Citace
Hezká, že, tu mi přidělil nějakej Fotošop od AdobehoGEO-TOM-CAT napsal/a:
Citace
LiborH napsal/a:
Tak díky PedroviKV a jeho plešivecké kešce máme geomobil taky označkovaný. Díky
Dobra znacka ? to ti pridelil PS ne

Publikováno 07 září 2007 - 7:28
Citace
Hezká, že, tu mi přidělil nějakej Fotošop od AdobehoGEO-TOM-CAT napsal/a:
Citace
LiborH napsal/a:
Dobra znacka ? to ti pridelil PS ne
Publikováno 07 září 2007 - 7:46
Citace
LiborH napsal/a:
Publikováno 07 září 2007 - 9:02
Citace
Řekl bych, že je normálně černá (nebo netuším, jak může být černá reflexní). Vyzved jsem jí z keše na Plešivci a bylo tam info o stříbrnejch a černejch. O reflexních ani slovo.Bo.T.L. napsal/a:
Citace
LiborH napsal/a:
To je ta reflexní černá co jsem mu posílal, nebo nějaká jiná?
Publikováno 07 září 2007 - 9:14
Citace
LiborH napsal/a:
Citace
Řekl bych, že je normálně černá (nebo netuším, jak může být černá reflexní). Vyzved jsem jí z keše na Plešivci a bylo tam info o stříbrnejch a černejch. O reflexních ani slovo.Bo.T.L. napsal/a:
Publikováno 07 září 2007 - 12:22
Citace
No jo teď na ty tvoje fotky koukám jako vejr. To se budu muset večer jít kouknout na geomobil s čelovkou. Tuto skrytou fíčuru jsem ani ve snu nepředpokládal. Ale když jsem to tam lepil, tak to vypadalo jako obyč černá, tak nevím. Kouknu a dám vědět.Bo.T.L. napsal/a:
Citace
LiborH napsal/a:
Citace
Posílal jsem mu pár kousků černejch reflexních velikosti 15cm a tuším jednu stříbnou. Rozdíl mezi obyčejnou a reflexní můžeš poznat podle barvy, kterou mění podle úhlu pohledu a nebo jejím nasvícením (viz fotky, které jsem v tomto vlákně přiložil).
Publikováno 07 září 2007 - 12:30
Citace
LiborH napsal/a:
...No jo teď na ty tvoje fotky koukám jako vejr. To se budu muset večer jít kouknout na geomobil s čelovkou. Tuto skrytou fíčuru jsem ani ve snu nepředpokládal...
Publikováno 07 září 2007 - 12:42
Citace
Tak to mám asi ty černé, protože myslím, že je větší než 15cm a asi bych si i všim, že je jiná - lepil jsem to na sluníčku. . Ale to neva, i černá ještěrka je hezkáBo.T.L. napsal/a:
Citace
LiborH napsal/a:
...No jo teď na ty tvoje fotky koukám jako vejr. To se budu muset večer jít kouknout na geomobil s čelovkou. Tuto skrytou fíčuru jsem ani ve snu nepředpokládal...
Pozná se to i za světla. Stačí se na samolepku podívat z jiného úhlu a mění barvu tak jak je na fotkách. PedroKV si nechával sám dělat obyčejné černé velikosti tuším 21cm. Já jsem mu posílal pár kousků reflexních 15cm. Které použil do keše netuším.
Publikováno 07 září 2007 - 20:36
Publikováno 23 září 2007 - 9:39
Publikováno 05 říjen 2007 - 7:54
Publikováno 05 říjen 2007 - 10:05
Publikováno 05 říjen 2007 - 14:32
Citace
kapitola napsal/a:
...
Na obrazku jsou fotky s bleskem a vpravo dole bez blesku za bezneho osvetleni. Podobne jako s bleskem to vypada po osvetleni svetlomety za sera.
mrholeni
Publikováno 07 říjen 2007 - 11:24
Publikováno 07 říjen 2007 - 16:54
Citace
Jednu zelenou samolepku jsem nalezl v kešce GCZ1TX. To je ta samá, co nabízíte? Neměla přepravní folii. Pro porovnání jsem do keše vložil jednu ztěch, které jsem si nechal sám vyříznout.Vojtik napsal/a:
...
A kdo je chce mit uplne zadarmo, dojde si pro ne do mnou nalezenych kesi. Tedy pokud se tam samozrejme vejdou.
Jeste jednou diky za zajem.
Vojtik
Publikováno 08 říjen 2007 - 7:24
Publikováno 29 říjen 2007 - 20:33
Publikováno 29 říjen 2007 - 21:13
Citace
Jo, našeBasin napsal/a:
Sám jsem si tady přes fórum koupil ještěrku a nalepil jsem si ji na auto. Ale ještě jsem neviděl žádné další auto s touto nálepkou.
Už jste někdo viděli auto s nalepenou ještěrkou?
Publikováno 29 říjen 2007 - 21:28
Citace
První a zatím poslední auto s nalepenou ještěrkou jsem vyděl u PedraKV, v době kdy jsem ještě o ní vůbec nevěděl. Ale hned jsem věděl o co jdeBasin napsal/a:
Už jste někdo viděli auto s nalepenou ještěrkou?
Publikováno 30 říjen 2007 - 8:52
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů