Nastavte si avatary
Publikováno 25 červenec 2007 - 8:02
vypadlo vam D z podpisuPlachtaS Team napsal/a:
Admine díky, nějak jsem pozorně nepřečet povolenou velikost obrázku do avataru - už je tam.
Publikováno 25 červenec 2007 - 8:04
Publikováno 25 červenec 2007 - 8:07
jj, to bylo ono.charoon napsal/a:
Abych to rozvedl. Z původního systému byla převedena uživatelská jména se znaky, která php-fusion v username normálně neumožní zadat a pak to kvůli kontrolám při ukládání změny profilu nezapsalo do databáze. Kdyby byl ještě s nějakým username problém, tak dejte vědět.Choze & Debora napsal/a:
Už to funguje, nebyl povolený znak "&".
Publikováno 25 červenec 2007 - 8:47
http://www.geocoinplanet.eu/
Publikováno 25 červenec 2007 - 9:26
Dain & Olik napsal/a:
vypadlo vam D z podpisuPlachtaS Team napsal/a:
Admine díky, nějak jsem pozorně nepřečet povolenou velikost obrázku do avataru - už je tam.
Díky za upozornění, dneska mám roztržitej den
Publikováno 25 červenec 2007 - 9:29
Chceš-li jít rychle, jdi sám.
Chceš-li dojít daleko, jdi s přáteli.
Publikováno 25 červenec 2007 - 9:41
Saman napsal/a:
Hele, netusite niekto ako nastavit v podpise, aby bol obrazok preklikatelny na www odkaz? Nieco ako tag a href v html, v tomto pajazyku mi to ale nejako nejde...
Taky to řeším a nejde mi to... Vnořený img v url se prostě neproparsuje. Ale fungovat by to určitě mělo...
Sony Ericsson K750i + Opera Mini 4.1beta + Handy Geocaching 3.2.5
Apple iPod Nano + Pocket Queries as VCards (via GPSBabel :-)
Publikováno 25 červenec 2007 - 10:06
Publikováno 25 červenec 2007 - 10:40
Publikováno 25 červenec 2007 - 10:52
admin napsal/a:
Nastavit obrázek v podpisu s odkazem zatím není možné, ale je to cílem a bude se na tom pracovat. Prozatím si tam můžete nastavit textový odkaz.
Díky za pochopení!
V profilu jsem si nastavil namísto podpisu statistiku z GC.com jako to měla většina lidí. A zobrazuje mi to neinterpretovaný HTML zápis. Dělám něco špatně, nebo to zatím nejde, nebo to vůbec nepůjde?
Publikováno 25 červenec 2007 - 11:07
a hlavně musíš použít BBcodekralik napsal/a:
admin napsal/a:
Nastavit obrázek v podpisu s odkazem zatím není možné, ale je to cílem a bude se na tom pracovat. Prozatím si tam můžete nastavit textový odkaz.
Díky za pochopení!
V profilu jsem si nastavil namísto podpisu statistiku z GC.com jako to měla většina lidí. A zobrazuje mi to neinterpretovaný HTML zápis. Dělám něco špatně, nebo to zatím nejde, nebo to vůbec nepůjde?
Publikováno 25 červenec 2007 - 11:08
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů