Přejít na obsah

Fotka

Cachemapa - betaverze

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
225 odpovědí na toto téma

#121 tbkark

tbkark

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2007 - 11:15

Použil jsem návod z http://drak.ucw.cz/~...myurlfinds.html - díky za něj a výsledek uložil jako txt soubor ve formátu "cosi strašně dlouhýho";"datum"
jak mohu těchto několik desítek řádek dostat do mapy, aby se mi do nalezených kešek uložil datum nálezu???
Použil jsem odkaz http://www.geocachin...y.php?akce=edit, ale tam to po mě chce spíš GCxxxxx
Děkuji za každou pomoc;)

• 0

#122 ebik

ebik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2007 - 11:23

Mapa to už překládat umí, prostě se tvař, že ty dlouhé řetězce jsou GCXXXX, mapa si ty které zná přeloží. Takže použij až uplně dole "Upload" na ten uloženej txt soubor.
  • 0

#123 sasanam

sasanam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2007 - 11:37

tak vygenerováno,ale co s tím dál?? Jsem asi natvrdlej:(
  • 0

#124 ebik

ebik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2007 - 12:33

Zkus to podle návodu, který jsem k tomu bookmarkletu připsal.
(Na http://drak.ucw.cz/~...myurlfinds.html)
  • 0

#125 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

Advanced Member

• Administrators
  • 2 623 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2007 - 12:35

předpokládáš u té stránky nějakou trvanlivost? Že bych na ní dal odkaz z návodu a stránky správy nálezů
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

#126 ebik

ebik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2007 - 12:38

Byl bych raději, kdybys tu aktuální část zkopíroval i s bookmarkletem. Ale smazat bych jí mohl pouze omylem. (On totiž "Omyl" je administrátor toho serveru).
  • 0

#127 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

Advanced Member

• Administrators
  • 2 623 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2007 - 12:40

Dobře, já to tedy zkopíruju. V případě změn mi dej prosím vědět.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

#128 sasanam

sasanam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2007 - 12:45

tak uz to fachá:D jsem fakt natrdlej:(
  • 0

#129 xpj

xpj

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2007 - 13:16

pepa.z.pocernic napsal/a:
Dobře, já to tedy zkopíruju. V případě změn mi dej prosím vědět.

Psal jsem to k tomu článku do diskuse, v bookmarkletu jsou navíc <br/> tagy, v posledním diskusním příspěvku ode mne je bookmarklet bez těchto tagů na jeden řádek (komprese :-)
  • 0
Garmin GPSMAP 60CSx + Topo Czech 1.2
Sony Ericsson K750i + Opera Mini 4.1beta + Handy Geocaching 3.2.5
Apple iPod Nano + Pocket Queries as VCards (via GPSBabel :-)

#130 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

Advanced Member

• Administrators
  • 2 623 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2007 - 13:20

Snad opraveno, díky za upozornění
  • 0

#131 tbkark

tbkark

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2007 - 13:41

Už mi to taky funguje. Bohužel jsem stránku s kódy uložil i s formátovacími značkami a při prohlížení přes F3 v Total Commanderu se neobjeví... po použití F4 mi to bylo jasné. Znovu jsem vygeneroval a ručně přemístil do textového souboru... Díky za rady...
  • 0

#132 cobra 11

cobra 11

cobra 11

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2007 - 16:38

Tak jsem to taky zkusil dle návodu,ale na stránce se nic nevygeneruje (je prázdná).Pomůže někdo prosím,díky
  • 0

#133 qwey

qwey

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2007 - 17:20

Teda Pepo z Pocernic(IMHO bývalý skorosousede) smekam vsechny druzice! Po dlouhé přestávce jsem nastartoval gc.cz a Tvá mapa mne vyvedla z míry. Zatím pouze valím voči a nevěřím v takový zázrak! Krásné!!! Jelikož jsem většinou"handy" a nemohu tu nádheru vidět na mém obstatožním MDA tak jdu možná s křížkem po fůnuse, ale až přečtu celé forum pak možná budu více v obraze. JEENOZNAČNĚ DÍKY a více a houšť :o). QWEY.
  • 0

#134 cobra 11

cobra 11

cobra 11

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2007 - 17:33

Už to funguje,díky adminům a Ebikovi:D
  • 0

#135 Bo.T.L.

Bo.T.L.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2007 - 19:33

ebik napsal/a:
Mapa to už překládat umí, prostě se tvař, že ty dlouhé řetězce jsou GCXXXX, mapa si ty které zná přeloží.
Takže použij až uplně dole "Upload" na ten uloženej txt soubor.

Umí mapa překládat jména kešek? Já jsem si zobrazil na GC.COM všechny logy Found IT, pak jsem označil text a napastoval do čistého textového souboru (tím jsem získal seznam všech jmen kešek včetně data nálezu). Pak jsem to jako csv prohnal Excelem a získal tohle:

Vysoke Myto - namesti;8/25/2007

Ten první údaj je stejný jako druhý sloupec na stránce s nálezy. Jenom nevím jak předělat ten datum z formátu mm/dd/rrrr na rrrr-mm-dd. Pak by mi to načetlo?
  • 0

#136 abakus

abakus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 159 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2007 - 21:14

Bo.T.L. napsal/a:

Umí mapa překládat jména kešek?

Z principu neumí. Název keše není jednoznačný identifikátor, tím je waypoint GCXXXXX. Když budeš chvilku hledat, tak se ti podaří najít kešky, které se jmenují úplně stejně a jsou od sebe zatraceně vzdálené. Duplicita názvů není zákazaná.
  • 0

#137 ebik

ebik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2007 - 6:51

cobra 11 napsal/a:
Tak jsem to taky zkusil dle návodu,ale na stránce se nic nevygeneruje (je prázdná).Pomůže někdo prosím,díky

Určitě si tu záložku spouštěl, když si měl otevřenou stránku s nálezy (takovou tu stručnou All Caches, bez logů)?
Jinak můžu napsat pouze standardní "Tady to funguje.".
  • 0

#138 abakus

abakus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 159 příspěvků(y)

Publikováno 07 září 2007 - 9:31

Lehl gc.com, tak jsem si říkal, že se mrknu na místní mapu (jedu mimo dosah mé pq) a dělá to takovou nepříjemnou věc. Mapa ukazuje pouze ikonky kešek, což je v pořádku a když chci vědět, co je to zač (aby se mě ukázala ta informační bublina) tak kliknu. Když jsem to zkoušel předtím, tak se jen objevila bublina a až jsem klikl na .com, tak se to teprve přesměrovalo na listing. Teď to tam skáče už po tom prvním kliknutí. To je úmyslně nebo to je chyba? Anebo to nějak souvisí s tím, že nejede gc.com?
  • 0

#139 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

Advanced Member

• Administrators
  • 2 623 příspěvků(y)

Publikováno 07 září 2007 - 9:38

Opraveno. Do bubliny bylo dříve přidáno maximalizační tlačítko, které pak ve zvětšeném rámečku zobrazilo print-friendly listing, který lze zobrazit v rámečku v bubliny. Bohužel tím že gc.com klekl už ta adresa listingu nezobrazí listing, ale chybovou stránku, která ovšem neumí být v rámečku zobrazena. Takže maximalizace byla do vyřešení problému odstraněna.
  • 0

#140 Bo.T.L.

Bo.T.L.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 07 září 2007 - 9:40

abakus napsal/a:
... co je to zač (aby se mě ukázala ta informační bublina) tak kliknu. Když jsem to zkoušel předtím, tak se jen objevila bublina a až jsem klikl na .com, tak se to teprve přesměrovalo na listing. Teď to tam skáče už po tom prvním kliknutí. To je úmyslně nebo to je chyba? Anebo to nějak souvisí s tím, že nejede gc.com?

Já to teď zkusil (GC.COM je mrtvý) a funguje mi to správně. Občas se mi stává, že po kliknutí na ikonu kešky se bublina nezobrazí a možná více kliků pak tu bublinu zmátne a náhodou se otevře odkaz na listing z GC.COM.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama