:
...tak fotky nebudou pametovka nejde spustit :|

• 0

#276 onovy

onovy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 107 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2008 - 13:05

pro vas vsechny co mate problem s nedorucenim emailu z automatu: emailova adresa je vedena na vetsine blacklistech, proto je to klasifikovano jako spam a vetsina dobre nastavenych postovnich serveru se k tomu tak chova. smolik co? :)
  • 0

#277 Radekb

Radekb

Member

• Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2008 - 13:13

Zkoušel jsem všechny možné odesílací adresy a až na Gmail mi odpověď přišla. Tedy asi až po hodině. Asi taky váhal, jestli mi ji má doručit :)
  • 0

#278 cherubin

cherubin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 136 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2008 - 12:09

Takze, ja dekuji za jesterku, ktera dorazila do tri dnu od odeslani dopisu, no fiha, to je rychlost (nejen) ceske posty :) Ted jeste vymyslet (resp. premluvit tatu) kam s ni. Teda ja bych vedela, ale auto neni moje a nasi si na takove veci nepotrpi moc. Uvidime:) Nedoruceni mailu: Jo, me ten informacni mail skoncil ve spamu, jeste ze to ma seznam tak pekne osetrene a spamy, ktere do prislusne slozky vlitnou automaticky maze az za 30 dni :)
  • 0

#279 LOBOtomy6

LOBOtomy6

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2008 - 15:10

Ahoj Vojtiku, Tak jsem obdrzel automatickou odpoved s instrukcemi a zjistil, ze adresa, ze ktere posilas jesterky je v mestecku, kam mam namireno tuto nedeli (t.j. 31.8.). Pokud by to bylo mozne zastavil bych se osobne pro jesterku. Uvadim na sebe e-mail pro tvou pripadnou odpoved: kobzan@ekokom.cz Pokud to nepujde, tak samozrejme zvolum standartni cestu. Diky.
  • 0

#280 Vojtik

Vojtik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2008 - 15:56

Ahoj vsichni, nejprve pro LOBOtomy6: bohuzel v nedeli jsem na sachovem turnaji mimo, zkus to v pracovni dny nebo standardni cestou. Ale na my kesky se mrknout prijed. No a pro ostatni co jim e-maily neprojdou, pocitacovi experti, ktere mam k dispozici, radi:"zkuste to treba z prace, to ze vam odpovida automat, vite jen proto, ze jsem to sem napsal, zadnym dostupnym zpusobem se to NEDA zjistit, poskytovatel teto PLACENE sluzby vam to tez nesmi sdelit. Bylo mi proto zahadou, jak se tato adresa dostala do nekterych blacklistu. Nyni je vse rozreseno - v komunikaci se servery, poskytujicimi blacklisty, samozrejme zustavaji udaje o odesilatelich. Ti, co byli s mou sluzbou spokojeni, mezi nimi nejsou." Tolik rady zkusenych IT odborniku. Tak tem spokojenym dekuju za zajem a i nadale si piste o Jesterku pro kazdeho zdarma pouze na post@vvtisk.cz. Je jich porad dost. Psal jsem i na adminy tohoto webu, aby to dali na nejake lepsi misto, treba nekam vlevo ke kalendari 2009, ale bez vaseho natlaku to asi neudelaji. Je to proste moc velka atrakce na to, aby tomu verili. Tady vlevo na strance ted probeho v reg. clenech cislo 13554, to znamena, kdyby si kazdy napsal jen o jednu, tak ze vas jeste vic nez tretina zadnou jesterku nema!!! Dik za podporu.;););) Vojtik
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama