Turistické známky
Publikováno 25 říjen 2007 - 21:30
Publikováno 25 říjen 2007 - 21:57
Publikováno 25 říjen 2007 - 22:16

Publikováno 25 říjen 2007 - 23:02
Mně spíš napadlo, že se pokouší vyvolat vlnu názorů (splněno..), jejímž důsledkem bude to, že mu ty známky v důsledku "osvícení" a zamyšlení se nad sbíráním TZ z míst, kde dotyčný nebyl začneme rovnou posílat a spolu s ním od nich kešky čistit...LiborH napsal/a:
A napadlo vás, že třeba profituje na prodeji TZ a čím víc jich vysbírá, tím víc zvýší poptávku a třeba nepřímo vydělá?

Publikováno 26 říjen 2007 - 7:44

Publikováno 26 říjen 2007 - 8:19
marekl napsal/a:
Už se ozval se stejnou argumentací. Log jsem mu zakryptoval, protože na mazání to opravdu asi není, a nabídnul mu, že všechno vrátím zpět, pokud odstraní tu poznámku.
Že ho to pořád baví...
A co jako reakci přidat k popisu kešky dovětek, že je vhodná i k výměně TZ a pak ho na tuto změnu upozornit, že je v reakci na jeho LOG. Pak třeba navrhnout výměnu - smazání za smazání ;o)
Publikováno 12 listopad 2007 - 20:21
Czecho Cowboy napsal/a:
Udělal jsem to velice jednoduše, v reakci na tento log jsem milého spagra upozornil, ...
Koukám, že Ti nějaké hovado čórlo u téhle kešky magnet. Zítra bych měl být v Praze. Jestli chceš, mohu dovést nějaké magnety z pevných disků na údržbu té keše.
Publikováno 12 listopad 2007 - 20:44

Publikováno 12 listopad 2007 - 20:47
To by bylo super!Bo.T.L. napsal/a:
Koukám, že Ti nějaké hovado čórlo u téhle kešky magnet. Zítra bych měl být v Praze. Jestli chceš, mohu dovést nějaké magnety z pevných disků na údržbu té keše.
Já se tam totiž asi hned tak nedostanu; teď tam ale někdo psal, že magnet tam je, tak já nevím.
Publikováno 13 listopad 2007 - 9:56
Czecho Cowboy napsal/a:
To by bylo super!Bo.T.L. napsal/a:
... Jestli chceš, mohu dovést nějaké magnety z pevných disků na údržbu té keše.
Já se tam totiž asi hned tak nedostanu; teď tam ale někdo psal, že magnet tam je, tak já nevím.
Nevím jestli se tam dnes dostanu. Ještě se mi tuhle keš nepodařilo najít (buď jsem slepej, nebo hledám podle mapy bez GPSky na špatném místě). Mám u sebe i vytištěný logbook pro microcache (dokonce podle tvé předlohy).
Publikováno 13 listopad 2007 - 11:39

Publikováno 13 listopad 2007 - 11:44
Czecho Cowboy napsal/a:
Udělal jsem to velice jednoduše, v reakci na tento log jsem milého spagra upozornil, že jen majitel kešky si může určovat, co se do kešky smí vkládat a pokud své upozornění neodstraní, já ho vezmu s celým logem...
ten clovek je odstranovanim TZ zrejme hodne posedly, kdyz ten svuj blabol pridava i k mikro kesim.
Publikováno 13 listopad 2007 - 17:49
Tak tak.tomasgn napsal/a:
ten clovek je odstranovanim TZ zrejme hodne posedly, kdyz ten svuj blabol pridava i k mikro kesim.
Nedal jsem to tam kvůli tomu, že bych nevěděl, že se tam žádná TZ nevejde, ale kvůli tomu, že NIKDO kromě mě nemůže určovat co se smí a co se nesmí dávat do MOJÍ kešky... :@
Publikováno 13 listopad 2007 - 18:44

Publikováno 13 listopad 2007 - 20:23

Publikováno 13 listopad 2007 - 20:23
Czecho Cowboy napsal/a:
Tak tak.
Nedal jsem to tam kvůli tomu, že bych nevěděl, že se tam žádná TZ nevejde, ale kvůli tomu, že NIKDO kromě mě nemůže určovat co se smí a co se nesmí dávat do MOJÍ kešky... :@
POkud je to v rámci pravidel:o
Publikováno 13 listopad 2007 - 20:36
Nooo. Jak se to vezme. On je takovy sberatel (viz jeho web ) a cestovatel (turista?). Takze to asi mysli vazne. A navic i s takovym zbozim muze kseftovat.Mates168 napsal/a:
Buď je to blázen, nebo si z vás jenom dělá srandu. Volím druhou variantu...
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů