Publikováno 15 říjen 2007 - 18:37
Publikováno 15 říjen 2007 - 19:29
Publikováno 15 říjen 2007 - 19:56
Publikováno 15 říjen 2007 - 20:28
paja0512 napsal/a:
Teď jsem si všiml, že i když mám v GeoGetu u některých keší čas nálezu v osm nebo devět hodin ráno, tak ve statistice podle hodin jsou tyto sloupečky prázdné a všechny jsou až na desátou. Čím to může být?
Publikováno 15 říjen 2007 - 20:54
Podle včera generované statistiky tam evidentně pořád jeHaLuMa napsal/a:
(presne tuto chybu jsem mel v geogetu sveho casu take.)
Publikováno 15 říjen 2007 - 21:11
Czecho Cowboy napsal/a:
Podle včera generované statistiky tam evidentně pořád jeHaLuMa napsal/a:
(presne tuto chybu jsem mel v geogetu sveho casu take.)
Publikováno 16 říjen 2007 - 10:14
Tak bohužel, ani nejnovější verze na Win XP x64 nejede :-( Chyba stále stejná...
Je pravda že nyní vynechávám řádky které nemají žádná data. Mohu to předělat.u statistik bych se přimlouval, aby tabulky "obtížnost" a "terén" měly stejný počet řádků (když např. nebude odlovená keš v terénu "5" tak by v řádku byla 0, ne aby byl vynechaný) - nabízí se možnost dát je vedle sebe.
Publikováno 16 říjen 2007 - 21:31
GeoBenediktCZ napsal/a:
Pro pynosol:
Teď jsem si všiml, že se mi ty "vodorovné sloupečkys procentním zastoupením" zarovnávají na střed, ale nějak by mi přišlo logičtější zarovnání vlevo - co bych mohl změnit v tom exportním html pro toto zarovnání? Ď.
Publikováno 17 říjen 2007 - 1:15
Publikováno 17 říjen 2007 - 8:46
pynosol napsal/a:
Tak bohužel, ani nejnovější verze na Win XP x64 nejede :-( Chyba stále stejná...
tak xjp, na stránkách nalezneš 64bit verzi ke stažení. Bohužel nemám možnost 64bit systému, tak z tebe udělám hlavního testera na této platforměJsou tam dvě instalace, vyzkoušej je prosím obě a napiš mi která ti z nich funguje, popřípadě že ti nefunguje žádná... Děkuji !!!
See the end of this message for details on invoking just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box. ************** Exception Text ************** System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at GeoStatGen.GeoStatItem.LoadData() at GeoStatGen.GeoStatGenerator.GenerateOutput() at GeoStatGen.FormMain.toolStripButtonGenerateStat_Click(Object sender, EventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStripItem.RaiseEvent(Object key, EventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleClick(EventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleMouseUp(MouseEventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStrip.OnMouseUp(MouseEventArgs mea) at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks) at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ToolStrip.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
Publikováno 17 říjen 2007 - 8:53
Publikováno 17 říjen 2007 - 16:56
Jediný graf podle vzdáleností mi ukazuje na desetiny procent, ostatní všechny jsou na celá procenta
Opraveno. Preview používá jádro IE. Zatímco v FF nebo Opeře se to chová jinak.. Tak proto..Mam to stejné. Tajímavé je, že v aplikaci je to dobře zobrazené v preview, ale HTML kód je jinak. Zarovnává na střed.
Publikováno 17 říjen 2007 - 17:54
pynosol napsal/a:
Ahoj lidi, tak vychazi nova verze 1.0.1.2.
Hlavní novinkou jsou dva nové GeoStatItem~y a to : náleze podle dnů v týdnu a milníky.
Milníky jsou brány tak, že nejpreve setřídím nálezy podle data a pak podle času. Nemáte-li čas někde vyplněný, asi pravděpodobně to nebude vycházet správně. K této statistice se váže nové nastavovací okno kde si můžete zvolit po kolika nálezech se má brát milník. Rozmezí od 5 do 1000 vyhoví snad každému(Tools/Settings/Milestones)
Publikováno 17 říjen 2007 - 19:51
paja0512 napsal/a:
Tak milníky mi hází také chybu![]()
Jinak mě napadlo, co udělat ještě jedny milníky podle typů keší... první tradiční, první multi, první mysterka atd.
Publikováno 17 říjen 2007 - 22:22
Publikováno 18 říjen 2007 - 8:06
OuTak milníky mi hází chybu
Je ve vývoji jedna statistika prozatím nazvaná GeoNumbers. Kde by jste měli najít data typu Moje první ... Vzdalenosti mezi keskama, max kesi za den apod...první tradiční, první multi, první mysterka atd.
Publikováno 18 říjen 2007 - 10:04
Ten je v pořádku, i hodnoty se ukládají. Chyby mi to nehlásí jen pro některé hodnoty (zkoušel jsem 25,30,50) ale např. pro 10, 20 to chyby hlásí.C:\Documents and settings\...\AppSettings.xml
Porovnával jsem statistiku generovanou GG a GSG a u GSG chybí nálezy před 10. hodinou (viz. příloha).Problém s hodinama ve statistice by být neměl.
Publikováno 18 říjen 2007 - 11:06
Publikováno 18 říjen 2007 - 11:33
Publikováno 18 říjen 2007 - 11:34
Porovnával jsem statistiku generovanou GG a GSG a u GSG chybí nálezy před 10. hodinou (viz. příloha).
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů