dalsi cesky Reviewer
Publikováno 19 srpen 2007 - 23:50
Publikováno 20 srpen 2007 - 11:56
Publikováno 20 srpen 2007 - 16:00

Publikováno 21 srpen 2007 - 8:32
Publikováno 21 srpen 2007 - 8:48
Publikováno 21 srpen 2007 - 9:19
Nevim, ale myslim, že to mají dost posichrované.Uza napsal/a:
Ale napadlo mě - byli někdy rewievři popotahováni policií v souvislosti s nějakou nehodou? Napadla mě ta událost s kačerem-nekačerem v Motole...
In no way shall Groundspeak Inc. nor any agent, officer, employee or volunteer administrator of Groundspeak Inc., be liable for any direct, indirect, punitive, or consequential damages arising out of, or in any way connected with the use of this website or use of the information contained within.
Cache seekers assume all risks involved in seeking a cache.
Odkaz na celé znění je v každém listingu za červeným vykřičníkem.
Publikováno 21 srpen 2007 - 10:49
nie neboli, jediny kto bol na policii bol autor cacheUza napsal/a:
Určitě je to, kdo je zodpovědný za způsob uložení cache nějak ošetřeno v tradičním, nikým nečteném a všemi odkliknutým'yada yada'.
Ale napadlo mě - byli někdy rewievři popotahováni policií v souvislosti s nějakou nehodou? Napadla mě ta událost s kačerem-nekačerem v Motole...

Chceš-li jít rychle, jdi sám.
Chceš-li dojít daleko, jdi s přáteli.
Publikováno 21 srpen 2007 - 10:55
Sorry za OT, ale zajimalo by mne, jak na toho autora te cache prisli? Poslali mu predvolani e-mailem?Saman napsal/a: nie neboli, jediny kto bol na policii bol autor cache
Publikováno 23 srpen 2007 - 0:53
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 23 srpen 2007 - 6:55
v&f family napsal/a:
Navrhuju Ponika. Ma obrovsky prehled kolem GC a smysl pro pravidla.
Plný souhlas, napadl mi hned, jak jsem dočetl zprávu od Igiho.
Publikováno 23 srpen 2007 - 7:24

.
Publikováno 23 srpen 2007 - 8:38

Publikováno 23 srpen 2007 - 8:54
No i kdyby dělali, tak tím uškodí hlavně sobě a navíc mám pocit, že to nahlížení je vyloženě v popisu práce, protože je potřeba zkontrolovat, kde se cache nachází. Nevím moc, co přesně jsi svým příspěvkem chtěl říct, ale řekl bych, že muset popřípadě moci vidět souřadnice finálek je spíš na obtíž, protože člověk přijde o část zábavy, kvůli které geocaching dělá. Kvůli bodům za supertěžké puzzle cache to podle mně moc lidí nedělá.KarelMrak napsal/a:
Fakt nevim jestli je delat reviewera pro kazdeho. Novy reviewer ziska moznost nahlednout trebaba i na finalky multin a mysterek, nerikam ze to delaji, ale "prilezitost dela zlodeje" a myslim, ze pro mnohe geocachery by tato moznost zmenila cely pohled na geocaching. a jestli k lepsimu, to at si kazdy prebere.

Pro každého to určitě není. Ten člověk bude muset obětovat část svého času a ztratí možná trochu požitek ze hry. Navíc se může stát neoblíben některými hráči neschopnými pochopit, že jsou jistá pravidla a je třeba je dodržovat. Mimochodem podívej se na předešlé vlákno o volbě reviewera a pochopíš, že moc lidí se na tenhle post zrovna nedere.
http://www.geocachin...=1405#post_1405
Bohužel zase anonymně.

Publikováno 23 srpen 2007 - 9:00
alkes napsal/a:
No i kdyby dělali, tak tím uškodí hlavně sobě a navíc mám pocit, že to nahlížení je vyloženě v popisu práce, protože je potřeba zkontrolovat, kde se cache nachází. Nevím moc, co přesně jsi svým příspěvkem chtěl říct, ale řekl bych, že muset popřípadě moci vidět souřadnice finálek je spíš na obtíž, protože člověk přijde o část zábavy, kvůli které geocaching dělá. Kvůli bodům za supertěžké puzzle cache to podle mně moc lidí nedělá.KarelMrak napsal/a:
Fakt nevim jestli je delat reviewera pro kazdeho. Novy reviewer ziska moznost nahlednout trebaba i na finalky multin a mysterek, nerikam ze to delaji, ale "prilezitost dela zlodeje" a myslim, ze pro mnohe geocachery by tato moznost zmenila cely pohled na geocaching. a jestli k lepsimu, to at si kazdy prebere.
Pro každého to určitě není. Ten člověk bude muset obětovat část svého času a ztratí možná trochu požitek ze hry. Navíc se může stát neoblíben některými hráči neschopnými pochopit, že jsou jistá pravidla a je třeba je dodržovat. Mimochodem podívej se na předešlé vlákno o volbě reviewera a pochopíš, že moc lidí se na tenhle post zrovna nedere.
http://www.geocachin...=1405#post_1405
Bohužel zase anonymně.Nešlo by stím ještě něco udělat?
Nevidím důvod proč by podváděli, to by je nebavilo už kešovat. Dělat tuto práci je fuška a osobně bych to nechtěl dělat. Proto jim patří dík za to, že to pro nás všechny dělají.
Publikováno 23 srpen 2007 - 9:15

Publikováno 23 srpen 2007 - 9:40
Publikováno 23 srpen 2007 - 9:57

Publikováno 23 srpen 2007 - 12:01
Já jsem pro! To by Groundspeak poznal jak to u nás chodí.Mion napsal/a:
Solipso by mohl delat reviewera - kdyz uz necachuje, nema o co prijit

Publikováno 23 srpen 2007 - 13:52
Děkuju všem za důvěru.dandra napsal/a:
I když ani nevím, zda chudák o tom ví nebo zda už oficiálně kandidoval, hlasuju pro Ponika. []
Publikováno 23 srpen 2007 - 14:02

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů